Scudo Sports

Bisiklet sürmekten en çok keyif aldığınız yer

@mhd çok teşekkür ederim,size bu duyguyu verebildiysem ne mutlu bana :)
Site içerisinde yarışma göremedim ne yazıkki :(

• Beğen
Tepkiler: Juan Bey
Scudo
@Canince

Arada bir ödüllü fotoğraf yarışmaları düzenliyorlar. Takip etmek lazım. Mesale son yaz yapılan fotoğraf yarışması linki : (link)

• Beğen
Tepkiler: Canince
En ZEVKLİ Maltepe sahilindeki arazi parkuru :D
En keyiflisi de Kalamış-Bostancı sahil

@mhd
rica ederim mustafa bey.burayı gerçekten çok seviyorum.özellikle bisiklet meraklısı biri için her türlü sürüş parkuruolması muhteşem ayrıca nerdeyse sıfır trafik(2 sene öncesine kadar trafik ışıkları yoktu :))geçen senelerden kalma birkaç kış ve bahar resmi daha ekliyorum umarım aklınızı çeler ve yolunuz buraya düşerde misafir ederim sizleri.P2103050.JPG P5267080.JPG P6027166.JPG P6027181.JPG P6027184.JPG P6027203.JPG P6027214.JPG P7024795.JPG

işten güçten çok gezmeye fırsat kalmıyor ama paylaşımlar açısından oldukça güzel bir konu. benim içinse arabaların olmadığı her yer çok keyifli.

• Beğen
Tepkiler: ÖzDi
@Ahmet Ayaz
katılıyorum.ne kadar az trafik o kadar keyifli ve yaşanılası yer ;):harika:

Benim en keyifli bisiklet sürdüğüm yer Bulgaristandı. Nedenine gelince, daracık yolları olmasına rağmen araçların neredeyse tamamı en az 3 metre uzağınızdan geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: mhd ve ÖzDi
@ÖzDi
Davetiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten doğa harikası yerler. Fırsat bulunca mutlaka ziyaretinize geleceğim.

• Beğen
Cok güzel tam mtb yolu toprak yol seviyorum,hocam orlarda cok kangal olur sanırım .

• Beğen
@mutlu07 Arkadaşıma ben de katılıyorum KANGAL çoktur... ama MANGAL da yapılır bence
@ÖzDidortum gerçekten ülkemizde çok hoş yerler var bir de terör belası olmasa kim bilir nerelere gider ve gezeriz.
Paylaşım için teşekkürler

@mutlu07
Evet malesef var :kötü: Aslında biraz serin kanlı olsak hiç saldırgan değiller..
@alper 76
Hemde ne mangallar:)diyebilirim ki burda topluca en çok yapılan aktivite mangal.
Terör sorunu yüzünden bu kadar güzelbi kentin gölgelenmesi üzücü doğrusu.

Yazları sabah 7-8 civarı Beşiktaş-Sarıyer hattı çok keyifli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Bursa'da ikamet eden arkadaşlar için teleferikle oteller bölgesine kadar çıkıp merkeze kadar iniş yapmak tavsiye edilir,erken saatlerde yapilacak iniş baya keyif verir

@SMMMtugi
Selamlar, Bursa'da teleferiğe bisiklet koyabiliyor muyuz? Yasak var mı?

@ramadzo
Merhaba, Bulgaristan'da hangi güzergahta bisiklet sürdünüz? Bisiklet turu mu yaptınız? Biraz detay verebilirseniz memnun olurum. Bulgaristan doğasını korumuş, şirin bir ülke.

@mhd merhaba, hayir yok bisikletle tek kabine 3 kişiye kadar binilebiliyor sabah 08:00-12:00 arası ucret kişi başı 15 TL. 12:00-20:00 arası 50 TL ücret talep ediliyor

@SMMMtugi
Teşekkür ederim. 12:00 den sonraya kalmamak lazım. :( 50.TL çok yüksek rakam.

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Bu arada unutmusum, Midilli de cok guzel bir parkur bizler için..

Adanin tum sehirlerarasi yollarini sursem bikmam..

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
Geri