Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Arkadaşlar Salcano XRS 300 almak istiyyorum güzel bir bisiklete benziyor fakat birde sizlere sorayım dedim.Sizce nasıl bir bisiklet ? güzelmidir,aranızda kullanan var mı?

Detayları:
Tip : 700 C Yol
Vites : Shimano A050 / RD2300 14 Vites
Maşa : HI - TEN Maşa
Kadro : HI - TEN Kadro
Gidon Boğazı : Zoom Ahead Alüminyum Gidon Boğazı
Fren : Caliper Fren
Teker : Salcano Race 02 700C Tekerlek Seti
Lastik : Salcano XRS Serisi 700C x 23 Lastik

Scudo
kesinlikle uzak durulması gereken bir bisiklet. sıfır km yol bisikleti almak isteyen biri en azından 1300 - 1500 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmak zorunda. bu rakamların altında ise böyle garip şeyler alınabilir.

Dostum merhaba. Yol bisikleti olmasına karşılık çok ağır bir bisiklettir ve üzerindeki donanım çok düşük 2. el daha güzel bir bisiklet bulabileceğini düşünüyorum. Eğer bu bisikletle başlarsan yol bisikletinden soğursun

• Beğen
Tepkiler: Eray Helvacı
Amatör olarak şehir içinde gezmek istiyorsanız alabilirsiniz ama ben tavsiye etmem açıkçası.

• Beğen
2.el daha iyisini bulabilirmiyim? bu bisikletin ağırlığı ne kadar?

Bisikletin fiyatı 500 tl civarında. İkinci el de olsa o fiyata yol bisikleti bulmak biraz zor.

bütçem kısıtlı olduğu için bunu seçtim fakat dediğniz gibi normal bir yol bisikleti 1.500 2.000 den başlıyor önereceğiniz bir yol bisikleti varmı? marka olarak ? Teşekkürler.:)

Bence zor değil daha geçende bir arkadaş schwin satıyordu harika bir kadrosu var 550TL idi 14-15 kilodan fazla bu bisiklet

@Eray Helvacı

Drag,Bianchi,Salcano,Geotech markalarının alt seviye, başlangıç modellerine bakabilirsiniz. Bütçeniz ne kadar ?

14-15 kilo ise gitmez bu bisiklet zaten bizim buralar hep yokuş çıkmazda artık :D

carraro dambiez 915 nasıl sizce 2.el fiyatı 850 tl kadro çok hoşuma gitti

bütçem max 600-900 tlarası :)

Hamza arkadaşımın önerdiği 2.linkteki bisikleti sormuşum çok hoşuma gitti marka var sonuçta CARRARO :D

carraro boyuna uyarsa kaçırma derim. gerçekten bu fiyata bu bisikleti bulamazsın. büyük kadro olsa kesinlikle alırdım. :D

• Beğen
bu bisikleten uzak dur bence hem agır hemde donanımı çok düşük bunun yerine xrs 800 sora daha uygun olur

öncelikle merhabalar. yaklaşık bir haftadır forumu takip ediyorum. bisiklet kullanma isteğim de son bir haftada ortaya çıktı. o yüzden acemiyim.

yaptığım araştırmaların sonucuna göre, yaklaşık 2000tl fiyatlı bana en makul gelen bisikletleri aşağıda sıraladım. bu bisikletlerle veya diğer bisikletlerle ilgili önerileriniz benim için çok önemli olacak.

ilk olarak: (link)

1900 lira civarı bir fiyatı var. kendi sitesindeki bilgilerin azlığından birazcık endişelensem de çok hoşuma gitti. denk geldiğim bir sitedeki bilgiye göre ağırlığı 9.6kg. bu bilgi kesin diyemem.

ikinci sırada: (link)

focus ile aynı fiyatta. ondan daha hafif. yalnız sora komponentleri var. o yüzden biraz düşük donanımlı gibi ama araştırırken ilk bu arkadaşa denk gelmiştim. ilk göz ağrım :)

son sırada: (link)

aralarında en pahalısı. scott ile aynı ağırlıkta. tipini pek beğendiğimi söyleyemem :)

tabiki salcona.donanım kalitede yuksek ritchey-mavic set var. ve kadrosu 6066.6061 den aluden iyidir.

kadro olarak her ne kadar bir scott olamasa da salcanonun kadroları da iyidir salcano kendisini baya geliştirdi artı xrs 030 da kullandığı diğer donanımlar da çok kaliteli eğer ritchey ve mavic setlerin fiyatına bakarsan netten anlarsın zaten ben de yarın alıyorum bu bisikletten sana da kesinlikle öneririm...

Geri