Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Yeni üye olduğumdan konu açamadım kusra bakmayın buraya yazıcam, kesin alacağım modelleri topladım bana içinden rahatlık ve fazla kafa ağrıtmayan ürünü seçerseniz sevinirim fiyatlara göz ardı etmeyin sadece model istiyorum teşekkürler...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bunların dışında şunu alsan daha iyi olur da(Link rica) diyebilirsiniz ben kendi araştırmam sonucu bu modellerı ele aldım.Şimdiden tekrar tekrar teşekkürler..

Mosso 980XC2 acera, sedona 920 arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz ? bunlara alternatif olarak önerebileceğizniz bir model marka varsa alabilirim. isteğim dayanıklılık konfor ve dağa bayıra bir miktar sürmek. çok uzun süre bisiklet kullandım 6 yaşından 18'e kadar sürekli fakat iyi bisikletler değildi. sonra motorsiklet araba falan neyse, şuan 23 yaşındayım 187 boyum. tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. İYİ SÜRÜŞLER...

@MehmetFuatAykanat
Mosso candır hic şüphen olmasın yaklaşık bir ay önce bir Mosso şehir bisikleti aldım ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anladım. Bisikletleri izin Fotoğrafları konusunda fotoğraflarıni paylaştım "Mosso Legarda 1521 MSM" başlıklı konudan bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: vatan
ve
@crzypwrx mosso mtb kullanıcısı veya mtb ler hakkında geniş bir bilgi birikimi olan tanıdığınız varsa sorduğum soru hakkında yardım alabilir miyiz? Cevabınız için teşekkürler.

@MehmetFuatAykanat
@QEXEC Mosso MTB kullanıyor, size yardımcı olacaktır.

merhaba benim elimde 3 haftalık kron xc 500 v var. geçen gün bisikletçide bi abiyle görüştük onda carraronun bi modeli vardı (adını tam hatırlayamadım) deore 3x9 vites takımı ,deore hd fren seti,gidondan kilitlemeli maşa vb özellikler vardı üzerine 100 tl gibi bi paraya takas edebiliriz.Sizce takasa değermi?Bide eskişehirde(ben bisikletten pek anlamamda :) ) bisiklet temizmi bilmiyorum vites frenden anlamamda gelip bisiklete bakabilecek bissikletten anlayan birisi varmı ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben olsam Kron'u kullanmaya devam ederim. Ama niye ederim? Mantıken değil; duygusal. :)

Kron'un kadro çatlağında değişim yaptığını forumdaki arkadaşların paylaşımlarından okudum, ömür boyu da garantili diye biliyorum. Carraro hakkında bilgim yok. İyidir veya kötüdür demiyorum yanlış anlamayın.

Maddi açıdan donanımları falan da düşünürseniz Carraro daha iyi gibi görünüyor. Ama şu da var çekiş sistemi zamanla aşınan bir sistem. Yani Kron'u da sonradan yükseltebilirsiniz. Tabi muhtemelen böyle daha uygun olmaz maddi açıdan ama... Bir seçenek sadece. Bence Carraro kadroları biraz araştırın. Tecrübe edinenlere sorun. Kırılsa ne yapıyorlar, değişim var mı yok mu vs...

@Serden Us kadrosu önemli değil zaten ilerde kadrosunu yeniliycem alırsam carraroyu ama kronu hd yapmak artı deore set 1300 tl yi buluyor bende o yüzden söyledim fren vites temizmi bilmiyorum diye gerekirse 300 tl ye bi kron xc 2000 kadrosu alır değiştiririm.görüşleriniz için sağolun :)

@fortess

Ben 224 tercih ederdim, 221 ile 224 arasında oldukça az fiyat farkı var zaten, bence bu ufak farka değer. Bianchi'nin vites grubu zayıf biraz, Altus'tan aşağı düşmeyin derim. Salcano'lar için de kendimi pek yakın hissedebildiğim bir marka değil açıkçası. Salcano kullanıcıları satış sonrası hizmetlerden pek memnun değil genelde, çoğu bakım işlerini kendi yapmayı tercih ediyor. Kendi bisikletimi aldığım yer de bu sene Salcano getirmeyi bırakmış mesela firmayla yaşadıkları bazı sorunlardan dolayı. Bu fiyat aralığında Carraro iyidir bence.

@fortess
Haftasonu Bianchi Touring 313 kullandım. Yaklaşık oalrak 1 buçuk saat pedalladım. Gayet zevkli ve yeterli geldi. Kullanım amacınızı bilmeden yorum yapmak istemem ama arada sırada binerim, hobi olarak binerim az heyif amaçlı turlarım derseniz oldukça tatmin eder. Vites geçişlerinden oldukça memnun kaldım yokuş performansı iyiydi. Ama o sele yok mu o sele 1 saat sonra nasıl oturacağımı bilemedim. Şimdi baktım 413 ile 2 farkı var 413 28 jant 313 26 jant. 313 bianchi lastik 413 michelin lastik. Sele ikisinde de aynı sele kesin değişecek yada artık üstüne minder diktirirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Beklerim dersen aliexpresden al 9 güne geldi

Bence biraz daha bekleyip daha iyi birşey alabilirsin bütçeni arttırarak ve ömürlük olur.
Dechatlon a bakabilirsin bu arada.

Böyle şeyler bir kere alınıyor senelerce kullanılıyor. Sigma 12.12 öneririm.Ucuz olsun diyorsan, Decathlon'da var uygun modeller.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Çinden sipariş verdim tüm yazılar çince geldi tekrar sipariş yerine buradan kadans ölçerli lm saati aldım xlc nin.

Ben decathlon dan count 8 aldim, memnunum. Su anda 80 lira gerci ama o zaman 65 liraydi.

Xlc nin 7 fonksiyonlusu işinizi görür pil bitince km sıfırlansa bile tekrar girilebiliyor.

sağolunda zaten diğer aksesuarlara bayaa harcama yaptm buda 25 tl civarı ucuz yollu bişey olsun istiyorum. yaş 14 olunca o kadar parada çıkmıyo sizce sıfır assize 888 mi ? 2. el sigma 5.12 mi ?

Aynı fiyatsa sigma her zaman

Geri