Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@Bench

2 şekildede var roxshox maşada gidondan olan kullanımı daha rahat 1.89 boyum var maşadan 1 snde kitleyebiliyorum ben depara yani ayağa kaşkmıcağım zaman kitlemem çünkü konfor için aldım bisiklet kitleyince yol bisikleti gibi takur tukur gelio bana

Scudo
@h1nter benim boy da 194, zaten Denizli yolları o kadar bozuk ki kilitlemeye gerek kalmaz :D

Yardımlar için çok çok teşekkürler. Aldığım zaman size de fotoğraflar atarım.

1-Salcano ng555 HD
(link)

2-Carraro Force 291 HD
(link)

3-Mosso Racelıne:)
(link)

Bunlardan hangisini önerirsiniz.
Yada başka önerdiğiniz bir bisiklet varmı 1.100-1.400tl arası

Bunlardan mosso donanma göre.

BİG 827 carraro YA BAK BİDE İSTERSEN

@Halid

Bende Mosso yu duşunuyorum ancak markası beni şüpheye düşürüyor.
Big 827 benim ayırdıgım bütçeyi biraz aşıyor.

Sonuç olarak bende mosso dan yanayım Maşası kadrosu Dayanıklı mıdır ?
@h1nter

@Halid mosso iyidir kadrosu güzel maşa konusunda bişi diyemicem ama nette gördüğünden daha ucuza alabilrsin big 827 yi 1400 gibi bi rakama 2016 model

Arkadaşlar yakın zaman içinde bir bisiklet almak istiyorum beğendigim bisiklet Mosso Racelıne.
Almayı planladıgım modelin maşa sı veya kadrosundan sıkıntı çekme ihtimalım var mıdır

Yada 1.000 1.300 tl arası bir bisiklet öneriniz var mı
Screenshot_20170129-021443.png

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum biraz gezdim forumda ama çoğu başlık eski. Benim xc500'üm var ama belki xc1000 alabilirim. Bi konuda kron fiyat/performans açısından kötüleşti sedona ise tam tersini yaptı diyordu. Hala öyle mi? Kron mu almalıyım yoksa sedona falan mı? Açıkçası ben Kron'u seviyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Bir de xc1000 iyi midir?

Merhaba.

Merida reacto 400ü nasıl bilirsiniz.
(link)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar,

8 aylık mosso legarda 1621 v bisikletim var. mtb ye geçmeyi düşünüyorum.

Bianchi toledo ile takas taklifim var sizce yapmalımıyım. Uygun mudur?

Merhabalar,
Mosso Reborn 105 nasıldır ? Gerek jant seti olsun, gerek komponentler olsun ve tabi ki vites olsun nasıldır ?
1.76 boya 53 kadro nasıldır ?
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar grupta yeniyim ve mevcut bisikletim beni fazlaca yormakta bunun getirmiş olduğu yorgunlukla yeni bir bisiklet arayışı içine girdim ve carraro daytona 2727 modelinde karar kıldım fakat hiç bir forumda hiç bir sitede bu bisiklet hakkında yeterli bilgi alamadım test etme şansı bulan ya da bu bisiklete sahip olan birileri bana yardımcı olabilir misiniz? Veyahutta carraro markası hakkında genel bilgiye sahip olan birisi çıkarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler aşşağıda teknik bigi ve fotoğraf koyacağım.
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI-ENTEGRE
MAŞAALÜMİNYUM 1.1/8″ RL 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
ARKA VİTESSHIMANO ALTUS M370
ÖN VİTESSHIMANO ALTUS M370
KRANK TAKIMISHIMANO ALTUS M351 44X32X22
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG20 11-34T KASET
VİTES KOLUSHIMANO ALTUS M370 3X9
FRENSHIMANO M315 HİDROLİK DİSK
LASTİKCST 27.5X2.10 CARRARO LOGOLU
JANTCARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
upload_2017-1-30_23-24-4.png
BAŞKA TAVSİYESİ OLAN VARSA BEKLERİM TAVSİYELERİNİZİ

Dosyalar

• upload_2017-1-30_23-23-7.png
    upload_2017-1-30_23-23-7.png
    83,7 KB · Okunma: 14
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır da bisiklet piyasasını takip etmedim. Bu yüzden sizlere sormek daha mantıklı geldi. Ben yazın Muğla-Aydın-İzmir taraflarına yolculuk yapmak istiyorum. İstanbulda yaşıyorum. genelde şehir içinde sürmeyi planlıyorum ama arada uzun yollara çıkmayı da planlıyorum. Beni yolda bırakmayacak hatta 3-4 sene götürecek bir bisiklet önerir misiniz? Bütçem en fazla 900 lira ile kısıtlı. Aklımda Rockrider 340 var ama emin olamadım. Şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar iyi günler işe gidip gelirken kullanmak için bisiklet almayı düşünüyorum bütcem 1000-1300tl arasında iş ile ev arası gidiş geliş 12km civarında. bu iki bisiklet arasında kararsız kaldım bunlardan hangisi daha iyi olur birde bunların dışında önereceğiniz bisiklet varmıdır.
iyi günler.

