@grean bugün bisikleti satın aldım mağazadaki satıcı beni trekking almam konusunda ikna ettı hibrit olan model hafif arazi de kullanılabilir dedi ve sattı
Aldığım model Mosso Legarda 1621 MSM donanım olarak ideal benim gibi yeni başlayan birisi için. umarım dağ bisikleti almadığım için pişman olmam. yorum için teşekkürler
@enginöztürk ben kesinlikle Carraro derim üstad. Öncelikle salcano xrs serisinde 040 ın altını önermem çünkü bunlar örnegin 060 çelik oldugu icin agır belki yol bisikleti ancak yol bisikleti dogasına aykırı. Carraro kaliteli ve cidden yakışıklı bisikletler üretiyor. Ha donanımın eksigi fazlası vardır o zamanla degistirilebilir. Anladıgım kadarıyla cok prof degilsiniz zaten carraro bana kalırsa bunlar arasında en iyisi
@erenk pişman olacağını düşünmüyorum lastiklerini az da olsa kalınlaştırma şansın vardır sana kalmış. Ama nekadar ince okadar keyifli 7000 km eziyet çekmişim gerçi 25 gk verdim o km de Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız. Trafikte acele etme en önemli olan sağlığımız unutma saygılar sevgiler.
@Oonnaayy
Ürün fena görünmüyor siz beğendiyseniz gerisi yalan.
Aynı özelliklerde sayılabilecek (link) göz atmanızı tavsiye ederim ürün 0 aralarında 200 tl fark var.
@Caique Başlangıç yerine 105 setli bir bisiklet alırsanız en az 3-5 yıl kullanırsınız benim düşüncem. (link) de fiyat performans ürününe benziyor sitesindeki yorumlarda kötü değil.
Arkadaşlar bu 3 bisiklet arasında siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Caad10 ve tcr sl 1 sanırım safkan yarış bisikleti. Defy ise endurance olarak geçiyor. Yanlışta olabilirim. Bunun dışında 3 bisiklette de shimano 105 set var. Cannondale'de 5700 serisi fakat diğerlerini bilmiyorum. Cannondale'nin kadrosunun çok hafif ve kaliteli olduğunu okudum. Tcr sl 1 Aydın'da olduğu için kargo masrafı ve kargo riski var.
arkadaşlar bisikleti alırken bisikletçiye özellikle belirtmeme rağmen 41 cm ( 16 inch ) kadrolu bisikleti bana vermiş boyum 1.95 koltuk ile dengelendiği için ilk kullanımda fark etmedim ama arkasında bakınca 41 cm lik olduğunu gördüm.
şimdi asıl sorum kullanımda bana dezavantajı nedir? gidip satıcı ile kavga etmeli miyim? bisikleti azda olsa kullandığım için iade de almayacaktır.
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim ve deneyimlerinize dayanarak soru soracağım.Ben Ankara da oturuyorum.Bulunduğum bölge de tek bisiklet sürülecek alan Eymir Gölü'nün çevresi.Eymir Gölü'nün çevresi hem hafif inişli çıkışlı rampaları hem de ıslak yolları var.Sizce burada hangi bisiklet türünü tercih etmeliyim ? Kişisel görüşüme göre yol bisikleti orada olmaz.Mtb ile şehir bisikleti arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim.1500-2000 Tl kadar bütçem var.Tavsiyelerinize açığım.
Arkadaşlar 2.500 tl param var yol bisikleti almak istiyorum ama hangi markayı seçmek konusunda kararsız kaldım şuan kron xc 1000 dağ bisikletim var ama yol bisikletine geçmek istiyorum kronda vites geçişleri hiç hoşuma gitmedi pedala baskı verirken vites geçirirken sıkıntı yaşayordum önere bileceğiniz marka neler var?
Arkadaşlar selamlar , btwin rr540 kullanıyorum , yeni bir bisiklet alıp veya toplayıp onunla yola devam etmek niyetindeyim btwin rr540 ise sadece arazide yada eşim isterse veya babamla gezerken veririm yedek durur.
Genel rotam bozuk asfaltli yayla tırmanışları " 30km yol ve 800m rakım " arada bir köyler arasindaki patikalardan yolculuk en az 30km , daha ince silik lastik takıp sahil yolundan mersin silifke turu vb... cyclocross ^cross^hybrid^ modelleri inceledim ama önemli olan model önerisi yardımı. Bütçeye gelince 3000tl /5000tl arası, ağırlık lütfen 12kg in altinda olsun, öneriler 3000tl ye yakın olursa daha iyi olur teşekkürler
@virisler07 imkanlarını biraz zorlayıp 105 setli bir bisiklet almanı tavsiye ediyorum en azından 3-5 sene kullanırsın. Mesela CARRARO CR-RACE 062. Ben Carraro nun dağ bisikletini kullandım ve arada hala kullanıyorum çok memnun kaldım.
@Arda_golge bence başlangıç için şehir bisikleti alın düzenli kullanacaksanız 27 vites olsun. CARRARO SPORTIVE 330 A göz atabilirsiniz. Başlangıç için 2. El bile düşünebilirsiniz düzenli kullandığınız taktirde yol'a geçeceksiniz benim gibi.
@ahmtbag
görüşünüz için teşekkür ederim, dünden beri çok forum gezdim ilk öncelikle şehir bisikleti ile başlıyıp sonrasında yol bisikleti alınmasının daha faydalı olacağını okudum.
@grean
1800 civarında specialized crosstrail buldum.Çoğu kişi forumlarda bu tür yollarda cross bisiklet türünü öneriyör.CARRARO SPORTIVE 330 A dışında başka öneriniz var mıdır ?