Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@Arda_golge (link) özel bir bisiklettir hernekadar sahibi olamasamda yani ben Carraro ile kıyaslamam adı yeter. 1 hafta önce bende (link) yol bisikletine bakıyordum 105 setli sonradan u dönüşü yapıp Cube aldım Ultegra setli. Kısacası (link) Source 7 - Crosstrail olabilir mağazasına gidip incelemen daha iyi olur tabi yakınlarında varsa.

Scudo
@grean

Yakınlarımda Erdoğan Bisiklet var ve satıyor crosstrail.İnternette baktıklarım yabancı kişiler çok memnun.Çoğu kişi salcano vs. dedi ama ithal olduğu için ve seti bakımından Specialized crosstrail daha iyi gözüktü.İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Abilerim ablalarım ben bu işe girişmek istiyorum eski bisikletim var yaklaşık 2-3 yıl kullandım bayya eski bişey yeni bi bisiklet almak istiyorum önce dağ bisikletleri baya hoşuma gitti ama çıkıp ineceğim yer en fazla kaldırım gibi duruyor 1000 tl bi bütçem var o yüzden yol bisikletlerine yöneldim öyle çok profesyonel bişey zaten kullanamam dediğim gibi 1000 tl bütçeye uygun yol bisikleti önerirmisiniz pek bi bilgim yok bu konuda

Arkadaslar aklimda carraro fixie almak vardi ama internette gezinirken bisikletcim.com da salcano cappadocia yi gordum fiyati 600 tlydi bana makul geldi ve siparis ettim vitesli bisiklet istemiyordum flip flop gobekli bir singlespeed bisiklet almak tercihimdi yorumlarinizi alabilirmiyim arkadaslar simdiden tesekkurler

@Arda_golge mağazaya gittiğinizde Bursa'dan Erdinç abimin selamı var deyin onlar beni hatırlayacaklardır indirim yapmalarını söyleyin.Bende onların müşterisiyim.Saygılar sevgiler.

Abi bide ben Salcano Astro 26v düşünnüştüm mtbden vazgeçmeden önce o bisiklet hakkinda ne dersin ben tecrubesizim

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Furkan Mutlu hocam sizin bileceginiz is nihayetinde dag bisikleti. Hibrit bisikletle ayni olmaz. Sportive 225 dag yollarinda gitmez ama bozuk yollarda gider. Asfaltta fa gider. Dag bisikletleri de gider sonucta size kalmis bir sey ama sehir yol agirlikli surecekseniz bence gerek yok dag bisikletine.

selamlar, manyaklık seviyesinde araştırmalar sonucu bana uygun olan bisiklet tipinin CYCLOCROSS olduğuna karar verdim. Neden mi :D
1) Drop bar olunca kendimi daha iyi hissediyorum,seviyorum
2) Uzun zamandır yol bisikletimi araziye uygun hale nasıl geittririm diyordum "malum şehir içi bile bazen araziye dönüyor memlekette"
3) Dağ bisikletini nasıl atikleştiririm ve drop bar eklerim diyordum.
Şimdi sadece btwin 540 var onu ağır araziye ayıracam ,sizlerden bazı cyclocross modelleri hakkında bilgi almak istiyorum. Yayla tırmanışları yaptığım için arka rubleyi biraz daha büyük bir setle değiştirdimmi tamamdır.
Cyclocroslardaki "top lever" ikinci fren kollarının hastasıyım, ancak kullanıcıar olarak bir rahatsızlık sezdiniz mi vb....
Aklımdaki modeller;
1)Merida 500 " (link) "
2) mongoose " (link) "
3) carraro " (link) "
4) Cube cross race pro " (link) "
5)cube cross race " (link) "
6) scott " (link) "
7) giant anyroad 2 "(link) "
aklınzda başka şeyler varsa paylaşrsnaız sevinirim , teşekkürler

Özellikle Merida 500 olmadı 300 aklımda,500'ün maşası daha kabul edilebilir gibi geliyor

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
@yusufgs3625
abi çok saol yardimlarindan oturu 225 alicam

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Furkan Mutlu
Decathlon un reklamını görüyorum 899 tl ye veriyorlar.
Bir bakın isterseniz:harika:

@Furkan Mutlu hayirli olur ins. Ben o bisikletle hem turlara cikmistim hem ise gudip gelmistim cok isi gormustu. Bir kere lastigi patlamadi. Sattigima pisman oldum biraz acikcasi

Arkadaslar dun gece bisiklet bakiniyordum yine herzamanki gibi ve bisikletcim.com da salcano cappadocia gordum sadece model yili 2015 ti ve bende fixie bisiklet ariyordum 600 tl ye siparis ettim sizce aradigimi bulabilirmiyim oyle bir bisikletten iyimidir diye yorumlarinizi almak istiyorum simdiden tesekkurler

Arkadaslar bu bisikleti dusunuyorum eksileri artilari bu fiyat civarinda alinabilecek saglam bisiklet onerilerinizi bekliyorum.(177 boy 60 kg):)

Merhaba.
Halihazirda kullandığım rr540 bisikletim mevcut ve yol lastikleri ile kullanıyorum. Ancak 17.5 kg gibi ciddi bir ağırlıkta. Șimdi birde yol bisikleti tecrübe etmek istiyorum. Ancak gerek 95-100 kg lık ağırlığın gerekse kullanıp kullanamayacağımı bilmediğimden dolayı 2.el bir yol bisikleti almak istiyorum. 1000 tl ye kadar bütçe ile bana ne önerirsiniz?

Günde 40 k.m. Yapıyorum.

Geri