Arkadaşlar ilk kez foruma yazıyorum ve ilk kez bisiklet alacağım herkese merabalar. Araştırmalarım sonucu bi kaç model çıkardım. Lütfen yorumlar mısınız siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
1)Specialized Sirus Sport2013
2) Canondale quick 4 veya 5
3)Scott Sub40
Bisikletleri forum okurken edindiğim bilgiler ve içimdeki sese uyarak liste haline getirdim..Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Ayrıca boyum 1.82 iç bacak boyum 80 cm kaç kadro bisiklet seçimi yapmalıyım sizce 54 veya 56 uygun sanırım?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bisikletler güze illaki bu 3'ü olacak dersen Scott u seçerim ama bütçeni 600 lira gibi esnetir sen "Cube 2015 Curve Pro Bisiklet Mavi Yeşil" tavsiye ederim hidrolik disk fren gidondan ayarlanabilen amastör en önemlisi alman kalitesi çok daha çekici bence.. Saygılar..
Teşekkür ederim kıymetli yorumun için..
Peki neden Scott seçerdin fiyat/performans anlamında mı yoksa tipi mi hoşuna gitti yoksa nedir?
Cube'e baktım fakat ben sabit maşalı hafif bişey istiyorum sanırım ve çok renkli bisikletleri sevemiyorum açıkcası, elbette senin fikrine zevkine saygım sonsuz.
Teşekkürler tekrar..
Yok mu başka fikri olan, yardımcı olabilecek güzel yurdum insanlarından
Meraba uzun zamandır bisiklet surmemistim en son bisikletimde çalınmıştı gecen gün arkadaşım bize bisikletiyle gelince bi deniyeyim dedim ve icimde inanılmaz bi bisiklet hevesi doğdu
Neyse uzatmayayim 600 TL butcem var ve bir dağ bisikleti almak istiyorum (evet dağ bisikletinin kullanım amacını bilerek ve kendi kullanicagim yerler doğrultusunda dağ bisikleti en uygunu) burdada oturuyorum bu arada varmı onerebileceğiniz bisiklet veya bir yer
Uzun süren araştırmalar sonucunda bu iki bisiklet arasında kaldım. Nihai kararımı vermeden önce sizlere de danışmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Ben her iki markayı da kullanmış biri olarak merida derim
Sedona parasını hakeden bir marka değil.
Arasındaki farklarda bildiğim kadarı ile meridanın ömür boyu kadro garantisi de var.