Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, şehir içinde kolaylıkla kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Eskişehirde yaşıyorum malum heryer arnavut kaldırımı, bu yollarda sıkıntı çekmemesi için MTB tercihim bütçem 1000-1300 arası şimdiden teşekkürler

Scudo
bence decatlondan btwin rockrider 520 almalısınız şu anda seri sonu indirimi var (link)

Hocam bende karabukteyim liseye gecicem sen aldinmi aldıysan hangisi ve memnun musun

@fReaxzone abicim aldın mi hangisini aldın bende tam ikisi arasında kaldım aldıysan önerir misin ve hala karabuktemsn

Bugun inceledim baya saglam geldi Rockrider 520 27.5" modelini almayi dusunuyorum fiyati 1050 TL sizce degermi beni baya cezbetti. Bana gore tek eksisi mekanik disk olmasi. Onun disinda cidden tank gibi bir bisiklet.

Bilgisi olan arkadaşlardan bu bisiklet için bi yorum almak istiyorum saygılar boll pedallar
Teknik Özellikler

Kadro:Double Butted Aluminyum
Kadro Boyları:18", 20", 22"
Maşa:KRON Aluminyum Kilitlenebilir
Gidon:ZOZO
Boğaz:ZOZO
Sele Borusu:ZOZO
Sele:Kron
Ön Jant:Zozo
Ön Göbek:Shimano RM33
Arka Jant:Zozo
Arka Göbek:Shimano RM33
Lastik:Kron
Vites Sayısı:3 x 9 = 27
Arka Vites:Shimano Altus 9
Ön Vites:Shimano TX-50
Fren Kolu:Shimano ASTEF65
Vites Kolu:Shimano ASTEF65
Arka Ruble:Shimano HG200 - 9
Aynakol:Shimano FCM-351
Orta Göbek:Taiwan Rulmanlı
Zincir:KMC-Z92
Ön Fren:Shimano BRM422 V-Fren
Arka Fren:Shimano BRM422 V-Fren
(link)

• Beğen
Tepkiler: Lovless
sedona 410 2015 mi carraro sportive 224 mü sedona 420 2016 mı?

Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. Aksesuarlarla birlikte bütçem 1800 tl.

Edit : sebebini belirtirseniz sevinirim

sedona410 2015

@demir.demiray sen nerelerde nasil kullanacaksin bisikletini neler yapacaksin bi yazarsan bizlerde ona hore neyi kullanman gerektigine birazda olsun belki yardim edebiliriz

@FReeDoMSpY
Tüm o bisikletlerin amacı üzerine yani %80 asfalt kullanımı

@demir.demiray ben ikisinide 410 sandim pardon. Kesinlikle 410 hem duz masa asfalta cok uygun hemde v fren bence en ideali . Ve cok ucuz

Bende sedona 410 almayı planlıyorum ama pazarlıkla bin liraya falan alabilirmiyim sıfırını acaba?

@Emre1606
Konuyla alakasız olmuş ama galiba evet

@Emre1606 valla forumda biraz arastirin derim ankaradasiniz sanirim illaki orada satisi yapan biri vardir ya da tanidigi olan.

@demir.demiray başlıkla alakasız ama sadece böyle bi soru için yeni bir başlık açmak istememiştim

@FReeDoMSpY 2. El mi diyorsunuz yoksa bisikletçi tanıdığı olan mı?

Geri