Scudo Sports

Bisiklet taşıyıcılar

Ben de Seat Arona araç için ara atkı ve taşıyıcı araştırıyorum. Turtle Pro S benim de dikkatimi çekti, kullananlar tavsiye eder mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Scudo
Bende motosikletin arkasına ön tekeri sökmeden bağlanan aparatlar arıyorum, Yurtdışında var ama burada bulmadım, 2 - 3 Ay'a kendim demirci de yaptıracağım herhalde, ben alüminyum olmasını istiyorum gerçi ama, bir belki araç kiti alıp onu motora uyarılarım.
Gibi:

• Hahaha
Tepkiler: -Deniz-
Ben de Seat Arona araç için ara atkı ve taşıyıcı araştırıyorum. Turtle Pro S benim de dikkatimi çekti, kullananlar tavsiye eder mi acaba?
Egea cross marka aracımda kullanıyorum. Aydın - Bodrum arasında kullanma imkanım oldu. Gayet güven verici. Kullanmadan önce kuşkuluydum ama artık içim rahat.

Bir arkadaşımızın böyle bir düzeneği vardı. Orkun Hocanın bahsettiği Turtle Pro S ile böyle bir düzenek olabilir belki. Keyifli sürüşler dilerim.
Screenshot_20250618-143447668~2.png

Trafik kanunu buna izin veriyor mu bilemedim?
bence vermez izmirde benim aracın üzerine takılı proridedaki bisiklet için polis biraz kıvrandı önce buna izin var mı vs sonra ben dik durunca geçirdi aynadan baktığımda arkamdan uzun uzun bakıyordu :D
İkincisi arabada çok sorun olmuyor ama motorda bu ağırlık dağılımını bozar ön tekerdeki çekişi, fren gücünü azaltır gibi geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
bence vermez izmirde benim aracın üzerine takılı proridedaki bisiklet için polis biraz kıvrandı önce buna izin var mı vs sonra ben dik durunca geçirdi aynadan baktığımda arkamdan uzun uzun bakıyordu :D
İkincisi arabada çok sorun olmuyor ama motorda bu ağırlık dağılımını bozar ön tekerdeki çekişi, fren gücünü azaltır gibi geliyor bana.
Bunu motora takip, 130-140 yapamazsın zaten,
Amacım motor ile bisikleti gideceğim dağlık alana götürmek. Şehir içinde bu şekilde gezmek değil :)

Bisikletin ağırlık merkezi ortada pedala yakın yerde ek olarak. Arkaya artçı almaktan pek bir farkı yok. Tam olarak bu şekilde değilde biraz daha çanta bağlantı yerine yakın montajlandı mı sorun olmaz.

O mantık ile Trafik kanunu neye izin veriyor ki?
Düz mantık baktığında Motorun arkasına lastik ile çanta bağlamaktan farkı yok.

Ama muhtemelen polisine göre değişir tabi. Yasayı bilen var uygulayan var uygulamayan var:)

Bunu motora takip, 130-140 yapamazsın zaten,
Amacım motor ile bisikleti gideceğim dağlık alana götürmek. Şehir içinde bu şekilde gezmek değil :)

Bisikletin ağırlık merkezi ortada pedala yakın yerde ek olarak. Arkaya artçı almaktan pek bir farkı yok. Tam olarak bu şekilde değilde biraz daha çanta bağlantı yerine yakın montajlandı mı sorun olmaz.

O mantık ile Trafik kanunu neye izin veriyor ki?
Düz mantık baktığında Motorun arkasına lastik ile çanta bağlamaktan farkı yok.

Ama muhtemelen polisine göre değişir tabi. Yasayı bilen var uygulayan var uygulamayan var:)
seni bunla Istanbulda gördükleri an motoru bağlarlar, diğer yerleri bilmiyorum

seni bunla Istanbulda gördükleri an motoru bağlarlar, diğer yerleri bilmiyorum
İstanbul ile işim yok Allah'a çok şükür

Adamlar Motor ile buzdolabı taşıyor... Motor üzerinde başka bir motor taşıyor Siz bağlamaktan bahsediyorsunuz.

Daha dün gözümün önünde gencin biri ayakta terlik, kafada kask yok, Yaşı da küçük muhtemelen, yol kenarına dik park etmiş radar trafik arabasının önünden geçti, Polis zerre müdahale etmedi.

Bu iş tamamen şans işi, polisten polise değişen bir olay.
Trafik kanunu bilen hak getire zaten, Adama ehliyet taşımıyor diye ceza kesiliyor, çipli kimliğe işli olmasına rağmen.

Neyse beni de bağlarlar yada ceza keserse burada paylaşırım artık XD

Geri