Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@pilot aslında iki üründe aynı özelliklere sahip hemen hemen.Bir türlü karar veremedim.BUradan çıkacak cevaplara göre karar vereceğim.Teşekkürler cevap için.

gidonu yeter zaten düşünecek bişey yok demek ki.

Bence bu seçimde sana kimse yardımcı olamaz @mühendis :) Zira özellik ve fiyat hemen hemen aynıysa sadece ne tür kulvarlarda kullanacağınıza karar vermeniz kalıyor:)
Ben B'twin Fit5 kullanıyorum. Adından mütevellit fitness bisikletidir kendisi:) gayet memnunum. Yol bisikleti olaydı iyi olurdu beee dedirtmiyo adama:)

Bende bianchi rcx130 var. Güzel bir bisiklet, ayrıca gerçekten sağlam ve dayanıklı. Tek sorunu var hidrolik fren sürtüyor, ona da forum da baktım tüm hidrolikler surtuyormuş

Yol bisikleti olaydı iyi olurdu beee dedirtmiyo adama:)
İşte tam bu sebepten dolayı karar veremiyorum :)

Arkadaşlar merhaba ben 19 yaşındayım bu sene ankara gazide gölbaşı kampusunde universite kazandım neyse sonuc olarak orada bir bisiklet almak istiyorum ama yeniyim pek anlamiyorum kilom 104 boyum 1.86 ama daha kilo almayi 110 a çıkmak istiyorum bodyle ugrastigim için kilom yüksek o yüzden iyi bir bisiklet istiyorum bütçemi 1500e kadar çıkarabilirim 2.el yada sıfır bana önerir misiniz teşekkür ederim

Btwin 340 almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlar varsa ne önerirsiniz ? Bide benim için öneli olan iki nokta var vites geçişleri ve frenin sürtmemesi gerekirse frenleri kaliteli fren bacakları ile değiştirebilirim önerileriniz nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: Naberland
Salcano'nun modellerine de bakmanızı tavsiye ederim.

En fazla 700tl bütçem var.Daha yeni başladım,model söylerseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Bisiklet almaya karar verdim ve en başından beri kafamda marka olarak kron vardı. Model olarak da tx250 ye karar verdim ancak kross markasının (evado 1.0) tamamen ithal olmasından dolayı onu tercih etmem de önerildi.. Ne dersiniz ?

@abtidane Tx250 kullanıyorum çok memnunum o fiyata alabileceğinin en iyisi ama bütçeye biraz daha koyup tx 250 disk almak isterdim frenler sıkıntılı başka bişey sormak istersen sorabilirsin

Fiyat 840 tl nakit. Kross da aynı. Disk frene dair terddütlerim var arıza çıkarma açısından. Zaten gittiğim bisikletçi de önermedi. Ya hidrolik disk olsun ya da v fren bana da mantıklı geldi @Alperenyuruk

ben polonyada bulunduğum zamanlarda kross'un arctica modeline neredeyse bire bir aynı olan başka bir model kross'a biniyordum. bana göre uzun sayılabilecek 300 ve 200 km lik ayrı ayrı tur etkinliğine de katıldım.

Aynı zamanda Edirne'de ise şu an 2012 yada 2013 model bir kron tourer'a biniyorum

Kross çok farklı bir konforda olması ve en azından benim bindiğim bisiklet özellik bakımından kron tourer ile uzaktan yakından alakası olmaması sebebiyle eğer edinilebiliyorsa kross tavsiye edebilirim ben. Nitekim aralık gibi polonyadaki bisikletimi Türkiye'ye getirmeyi kafaya koydum.

Bisikletten çok süper anlayan biri değilim ama kross gerçekten hoş bisikletler üreten bir marka. Ayrıca katıldığım şehir içi etkinliklerinde en çok gözüme çarpan marka kross oluyordu.

Ayrıca şuan kullandığım kron ise fiyatına ve üstündekilere göre beklemediğim şekilde iyi.

Bir de Turkiye'de nerede satılıyor kross?

Kadıköy bostancı bisikletevim'de mevcut.. Kron yerine kross önerdiler..

Arkadaşlar merhaba.. Bu iki bisiklet arasında kaldım.fiyatları aynı.. 800-850 civarı. Carraronun krank takimı çelik.. Hangisini almaliyim.. Teşekkürler...

Arkadaşlar merida speeder t2 almayı düşünüyorum bir sorum olacak size almayı düşündüğüm bisikletin kadrosu 56cm benim boyum 1.75cm sizce uygun olacakmi

Geri