Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
kron daha cok performans agırlıklı ve cok rahat bisiklet carraro da kron da var ve kron daha rahat geliyor..

Arkadaslar pek anlamıyorum bisikletden 5 km lik hergün işe gitmek için alacam bu yuzden arastiriyom hala kararsizim sonradan pisman olmak istemiyom 1500 tl alabicem bisiklet ne kadar iyi olur onuda bilmiyorum o yuzden bakiyorum foruma hep celiskili cevaplar

@Kaplan53 Cevapların çelişkili olması aslında bisiklet seçiminin çok sayıda değişkene bağlı olmasından kaynaklanıyor. Bu konuda kesin bir söz söylenemeyecektir, bisiklet alacak kişinin kendi istediğini bilmesi gerekiyor.

Sizde haklisiniz belki kararsiz biri olabilirim bu durumla ilk defa karsilasiyom sarachaneye gidip bisikleti deniyip almam lazim öncelik avrupa olmassa yerli alacam sehir bisikleti

@poet kardes bu soyledigin dag bisikleti bana sehir bisikleti lazim 750 ila 1500 tl arasi ise gidip gelecem 5 km lik yol

@Kaplan53 hocam o zaman mosso 1621 mdm v tavsiye ederim peşin 750 tl verirler parasını sonuna kadar hak eden bir bisiklet. dandik bir amortisörlü maşa alacağına bunu al geçen hafta arkadaşa aldırdım inan çok memnun kaldı. siyah rengini bulabilirsen kaçırma çok şık

@Kaplan53 çok çok fazla düşünme :D bak ben de bisikletim çalındığı günden itibaren 10gün boyunca yoksunluk krizine girdim :D bisikletim yoktu ve ben acaip gariban ve çaresizdim. Derhal bir bisiklet daha almalıydım bisikletsiz uzun süre duramazdım :) Neyse bu forumda uzun saatler okudum, okudum ve okudum... dakikalarca bisiklet firmalarının web sitelerinde bisikletlerin özellikleri ve bilhassa renk, tasarımlarını gösteren fotoğraflarını uzuuun uzun inceledim.. sonunda bir karar veriyorsunuz ama bisiklet dükkanına girip biraz bisikletleri incelediniz mi ya başka bir bisiklete âşık oluyorsunuz ya da bisikletçi size beklemediğiniz şekilde (peşin para ödeyeceğinizi söylediyseniz heheh) cazip bir bisikleti uygun bir fiyata bırakırım deyiveriyor... Yani diyeceğim o ki çok fazla kafanızda büyütmeyin ne istediğinizi bilin, bisikletiniz sizi bulacaktır, tıpkı Harry Potter'da âsâ'ların büyücülerini seçmesi gibi :p Son cümle benim size tavsiyem Sedona 410...

@sercansekkin bende sedona 410 var 2015 model alalı 9 ay oldu keşke 5-10 kuruş verip de merida alaydım diyorum şimdi.çünkü adamlar, 2014 yılında sedona 310 olarak sattıkları dolu dolu makinadaki kaliteli parçaları değiştirip, içini boşaltıp boşaltıp 2015 de sedona 410 diye satmaya başlamışlar şimdi haberim oldu. vahim durumu 2016 da lastikleri de değiştirdiler.. 2017 yi modelini merakla bekliyorum. :D

@poet Yaapma yav. Bunu bilmiyordum ben. Forumda 10 olumlu yorum okuduysam 11.'si tek olumsuz ve mantıklı yorum senden geldi. Peki makineyi öyle değiştirip satıyorlar diyelim sen 9 ayda nasıl bir izlenim edindin? Sorun yaşıyor musun? Yaşadın mı? Merida biraz tuzlu ya. Valla artık çivinin çıkmaya başladığı şu dünyada hiçbir şeye çok fazla para veresim gelmiyor hırsız şerefsizleri yüzünden :(

@sercansekkin inanır mısın bilmem ama gidip o dandik selesini değiştireyim dedim selle royalin güzel bi selesini aldık 2014teki raceface marka parçaları 2015 te sedona marka olanlarla değiştirmişler selenin burnu havaya bakıyordu en uç ayarda var sen hesap et ötesini bence en çok 900 950 tl edecek bir bisiklettir sedona 410 o kadar yani. bundan sonra yurtdışında üretilmiş bir bisikletten başkasını asla düşünmüyorum az daha veririm ama kafam rahat olur neresinden kırpmışlar düşünmem.

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
Merhaba arkadaşlar linkteki bisikletlerden hangisini almalıyım genel olarak şehir ve arazide kullanılacak

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

En çok ng 650 ye kanım ısındı bu fiyat aralığında hangi bisikleti almalıyım

@MelihSah benim pekk bilgim yok bende senin gibi araştırıyorum inş aradıgını bulursun

@ilker4882 Çok farklı model ve çok farklı fiyat var verdiğin modellerde. Seçenekleri daraltırsan daha fazla yardım alabilirsin . Bence carraro sportive 224 seniin işini görür. Fiyat uygun. Kullanıcıları genelde memnun.Düz yolda da hafif arazide de kullanabilirsin.

2475TL ye sıfır Fuji Absolute 1.3 D 2015 alınır mı?
(link)

eğer bunu almaz isem Almanya dan Trek 7.5 veya Canyon Roadlite 6.0 alacağım.

fikirleriniz nedir acaba?

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@Equinox14. Bende var bir yilda 2500 lm yol katettim uzun turlarada cikiyorum om arka bagaj takilabiliyor sorunsuz bir bisiklet hic dusunmeyin v fren olmasi yada amortisor olmamasi sizi tedirgin etmesin

Esime de mosso 1624 aldim gobekler shimano ama 321in akiciligi yok.

Dosyalar

• 20160416_133905.jpg
    20160416_133905.jpg
    155 KB · Okunma: 15
1 yıla yakın kullandım viteslerin ve frenlerin ayar kaçırmasından başka sorunu yok fiyat performans olarak son derece başarılı diyebilirim

Geri