Scudo Sports

Bisiklet taşıyıcılar

aslında en iyisi çeki demirine takılanlar hem yakıt tüketimini arttırıp ses yapmıyor hem de erişimi kolay, kapalı otoparka girmede sorun yaratmıyor ve güvenli
Evet o da gayet sağlam ancak hem araca çeki demiri taktırmak ayrı masraf hem de muayene öncesi ruhsata işletmek gibi bürokratik işler yüzünden caydım ben.

Scudo
Evet o da gayet sağlam ancak hem araca çeki demiri taktırmak ayrı masraf hem de muayene öncesi ruhsata işletmek gibi bürokratik işler yüzünden caydım ben.
Beni de o düşündürüyor şimdilik arka koltuklar yatık kullanıyorum ama arkadaşım sadece bisiklet taşımak için uç kısmı çıkarlanlardan taktırmış ruhsata işletmemiş, muayeneye giderken çıkarıyorum dedi, zaten elektirk de almayacağım yük de çekmeyeceğim için onu düşünüyorum, bir gidip konuşucam.

@sabrikilic yanıtınız için teşekkür ederim. Kararımı verdim Rassine lx b8 modelini alacağım, böylece ön tekeri söküp bagajda yer kaplamasını önlemiş olurum. tavan üstü bisiklet taşıyıcılar her şekilde bana daha emniyetli geliyor zaten.

326591 dosyayı görüntüle

Şu fotoğrafını paylaştığım Saris marka bagaj üstü taşıyıcı ile Bursa otoyolunda 110 km hızla giderken yol bisikletim uçtu gitti, Allahtan arkadan gelen araca zarar vermedi. En kalitelisi bile olsa bagaja takılan bisiklet taşıyıcıların asla almam.
lx b8 modelini ben kullandım, evet ön tekeri sökmemek oldukça ciddi bir avantaj.

ancak, ön teker takılı olduğu için yanal rüzgarlarda çok fazla sallanıyor.
ön teker ile birlikte bisikleti koymak için mutlaka yardım almanız gerekiyor, tek başına çok zor. bisikleti yerleştirmek.

birde tutucuyu kullanmadığınız zaman çok yer kaplıyor.
kadrodan tutan kıskaç kadronuzu çizebiliyor.

ama ön teker sökülmediği için disk frenli ise bisikletiniz her defasında disk sürtme riski olmuyor, teker sürekli sökülmediği için

karar sizin.

lx b8 modelini ben kullandım, evet ön tekeri sökmemek oldukça ciddi bir avantaj.

ancak, ön teker takılı olduğu için yanal rüzgarlarda çok fazla sallanıyor.
ön teker ile birlikte bisikleti koymak için mutlaka yardım almanız gerekiyor, tek başına çok zor. bisikleti yerleştirmek.

birde tutucuyu kullanmadığınız zaman çok yer kaplıyor.
kadrodan tutan kıskaç kadronuzu çizebiliyor.

ama ön teker sökülmediği için disk frenli ise bisikletiniz her defasında disk sürtme riski olmuyor, teker sürekli sökülmediği için

karar sizin.

Bu hususlar önemli ya. Kadro çizilirse üzülürüm, takıntılıyım biraz. Evde yer kaplaması sorun değil ancak araç üstüne yardımsız bisikleti monte edememek de ayrı bir sorun. iyi oldu bunları yazdığınız. diğer modele bakayım ben

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Buzzrack mozzquito 3 kullaniyorum ben, cok memnunum. Kurulumu kolay, tas gibi saglam. Daha once de cok kullandim, gecen yine Akra'ya giderken Eskisehir-Antalya-Kemer donerken de Izmir-Akcay-Ist yaptim ve 150-160'lara cikmama ragmen hep guven verdi. Siddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Herkese merhaba. Hatchback clio 3 kullanıyorum. Çeki demiri olmuş 7000 lira. Bagaj türü olan taşıyıcılardan almayı düşünüyorum. Başlığı ilk mesaja kadar okudum. İki tane ürün öne çıkmış.

(link)

(link)

BNB konusunda bir üretici bilgisine ulaşamadım. Sadece amazonda BNB başına XLC yazan bir yer bulabildim. Bazen yanlış da yazılabiliyor.

