@demir.demiray sen sedona 410 dan sasma beni dinle. Al kullan bir iki sene sonra iatedigin bir bisiklet olursa en azindan aklinda bir sekil belirmeye baslar. Almadan anliyamazsin inan.
@FReeDoMSpY triban 520 flatbara neden böyle bir yorum yaptın??? Seni yolda mı bıraktı hem triban 520 sora setli karbon maşa ve 10 kg sedona 410 11.5 kg
@demir.demiray oda olabilir tribanlaricok bilmiyorum . Evet senin amacina uygun bir bisiklet oda ama dedigim gibi fazla kafani karistirma inan sedonaylada btwinlede treklede cok memnin olursun . Aralarinda illaki kucuk farklar olacaktir ama almadan denemeden kullanmadan anliyamazsin tam olarak ben 3 aydir arastirma yapiyorum baktim kafam allak bullak olmaya basladi artik. Simdi param oldugu gibi bende sedona 410 alicam hemen . Bu biraz zevk meselesi anliyacagin dostum
@demir.demiray ben tribana bir yorum yapmadim dostum bilmiyorum dedim ) ama ozellikler asfalta uygun yani senin amacina uygun bir bisiklet dedim o kadar . Kafani bu kadar karistirmaman icin sana yaziyorum bu kadar ama tabi sen bilirsin yinede. Teknik olarak sedonadan iyi bir suru bisiklet olabilir baktikca kafanda karisacak inan ama ben bu kadar dusunme al sedona gitsin pisman olmazsin diyorum
520 ile hafif topraklı yollar bile zor gelebilir ama 410 ve 420 de öyle olacağını sanmıyorum 410 çok fazla patika ve kötü denebilcek yollarda sürdüm sadece konforsuzdu ama sorunsuz gittim.
Bu arada bisikletle 10kmlik yola çıktım yolun bi kısmı dik rampaydı sadece rampada zorlandım alışık olmadığım için. Ama iniş harikaydı[emoji1] Bisiklet güzel yani tavsiye ederim. Sadece iniş yaparken ön frenin pabuçları biraz çabuk aşındı gibi geldi. Bisiklet sarı olduğu için pabucun yanında baya siyah toz vardı eriyen pabuçtan. Düz yolda bisiklet zaten akıyo[emoji1] Eğer almayı düşünüyosan direk al derim