Scudo Sports

Bisiklet, Tarih, Dev Bir Kolleksiyon! Keyfini Çıkarın...

Gerçekten teknoloji nereden nereye gelmiş. Tarihi olarak bir çok şeyi izlemiştim hiç bisikletin tarihi geçmişini ve aşamalarını bu şekilde görmemiştim. Bir anda gözümüzün önüne sermişsin. Teşekkürlerimi sunarım. Eline sağlık.

Scudo
eline koluna sağlık:
gerçekten üşenmeyip vakit ayırdıgın,bizimle paylaştıgın için .ayrıca harika bir kolleksiyon.....

Halil Abi gerçekten çok güzel bir paylaşım. Emeğine hayran kaldım. Teşekkürler...

o resimleri bul, foruma ekle yanlarına bilgi ve yorum ekle, düzenle..çok uğraşmışsınız elinize sağlık..

Hepsi birbirinden güzel modeller.Hepimizin ideali olmalı bu tip bir koleksiyon.
Fakat maalesef günlük yaşıyoruz ve kullandığımız herşeyi tüketip, yenisini aldığımızda elden çıkarıyoruz, atıyoruz.
Türkiye'de böyle bir koleksiyon olması duygulandırdı.Gıpta ile baktım, hatta bazı modelleri görünce ağzımın duyu aktı.
İzmir'li tecrübeli delikanlı bisiklet yarışçılarından Oktay Dede de, bizlere sık sık Automoto ile yarıştığını anlatırdı.Bu vesile ile automoto'yu da görmüş olduk.
Eline sağlık Halil'cim, içimizdeki bisiklet aşkını fişeklemeye devam ;)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
Ellerine,emeğine,yüreğine sağlık..sizin kadar bisikletlerden anlamasamda tek kelimeyle büyülendim..

Çok çok çok güzel bir çalışma ve iyi bir paylaşım çok teşekkürler Halil...

Halil, ellerine sağlık, çok güzel sayfalar, bu değerli paylaşım için çok teşekkürler. ( aah, ah De Rosa TT' yi aldın elimden)

Merhaba Halil her zamanki gibi yine muhteşem bir konu açmışsın.Tebrik ederim biricik arkadaşım.Görüşmek üzere.

eline sağlık vakit ayırıp uğraşmışsın teşekkürler

Epeydir yoktu zaten ortalıklarda sonunda yapacağını yaptı, patlattı bombasını..Teşekkürler emeğin için Halil Abi..:)

Haaahhh.. başım dönüyoorrr... Uçuyorum yav:D Ne yapacağımı şaşırdım.. Şaşkınlıkla, hayranlıkla izledim.. Abi mükemmel olmuş! Ellerine sağlık.. Fazla söz söyleyemem:)

abi 58 cantla manyak piyasa yapılır ya paylaşım için çok teşekkürler

Arkadaşlar dünden beri konuya ilk kez bakıyorum :) Hepinizden çok güzel yorumlar gelmiş, hem gurur duydum hem de duygulandım...

Güzel yorumlarınız benim için kesinlikle en büyük motivasyon kaynağı.

Yorum yazan, teşekkür eden, etmese de aklından geçiren tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum :)

Selam,
çok güzel bir çalışma gerçekleştirmişsin...
paylaşım için teşekkürler...

http://img223.imageshack.us/img223/3702/1983gazellechampionmondyz1.jpg

Ya, geçen hafta bir motosikletin zinciri kırmızıydı ve acayip hoşuma gitmişti:rolleyes: ..Boyamak geldi aklıma ama mutlaka bi zararı vardır dedim..'Eğer renkli zincir olsaydı, belki haberimiz olurdu' diye düşündüm sonra ama, belkide yoktur haberimiz..:p ..

Evet renkli zincirler varmı yani kısacası?..Yurtiçi ya da yurtdışı fark etmez, var mı, yok mu onu öğrenmek istiyorum..:)

Geri