Buzzrack ise Fransız üretimi sanırım. Clio'ya daha uygun olacağını düşünüyorum. Reklamını bile twingo ile yapmışlar 😄

Uzun kullanımda bu ürünler ile alakalı yorumunuz nedir? Hangisi daha iyidir? Bir de iki üründe de sanırım cama dayanan destek profiller var. Bu cama baskı uygulamıyor mu? Çocuk büyüyene kadar şuan iki bisiklet taşımayı düşünüyorum sadece. Total 30 kg diyebiliriz.

Thule clipon da baktım. Fakat fiyat 4000'lerden 14000'lere çıkıyor. Çin malı 1500-2000 liralık ürünlerdense Buzzrack sizce yeterli midir? İkinci el bir Thule de bakındım fakat metal yorgunluğudur belki kaza yapmışlardır eksik parça verir vs diye güvenemedim.

(link)

Bence ceki demirini tekrar dusunun. Kullanis acisindan en rahat tasiyicilar ceki demirine takilanlar.
Bagaji acabiliyorsunuz bisikleti yatirarak. Montaji basit. Bagaj kapagina zarar vermiyorlar. Daha saglam ve güvenilirler. Bisiklet askida kalmadigi icin daha saglam duruyor.

• Beğen
Bence ceki demirini tekrar dusunun. Kullanis acisindan en rahat tasiyicilar ceki demirine takilanlar.
Bagaji acabiliyorsunuz bisikleti yatirarak. Montaji basit. Bagaj kapagina zarar vermiyorlar. Daha saglam ve güvenilirler. Bisiklet askida kalmadigi icin daha saglam duruyor.
Çok sık kullanacağım bir ürün olmayacak. Çeki demiri o yüzden hem ekstra uğraşlı hem daha masraflı. Çeki demiri 7000 + taşıyıcıları da daha pahalı oluyor. Onun yerine bisiklete yatırım yaparım diye düşünüyorum yine de teşekkür ederim.😄

10 yıldır BNB ile her yere gittim (çoğu zaman İst - Muğla), yük tampona biniyor büyük oranda. Araçta ne çizik ne ezik hiç bir şey olmadı. Eklemdeki açı ayarıyla her tür araca oluyor, marka model segmentten bağımsız, bir çok arkadaşıma da ödünç verdim. 45 kg yük taşır ibaresi var BNB Rack için

Doğru monte edemeyenler boyanın camın sileceğin canına okuyor, dikkatli ve özenli montajla arabaya zarar gelmez.

1747032944527.jpeg

1747033073803.jpeg

1747033710138.jpeg

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Hatchback clio 3 kullanıyorum. Çeki demiri olmuş 7000 lira. Bagaj türü olan taşıyıcılardan almayı düşünüyorum. Başlığı ilk mesaja kadar okudum. İki tane ürün öne çıkmış.

(link)

(link)

BNB konusunda bir üretici bilgisine ulaşamadım. Sadece amazonda BNB başına XLC yazan bir yer bulabildim. Bazen yanlış da yazılabiliyor.

Buzzrack ise Fransız üretimi sanırım. Clio'ya daha uygun olacağını düşünüyorum. Reklamını bile twingo ile yapmışlar 😄

Uzun kullanımda bu ürünler ile alakalı yorumunuz nedir? Hangisi daha iyidir? Bir de iki üründe de sanırım cama dayanan destek profiller var. Bu cama baskı uygulamıyor mu? Çocuk büyüyene kadar şuan iki bisiklet taşımayı düşünüyorum sadece. Total 30 kg diyebiliriz.

Thule clipon da baktım. Fakat fiyat 4000'lerden 14000'lere çıkıyor. Çin malı 1500-2000 liralık ürünlerdense Buzzrack sizce yeterli midir? İkinci el bir Thule de bakındım fakat metal yorgunluğudur belki kaza yapmışlardır eksik parça verir vs diye güvenemedim.

(link)

Kesinlikle çeki demirine bağlanan taşıyıcıları tavsiye ederim. 2 adet kullanmıştım bagaja takılanlardan, boyayı ziyan etmişti . Çeki demiri en mantıklısı.

• Beğen
Çok sık kullanacağım bir ürün olmayacak. Çeki demiri o yüzden hem ekstra uğraşlı hem daha masraflı. Çeki demiri 7000 + taşıyıcıları da daha pahalı oluyor. Onun yerine bisiklete yatırım yaparım diye düşünüyorum yine de teşekkür ederim.😄
thule xpress var çeki demirine takılan o ucuz oluyor

• Beğen
10 yıldır BNB ile her yere gittim (çoğu zaman İst - Muğla), yük tampona biniyor büyük oranda. Araçta ne çizik ne ezik hiç bir şey olmadı. Eklemdeki açı ayarıyla her tür araca oluyor, marka model segmentten bağımsız, bir çok arkadaşıma da ödünç verdim. 45 kg yük taşır ibaresi var BNB Rack için

Doğru monte edemeyenler boyanın camın sileceğin canına okuyor, dikkatli ve özenli montajla arabaya zarar gelmez.

