Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

SA öncelikle hocam ben lise son sınıfım yol bisikleti sürmeyi hep istemişimdir ama yakın zamanda hybrid alacağım o yüzden hayalim gerçek olamayacak. Osmaniye de oturan arkadaşlar bisikletini bana 1 günlüğüne kiralayabilirler mi? Lütfen.

• Beğen
Tepkiler: OzanAvşar
Scudo
Merhaba arkadaşlar sizce yol bisikleti olarak btwin triban 520 mı kron RC 2000 mı bu arada fazla kiloluyum acaba bu bisikletlerden birini sürebilir miyim
Boy 1.77
Kilo: 94

Yardım edecek biri yokmu

Merhaba arkadaşlar ben yol bisikleti almaya karar verdim btwin triban 520 ve kron RC 2000 arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim bide biraz kiloluyum bu yol bisikletlerinden birini sürebilir miyim
Boy 1.77
Kilo:94
Cevaplayanlara çok teşekkürler

Yaz Biterken Whistle Patwin 1721 almayı düşünüyorum. sizden görüşleri alayım dedim. Sizce Özelliklerine göre uygun mudur? Şok şık duruyor.

Fiyat: 1544
Özellikler:
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE VİTES KABLOSU İÇTEN GEÇMELİ
MAŞASUNTOUR XCT HLO 100mm MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTESSHIMANO TOURNEY TY300
ÖN VİTESSHIMANO TOURNEY TY500
KRANK TAKIMISHIMANO TOURNEY TY301 42X34X24
ARKA DİŞLİSHIMANO MFTZ21 14T-28T
VİTES KOLUSHIMANO ALTUS M310 3X7
FRENSHIMANO M315 HİDROLİK DİSK
LASTİKCST 29X2.10 BYTE PLOSE
JANT29” WHISTLE ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELESELLE ROYAL
AĞIRLIK16
2017-04-27 (2).png

2015 Giant Escape Air Şehir Bisikleti 9.3KG bilgi paylaşabilecek var mı?

Arkadaşlar merhaba, yarın sabah bir satıcıdan bisiklet alıcam ve hala tam olarak karar veremedim. Arasında kaldığım modeller; sedona 420 (2016 versiyon), sedona 410 (2015 versiyon) ve 2015 giant escape air. Benim ilk şehir bisikletim olacak aldığım bisiklet ama uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Dağ bayır gezmeyi düşünmüyorum. Tavsiyelerinizi rica ediyorum, çok kararsızım.iyi forumlar.

Arkadaslar haftada 4 -5 gun maks 15km sehir ici (dik yokussuz )kullanacagim 3000Tlye kadar fitness bisiklet ariyorum. Aklimda arastirdigim kadariyla olusanlardan:
1) Merida Speeder 200 2016( uzerindekileri gelecek sene komple 105 ya da ultegra set ile degistirmeyi dusunuyorum )
2)Giant Fastroad Slr2 3000tl ye buldum kapali kutu.
3) ya da sizin onerebileceginiz baska bir bisiklet(fiyat performans urunu kaliteli kadrolu-2.el de olabilir- salcano kron carraro vs haric)

arkadaşlar bu forumda yeniyiym ortalama 3500 lira bütçem var sizce hangi yol bisikletini almaylıyım kafamda 3 tane seçenek var şuan
1/ LAPİERRE AUDACİO 300
2/ CARRARO CR RACE 62
3/ SALCANO XRS 30 APEX
SİZCE HANGİSİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN :D

Konuyu canladırmak gibi olacak ama benim de bunca yıl sonra aynı soruyu sorma mecburiyetim doğdu. Haftaya ikinci el bir Merida Speeder T2 görmeye ve uygun olursa almaya gideceğim. Ama bunun için 35 - 40 km gidip döneceğim, kıta değiştireceğim, yanımda 4 yaşımda oğlumu götüreceğim, bir hafta sonu günü için bayağı bir mesai yani. Boyum 1,79, kilom 85. Bisikletin kadrosunda 50 yazıyor, sanırım cm değeri bu. Sizce bu kadro benim boyuma uygun mudur? Değilse hiç bu kadar zahmete girmeyeyim diyorum. Kadrodaki bilginin fotosunu da koyuyorum. Vakit ayırıp cevap veren arkadaşlar, sağolun.

50.jpg

• Beğen
Tepkiler: caesar
Marka ismine bakarak değilde özelliklere göre cevap verirsek sevinirim arkadaşlar :))

Carraro:
(link)

Scott:
(link)

@caesar
:( ben de öyle düşünüyorum ve bu cevabı almaktan korkuyordum açıkçası. Çok teşekkür ederim yardımınız için.

@Emir Tuna bu kadro çok muhtemelen sizin boyunuza uygundur, bacak boyunuzu bilmiyorum.
bende speeder 200 var (2015 ve sonrasının speeder t2si demek yani) boyum 178, bacak boyum 79cm , 50 kadro tam geliyor hatta bacak boyum bir iki cm daha fazla olsaymış daha iyi bile olurmuş öyle tam geliyor, bilginize.

@Cheetin frenler haricinde aynı özelliklerde whistle Huron 1484d modelini 1060 liraya aldım. Önerim şudur :

(link)
Hem ghost kalitesi hem ömür boyu garantili kadro. Pazarlıkla 1600 civarına alabilirsiniz. Maşası bildiğim kadarıyla xct ten iyi.

Veya şu
(link)
Her yönden daha iyi ve daha ucuz. Yine ömür boyu garantili kadro. Aradaki kilo farkı da dikkate değer.
2.el bisikletlere de yönelebilirsin. Yerinde olsam ya rockrider alırdım ya da 2.el

@trabzonlu ozan Bacak boyum 78 cm, aşağı yukarı aynı ebatlardayız sizinle sanırım, o zaman 50 kadronun bana olma ihtimali de mi çıktı şimdi :) En sağlıklısı yakındaki bir bisikletçiye gidip bir yol / fitness bisikleti üzerinde denemek olacak sanırım. Çok teşekkürler cevap ve fikriniz için.

Arkadaşlar bu bisikleti 90 tl gibi uygun bir fiyata alacağım sizce âlmam uygun olacakmıdır yoksa almama mı gerekiyor not: eski bir bisiklet olduğunun farkındayımScreenshot_2017-04-29-02-27-39-1.png

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi sizce dediğim olay mantıklı bir fikir mi? MD ile bir problemim yok. Arkadaşımda da aynı bisikletin HD olanı var ve ikisinin de tutuşları arasında bir fark olmadığını söyleyebilirim ama HD daha yumuşak olduğu için aklıma böyle bir fikir geldi. Sizce bana pahalıya patlar mı?

1500-2000 TL'ye alabileceğim en iyi fiyat/performans dağ bisikleti hangisidir?

Evden işe gitmek icin kullanıcam boyum 1,73 salcano excel kücük gelir mi ? Yoksa boyuma göre ideal midir ? Günlük (3,5 km ) kullanmak icin. Bilgilendirirseniz cok sevinirim teşekkürler

Geri