Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@mcancakar
@mcancakar Bu ara en ciddi düşündüğüm model bu, bir de Carraro Sportive 224 ve 227 ye baktım ama Sedona 410 daha öne çıkıyor her yerde. Henüz gidip görme şansım olmadı ama sabit maşalı olması benim için artı, fiyatı da uygun.

Sana sormamın sebebi de, bilgilerinde Eskişehirli olduğu gördüm, ben de Eskişehirliyim. Duruma göre Eskişehir'den de alabilirim diye düşündüm. İstanbul'da 1100 TL fiyatlar gördüm bazı sitelerde ama dediğim gibi gidip de görme, pazarlık etme şansım olmadı. Herhalde bayram tatili sonrası alacağım ben de.

Yorum için de sağol bu arada :harika:

• Beğen
Tepkiler: demir.demiray
Scudo
@burakoklar
Abi benim bu konudan çıkardığım sonuç triban 520 flatbar

@demir.demiray
Demir abi, teşekkürler yorumun için.

Söylediğin bisiklete baktım ama ilk etapta yol bisikleti düşünmüyorum. İstanbul Anadolu Yakası sahil şeridinde kullanmalık şehir bisikleti arıyorum. Uzun zaman sonra tekrar bisiklete başlıyorum, o nedenle ilk alacağım bisiklete çok para vermek de istemiyorum. İlerleyen zamanda duruma göre ya üst sınıf bir bisiklete ya da yol bisikletine geçerim diye düşünüyorum.

Sen aldın mı Triban 520 'yi?

@burakoklar
Bir kere abi değil 12 yaşındayım ama kaydolmak için 35 yazdım. Triban 520 yi almadım ama alacağım 1499 tl ye sora set karbon maşa bisiklet alacağım

Ben de 410 ile 420 arasında kaldım. 410 2016'nın tipi hoşuma gitmiyor sanki ama fiyat olarak avantajlı. Aradaki fark 420nin donanımına değer mi sizce?

edit: imla

4 ay kadar önce ben de bu üçü arasında kalmışken bir anda kendimi Mosso TCA735 alırken buldum :D

Ben de bu gidişle Carraro 032 alacağım gibi görünüyor :) araştırdıkça daha fazla bisiklet karşıma çıkıyor ve kafam iyice karışıyor ya

@ertkls vitesi ve freni hakkında pek bişey bilmiyorum daha önce duymadığım bi marka ömür boyu garantili falan diyor bazı yerleri ama bana sorarsan o kadarda iyi değil gibi ben 340 la aralarındaki farkı pek göremedim. Bide 1000 liraya bisiklet alırken ben btwin secmezdim.daha bilindik markalar da dene ama hoşuna gittikçe iyi bisiklet

Triban 500 ümü Alur 700 modeline geçeceğimden satıyorum. 1 yıl oldu alalı ama son bikaçaydır evde yatıyor bi sıkıntısı yok fiyat 900 tl yanında sele çantası (50-60 liralık bir çanta)matara kafesi matarası ve kaskını (60 tl değerinde ama nerdeyse hiç kullanmadım) birlkte 1000 tl dir istanbul içi buluşup anlaşmak tercihimdir.Matara kafesiyle matarada toplam 50 lira ediyor.

Merhabalar. 189boy ve 130kg standart disi biriyim. :) Forumda kilolu arkadaslarimin yazilarini sizlerin onerilerini okudum. Isim geregi bilgisayar basinda oturuyorum ve gunluk hayatimda da cok fazla hareket etme durumum olmuyor işe gidip gelmek icin tahmini gunluk 10km bi mesafem var. Bunun icin sadece iş ve bazen kisa sehir ici turlarda kullanacagim hi-ten kadro bi bisiklet almak istiyorum. Chopper motosiklet kullandigim icin Salcono Manhattan ve Flyer Man bisikletler ilgimi cekti acaba uygunmudur yada onerebileceginiz baska bisiklet var midir? Simdiden tesekkurler.
not: diger kilolu arkadaslarin konularini okudum bisikletten cok kilosu icin doktor tavsiyelerine simdiden tesekkur ederim. Doktorumun onerisinden dolayi bisiklet alma fikrim olustu. Iyi gunler

188 cm 110 kg ikilisi ile şunu kullanıyorum. Yol bisikletini seviyorsanız bir bakın derim.
Kırılmadan sizi taşıyacağına emin olabilirsiniz. Çünkü bu bisikleti sürmeye 130 kilo ile başlamıştım.

big_3ee79c2345b24cbfb9897ba20fc095c2.jpg

bende senin gibi 130 kiloyum.şuan 30 vites dağ bisikleti kullanıyorum ve rampalarda görece rahat ediyor çıkabiliyorum.bundan önce 24 vites şehir bisikleti denemem oldu ama rampalarda infilak ettim rampa dediğimde 200-300 metre.eğer kullanacağın bölge konya gibi dümdüzse farketmez ancak ufakta olsa rampalar varsa zorlanırsın.bütçe dahilinde vitesli dağ bisikleti alman hayrına olacaktır.fazla kilo kadar kötü birşey yok sırtımızda boşuna 50 kg taşıyoruz

Eğer amacınız kilo vermek ise rampalarda rahat ederek o kiloları veremezsiniz. Bunu da ekleyelim :)

beyler ben de 150 kiloyum, carraro 224-225 almayı planlıyorum. sıkıntı olur mu dersiniz.

@Uğur S. küçük kardeşim spor, fitness,v e sağlıklı yaşam uzmanı ve alanında en iyilerden.nabız kadans güç ilişkisini bir arada değerlendirmekk gerektiğini ve önemini anlattı.ayrıca 28x32 ile 22x36 dişli arasında inanılmaz fark var.ben mesala ilkinle rampa çıkamazken ikincisiyle yüksek kadans ile zorlanarak çıkabiliyorum rahatlıktan kastım o.aşırı kilolu birisi bir rampadan bisikletle nasıl rahat çıkabilir ki zaten her türlü zorlanacak? Motorlu bir araca takılmadan hariç

Yakin zamanda almak istedigim internette resminin, kullanici bilgilerinin az oldugu bir model. Incelemesinin olmadigi icin ve ayrica kullanicilarinin da az oldugunu goze alirsak normal. Bu forumda kullananlarin oldugunu biliyorum, o yuzden bu konu altinda fotograf, kisa anlatim, gorus ve eksi-arti yonlerini yazmanizi rica ediyorum. Iyi pedallar! :)

kullanan bir arkadaşım var, memnun.

Geri