Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

2016 Mossolara bakmanızı da öneririm. Bu sene fiyat performans ürünleri :harika:

• Beğen
Tepkiler: Aprodayn
Scudo
@Anonim
Size inanilmaz katiliyorum. Katilirkende inanilmaz onayliyorum :D :D naber ?

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
istanbul kartalda ikamet ediyorum evden metro 30 dakima civari suruyor yuruyerek , dusundum bisiklet ile gidip gelsem nasil olur diye 1 gun bir arkadasin bisikleti denedim cok hosuna gitti sizden yardim istiyorum 750 tl ye kadar sehir ici kullanabilecegim yeri gelecek kaldirima cikacagim yeri gelecek az bozuk yollardan gidecegim tarzda bir bisiklet almak istiyorum arkadaslar rica etsem yardimci olurmusunuz

Zaman önemliyse yol bisikleti almalısın. Dik oturuş sağlayan kadrolarda var yol bisikletinde. Bu tür kadrodan almalısın. Ben sehir bisikleti kullaniyordum onceden sehirde. Triban 520 yol bisikleti aldım ve onu kullaniyorum. Sele camurluk gibi yerler icin kadroda ona gore yerler acilmis. Hem daha az yoruluyorum hemde daha hizli gidebiliyorum gidecegim yere. Yokuslarda 3 lu aynakolun faydasını gorebilirsiniz bu bisiklette. Ilginctir karbon masa sayesinde sanirim bisiklet daha az titresim aliyor. Bir avantajida duz bir hatta gitmek cok kolay bu bisikletle. Tek dez avantaji frenleri sehir bisikletleri kadar kisa mesafede durdurmuyor. Onun haricinde bir dez avantajini gormedim. Sirt cantasida aldim dekatlondan suluklu modelden sıkıntısız bir sekilde gidiyorum çok şükür. Onceden olsa sehir bisikleti onerirdim ama bu bisiklete bindikten sonra yol bisikleti diyorum.

@ommemo Sizin görüşlerinizde olan birçok insan var kilo olarak baya zayıf biri olduğumdan kadronun çabuk kırılacağını sanmıyorum. Garanti hakkında dediğiniz gibi birçok insan aynı şeyi söylüyor ve sanırım biraz haklılarda bisikleti kullanım alanım asfalt ara sokak çala çukur orman turları v.s şeklinde olacağı için mtb alıp dişsiz lastik takarak her yerde kullanmayı hedefliyorum malum yol bisikletleriyle her yere girilmiyor. Fiyatına göre donanımının diğer marka bisikletlerden daha iyi olması ve görünüşü benim Kron'da karar kılmamı sağladı tabi garantide cidden önemli bi konu sonuçta o kadar para veriyoruz.

@dodurgalı_06 Dediğiniz gibi biraz şans işi galiba kadrodan çok memnun olanlarda var olmayanlarda çoğu kişi sizin gibi 2014 model altına bakmayın diyor. Bisikletin kadro sağlam olup sorun çıkartmadıkça geriye ufak tefek sorunlar kalıyor ki düzgün kullanıp bakımını yaptıktan sonra iş şansa kalıyor. Bir Kron kullanıcısı olarak siz garantisi hakkında ne düşünüyorsunuz herhangi bir gözlemlemeniz oldu mu başınıza gelen herhangi bir garanti olayı v.s

@adilmusazafer Yorumunuzu dikkate alacağım Mosso hakkında da birçok iyi yorum var.

Yorum yapıp görüşlerini yazan herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@mariokaldato

Tam da bahsettiğiniz unsurlardan ötürü şehir bisikleti kullanmaktayım. Bir de alırken tam Hollanda usûlü olsun diyerekten göbekten vitesli aldım. Sıkıntısız, sorunsuz 1000 km'yi devirdim 3 ayda.

Katlanırlar falan 'bence' en ideali ama koyacak yer varsa Gazelle tarzı 28" şehir bisikletleri 10 numara diyebilirim.

Bagaj olması, dik sürülmesi, gidon açısının ayarlanabilmesi falan artılarından genelde.

@SerhatAtan Hayirli olsun gule gule kullaniniz arkadasim

• Beğen
Tepkiler: SerhatAtan
@Aprodayn hiç garanti ile işim olmadı bisikletin bakımı, cartı curtu herşeyini kendim yaptım. Ama çoğu kişi memnun değil servisten, garantiden. Türk malı bisikletlerin hepsinde bu garanti sorunu mevcut. Bi trek, canyon değil ki... Nerde o günler :).

• Beğen
Tepkiler: Aprodayn
Şehir içi ulaşımda en ideali şu an için şehir bisikletleri gözüküyor. Aslında bagajlı olmaları bence büyük avantaj. Üstüne yol bisikletlerine göre rahat olmaları ise ayrı bir etken. Bence elektrikli modeller bu konuda geleceği şekillendirecek unsurlardan biri olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Atilla G. bende elektrikli bisiklet var ama normal bir bisikletin yerini tutmuyor malesef, hem ağır hemde trafikte zorluk yaşatıyor, ne bir motor kadar hızlı ne de bir bisiklet kadar kıvrak olamıyorsunuz. ayrıca fiyatları da günden güne artmak da. bir elektrikli bisiklete vereceğiniz parayla iyi bir şehir bisikleti ya da üzerine biraz daha koyup ortalama bir scooter motor alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@uurakyol
elektrikli bisikletinin markası nedir,ekipmanlarının markası nedir?(batarya motor,batarya vb)

Hırsuzlık açısından..öncelikle Katlanır bisiklet diyorum.
Ama hırsızlık riski yoksa(güvenli otopark) şehir veya tur bisikleti de olabilir.
Konfor açısından üst sınıf mtb den şehir bisikletine dönüşüm de olabilir(uygun lastik, bagaj ve çamurluk ile)
:)

@uurakyol
hocam bunun zaten bisiklet ile alakası yok,bu bildiğimiz elektrikli scooter,benim demek istediğim pedelec e-bike diye geçen bisikletlerhttp://www.atekbisiklet.com/myassets/products/632/pr_01_36632.png?rev=1434097410http://e.bike.free.fr/images/technium_privilege_pedelec

Adı üstünde şehir bisikleti :) Şehre uygundur. Yıllardır işe gidip gelirim bisikletimle. Şehir bisikleti şehirde iyidir :) Dört mevsim üstünüzü başınızı kirletmeden kullanabilmek, ufak tefek yüklerinizi taşımak vb. vb. bu liste uzar gider. Ben en sık ne amaçla kullanılacaksa o amaç için üretilmiş bisikletlerin en iyi randımanı verdiğine inananlardanım. Yoksa her tarz bisikleti diğer şartlarda da illaki kullanabilirsiniz.

katlanır candır. normalde işe giderken erken çıkarım. bir aksilik olursa işe geç kalmamak için. geçen gün normalden geç çıktım işe kafa kafaya yetişicem. aksilik ya lastik patladı. değiştiricem dünya vakit kaybı. katladım ve atladım otobüse. evet katlanır candır. :)

Geri