326968 dosyayı görüntüle

326969 dosyayı görüntüle

326971 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim abi.

Kesinlikle çeki demirine bağlanan taşıyıcıları tavsiye ederim. 2 adet kullanmıştım bagaja takılanlardan, boyayı ziyan etmişti . Çeki demiri en mantıklısı.
Boya takıntım yok. 😄 Eşim sağ olsun canına okudu arka tamponun zaten. Cam konusu biraz endişe etmeme neden oldu o da geçen sene atıl vaziyette duran eski site kapısı lodosta aracın arkasına düşüp arka camı patlatmıştı. Cam zaten değişti. O nedenle o konuda biraz hassasım. Ama İrfan abi doğru montajla yük binmiyor deyince içim rahatladı.

326968 dosyayı görüntüle

326969 dosyayı görüntüle

326971 dosyayı görüntüle
Hocam sizde çizik veya hasar olmamasının nedeni tamponunuzun boyalı olmaması. Kurulum olarak ağırlığı tampon üzerine gelecek şekilde. Boyalı tamponlar bu yük altında esneyince boya aynı şekilde esneyemeyip boya yüzeyinde kırılma çizilmeler oluyor. Önemli mi derseniz tampon sonuçta ama değerlendirme kişiden kişiye değişir.

Selamlar, Rassine marka araç tavan üstü vakumlu bisiklet taşıyıcı almayı düşünüyorum. Bu tür vakumlu taşıyıcıları hiç kullanmadım, tecrübe eden arkadaşlar güvenilir buluyorlar mı acaba? Ayrıca benim bisiklet disk frenli ve thru axle sokma milli, ancak bu taşıyıcı ön maşaya quick release ile monte ediliyor sanırım, bu noktada bir uyum sorunu yaşar mıyım?

326561 dosyayı görüntüle

Günaydın,
bu ürünü 4-5 yıldır kullanıyorum. En fazla 80-100 km'lik yolculuklar oldu. Yolda giderken içim rahat olsun diye 1 -2 defa durup vakumunu kontrol ettim, bu güne kadar hiç gevşediğini görmedim. Benim bisikletim 10-12 kg arasında montaj konusunda herhangi bir güçlük yaşamadım. Ben Antalya Duran Bisikletten almıştım, o zaman 999TL idi :) Telefonla görüşürseniz sokma mil uyumu konusunda bilgi verecektir. Keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Hocam sizde çizik veya hasar olmamasının nedeni tamponunuzun boyalı olmaması. Kurulum olarak ağırlığı tampon üzerine gelecek şekilde. Boyalı tamponlar bu yük altında esneyince boya aynı şekilde esneyemeyip boya yüzeyinde kırılma çizilmeler oluyor. Önemli mi derseniz tampon sonuçta ama değerlendirme kişiden kişiye değişir.
Golf aracımda tampon boyalı bence, ortadaki fotoda net görünüyor, 3 sene her yere onunla taşıdım. Golf ile 3 bisiklet taşıdığım oldu. Boyada en küçük bir çatlama, hare veya deformasyon olmadı. Tesadüf dersen diyecek bir şeyim yok :)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Golf aracımda tampon boyalı bence, ortadaki fotoda net görünüyor, 3 sene her yere onunla taşıdım. Golf ile 3 bisiklet taşıdığım oldu. Boyada en küçük bir çatlama, hare veya deformasyon olmadı. Tesadüf dersen diyecek bir şeyim yok :)
Evet şimdi farkettim maşallah senin aracın boya sağlammış, benim 2 araçta öyle boya çatladı.

• Beğen
Tepkiler: lrfan

(link)

(link)

(link)
Tek bisiklet mi taşıyacaksınız.

thule proride 598 kullanıyorum tavsiye ederim
1000012956.jpg

Turtle kullanan yok mu? Wagonun üzerindeki barlara ara atkı atıp üzerine taşıyıcı almak istiyorum. Uygun fiyatlı olarak Turtle marka gördüm. Varsa kullanan tecrübe eden dinlemek isterim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Geri