• CITY SPORT 10 HD1545
  • city-sport-10-hd-copy-dafac.jpg
  • 28" Hydroformed Tubes Alüminyum Kadro
  • Suntour NEX HLO Kilitli Maşa
  • Shimano SL-M390 / RD-M370 Altus 27 vites
  • 18" - 20"
  • Chin Haur CH51
  • Shimano FC-T3010 48t/36t/26t krank takımı
  • Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi
  • Shimano ACERA SL-M3000
  • Shimano CS-HG300 34t/11t kaset
  • Shimano FD-TX51
  • Zoom alüminyum gidon
  • Zoom TDS-C297 alüminyum boğaz
  • Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • Continental Country Plus reflektörlü lastik
  • Salcano XPRO HB 8x4h özel örüm jant seti
  • CITY LIFE 10 HD
  • city-life-10-hd-copy-28685.jpg
  • 28" Hydroformed Tubes Alüminyum Kadro
  • Zoom CH120 Alüminyum Taçlı 700C MLO Kilitlemeli Amortisörlü Maşa
  • Shimano SL-M310 / RD-TX800 Tourney 24 vites
  • 18" - 20"
  • Chin Haur CH51
  • Sr Suntour XR178 48t/38t/28t krank takımı
  • Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi
  • Shimano SL-M310
  • Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
  • Shimano FD-TZ31
  • Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • Salcano logolu jel takviyeli sele
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • TREKKING COMFORT reflektörlü lastik
  • Salcano XPRO HB 32h jant seti

Merhaba. Malum sevgililer günü yaklaşıyor kız arkadaşıma hediye olarak bisiklet almayı düşünüyorum aklımda Mosso Legarda 1721 var ama bütçeyi o kadar çıkartamıyorum internette dolaşırken decathlonda Btwin Rockrider 300 gördüm çelik kadro ve maşa fiyatı 450tl bütçeme göre yani. Sizce nasıl tavsiye edermisiniz yada önerileriniz varmı. big_913e07bb26e54bb7a01d80f774fba2d3.jpg

Merhaba arkadaşlar İstanbulda oturuyorum bütçem max 1000 tl sizce bunlardan hangisini almalıyım daha iyi bir öneriniz var mı?
Ben şuan
Salcano City life 20
Mosso legarda 1721 Lsm V
Kron TX 150
Arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Şu an bir bisikletim var bianchi luca 6-7 yıllık ve çok yoruyor.Yeni bisiklet alacağım biraz arazide yapmayı düşünüyorum.(Toprak hafif taşlı yokuş vs)dağa çıkmayacağım ama bu koşullar için bu bisiklet yeterli mi?

Mosso legarda 1621 Msm hidrolik versiyonu
yoksa bunu alacağım
Mosso wildfire 26 jant hidrolik
Sizce hangisi ?

Arkadaslar, abiler, ablalar, kardesler hepinize merbaha.
Ben uzun suredir yol bisikleti kullaniyordum ta ki agir bir kaza gecirene kadar. O talihsiz olaydan sonra ailem kesinlikle bisiklete karsi ciktilar(Hakli olarak). En azindan kalin lastikli bir bisiklet yani mtb icin ikna edebildim :) Velhasilikelam 5000 tlye kadar f/p orantili saglam bir mtb istiyorum ama mtbde nelere dikkat edilir bilmiyorum acikcasi. Hafif olsun istiyorum
Döviz kurlari almis basini gitmis hak etmeyen bisikletler bile fahis fiyatlarda
Ben Ghost Nila 3 - 2016 modeli gozume kestirmistim size de danismak istiyorum ve önerilerinizi merakla bekliyorum. Sebeplerini de aciklarsaniz cok sevinirim :)
Yorum yazanlara simdiden tesekkurler, herkese iyi forumlar

1000 tl ye tx300 veya üzerine biraz koyup tx500 alabilrsiniz emin olun aradaki farka değer

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri