Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Teşekkürler hocam.Hayırlı sürüşler.Kendi sitelerinde neden yazmaz aklım almıyor :( Neyse zaten satış politikaları pek doğru değil bence.Tekrar teşekkür ederim.

Scudo
Arkadaşlar bu iki yol bisikleti arasında kaldım bütçem bu aralar hangisini seçmeliyim ?

Arkadaşlar aluminyum kadrolu v frenli 800 900 tl arası şehir bisikleti arıyorum. Bu fiyata bir sürü model olduğu için karar veremedim. Az çok anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevirim.

(link) şahsen benim çok beğendiğim bi model ayrıca istediğiniz özellikleri karşıladığını da düşünüyorum karar sizin tabi :D

@tuna sefa

Kardeşim sen nerelerde süreceğine bağlı bütçen ortalama bir bisiklet için yeterli 700 tl ye ng 550 hd var hidrolik diskli gerçekten güzel test ettim 965 liraya salcano astro hd var sen v fren istiyorsun ama o bütçeye hd bisiklette bulabilirsin.V frenli istersen salcano astro v düşünülebilir bir alternatif.

(link) Gayet iyi f/p oranı var. Arka vites acera. Yeterince tatmin edici bir sistem. Tam bir şehir bisikleti. Çamurluk, arka bagaj ekleme sele değişikliği gibi ekstra maliyetler yok. Göbekten dinamo iyi bir artı.

@Çağatay Y.

Arkadaş şehir bisikleti istemiş siz dağ bisikleti önermişsiniz lütfen az daha dikkatli olalım. :)
Carraro 224 - 225 Alırsanız bir problem yaşamazsınız . Rahatlıkla kullanabilirsiniz. İyi geceler.

Arkadaşlar yollarin bozuk olmasi nedeniyle önden amortisörlu modeller tercihimdir. Salcano city sport 30, carraro sportive 224 ve kron tx 500 arasında kaldim. Hizlanma ve donanim açisindan hangisi iyidir?(tavsiyeleriniz için tesekkurlerr)

Salcano cs 40 işinizi görür. 30 almanın hiçbir mantığı yok bana sorarsanız. Bende zamanında dağ bisikletinden şehire döndüğümde aylarca araştırdım salcano aldım. Her yönden sıkıntısız maşallah.

• Beğen
Tepkiler: Muh26ammed
Cs 40 iyidir yani o zaman. Bu arada bulunduğu ilçede salcano bayisinde istanbul m var. Cs alirsak internetten alacagiz. Istanbul modeli de denk midir fiyatlari hemen hemen ayni ?

• Beğen
@tuna sefa

Carraro vs aynı segmentte denk ürünlerdir. Salcanonun sadece lastikleri bile tercih etmeye nedendir. İstanbul modelinin city sport ailesiyle alakası yok çok farklı modeller. Her yönden cs 40 üstündür.

• Beğen
@tuna sefa

Kron tx 500 kullanıyorum 10 kere olsa 10 kere bu bisikleti alırım yani bir kere karizması var bisikletin donanımlarıda gayet iyi seviyede..

@Buğrahan Özbilenler

Kardeşim adamı mtb ye özendirmek için yapıyorum :D Şehir bisikleti olmadı kararından vazgeçti Allah'tan birşey oldu mtb almak zorunda kaldı hiç olmazsa aklında bir fikir bulunur.

Muhtemelen ya cs40 alicaz. Ya da kron tx 500. Yakinimizda carraro bayisinda sportive 224 var. City sport bulamazsak onu alacagiz artik. Tavsiyeleriniz için çok teşekkur ederimm..

kimse yazmamış bende malımı öveyim bari :p mosso 771 DMV. hem donanım hem ağırlık olarak daha iyidir diğerlerinden.

@tuna sefa

Bulabilsek bizde onu alacağızda, piyasada yok.. Yeni yılda olur inş. 771 DMV veya SMV, beklemedeyiz..

Mosso smv dmv modelleri bütçemi aşıyor teşekkürler... :)

Geri