Scudo Sports

Bisiklet sürerken yanına çok fazla sayıda eşya alanlar

Scudo
@atasoy Bunları görünce bayramda 3 günlük tatil için bavul hazırlayan ev ahalisi aklıma geldi

@BisikletKolikK
Şaka bir yana çanti ile beraber yedek lastik taşıyan turcu gördü bu gözler:):eek:

Jant

Valla ben elzem olanları alıyorum. İnceldiği yerden kopsun deyip yola çikiyorum.
Yörüklerin bir lafi vardır "göç yolda düzülür."
Fazla takıntı yapma. Herşey dört dörtlük olursa macera olmaz. Dönünce ne anlatacan eşe dosta.
"Ulan geçen sakar geçidinden tırmanıyorum. Bir baktim önlastik gümlemesin mi pompa da bozulmuş mu? ....... " diye başlayan muhabbetler olmazsa olmaz:)
Bismillah de, duanı et, at yollara kendini maceraları bize yaz.:harika:

@atasoy Soyadımı ifşa ettiğiniz için teşekkür ederim
XFkFvo55Qq23fD88LmOcRg.png

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ben en son turda eşek ölüsü gibi yük taşıdım ve inanın %80'ini kullanmadım. İki tişört, bir şort bir pantolon yada kapri, forma, tayt, iki iç lastik, pompa, yağ, alyan takımı, kişisel temizlik eşyalarınız yeter. Gerisini dilediğiniz gibi doldurmak size kalmış. Hatta artık heybeyi çıkarıp, şu yol bisikletlerinin selesine takılan heybemsi çantalardan düşünüyorum. Birde kadro çantası yeterde artar bile.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@atasoy En iyisi sizin dediğiniz gibi hocam, bazen herşeyi akışına bırakmak gerek :)

@Pabioo Hocam tecrübeyle yavaş yavaş yükü azaltmak güzel bir yöntem olabilir :)

üç günlük tura gidiyorsanız elbette minimum eşya yetecektir, fakat gürkan genç'in bir yazısında bazen 30 kilo, bazende 100 kilo eşyası olduğu yazıyor. O adam yıllardır yolda, hiç mi akıl edememiş bunlar lazım değil atayım diye? Tur deyince her birinizin aklına başka birşey geliyor. Hadi bende mahalle turuna çıkıyorum, 10 dakka sürecek olan bu turum için yanıma neler alsam..

@Hevesli Hocam bende o yüzden söylüyorum zaten, mesela Gürkan abinin bisikletinde yolda iken kaseti tutan parça kırılmış. Allah korusun bu başına çölde gelseydi ne olacaktı?

@Emir Taha Kenar Benim kadroda 2 tane matara ve 1 tane pompa. Sele altında iç lastik levye çakmak ziptie ve bıçak. Kadro üstünde de gidon boğazının orada telefonlu çanta var. Telefon cüzdan ıslak mendil Mp3 çalar. Forma cebime telefon ve cüzdanı koyamıyorum maalesef böyle güzel. Forma cebime de sola powerade sağa muz.

Bence 1adet kamyonet tut, (karpuz,kavun,ilaç,forma, şort) yedek bisiklete kadar her şeyi doldur kasasına şoför ve ilk yardım bilen bir yardımcı da kamyonetle seni takip etsin :)

Port bagaja en ufağından katlanır bisiklet işinizi görür

Çölde kadro kırırılıyor ve ölüyoruz. Ulen 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Kutup
ayisiyla karsilasmak gibi birsey.

Bence yakıcı güneş, susuzluk, çöl akrepleri, örümcekler, kum fırtınaları gibi etkenleri düşün.
Gerçi düşünme boşver. Nasılsa gidemezsin sen o çöle.

@DeReM Hocam olmadı yanıma ambulans, boksör, hayatta kalma uzmanı, paraşüt, keskin nişancı tüfeği falanda alayım :D

@ultrAhmet Buna çok güldüm, bagaja katlanır bisiklet atmak nedir hocam :D

@BisikletKolikK Hocam onun da yedeğini alın, belki onun da kadrosu kırılır:D:D

Ya da size berilyumdan özel kadro yaptıralım, MPT-76 gibi 42 adet testten geçirelim, onun da üstüne nikelaj kaplama yaptırıp size teslim edelim. Berilyum çok dayanıklı bir metal.

Geri