@mhd
rica ederim mustafa bey.burayı gerçekten çok seviyorum.özellikle bisiklet meraklısı biri için her türlü sürüş parkuruolması muhteşem ayrıca nerdeyse sıfır trafik(2 sene öncesine kadar trafik ışıkları yoktu )geçen senelerden kalma birkaç kış ve bahar resmi daha ekliyorum umarım aklınızı çeler ve yolunuz buraya düşerde misafir ederim sizleri.
Benim en keyifli bisiklet sürdüğüm yer Bulgaristandı. Nedenine gelince, daracık yolları olmasına rağmen araçların neredeyse tamamı en az 3 metre uzağınızdan geçiyor.
@mutlu07 Arkadaşıma ben de katılıyorum KANGAL çoktur... ama MANGAL da yapılır bence
@ÖzDidortum gerçekten ülkemizde çok hoş yerler var bir de terör belası olmasa kim bilir nerelere gider ve gezeriz.
Paylaşım için teşekkürler
@mutlu07
Evet malesef var Aslında biraz serin kanlı olsak hiç saldırgan değiller..
@alper 76
Hemde ne mangallardiyebilirim ki burda topluca en çok yapılan aktivite mangal.
Terör sorunu yüzünden bu kadar güzelbi kentin gölgelenmesi üzücü doğrusu.
Bursa'da ikamet eden arkadaşlar için teleferikle oteller bölgesine kadar çıkıp merkeze kadar iniş yapmak tavsiye edilir,erken saatlerde yapilacak iniş baya keyif verir
@ramadzo
Merhaba, Bulgaristan'da hangi güzergahta bisiklet sürdünüz? Bisiklet turu mu yaptınız? Biraz detay verebilirseniz memnun olurum. Bulgaristan doğasını korumuş, şirin bir ülke.
@mhd merhaba, hayir yok bisikletle tek kabine 3 kişiye kadar binilebiliyor sabah 08:00-12:00 arası ucret kişi başı 15 TL. 12:00-20:00 arası 50 TL ücret talep ediliyor