Ben haftanın 2 günü 40-70 km arası inişli çıkışlı asvalt yolda bisiklet sürüyorum diğer günlerdede 5-10 km lik düzyollardada devamlı sürüyorum bazı günler sadece yanıma su alıyorum bazı günlerdede izotonik içecekle yola çıkıyorum, izotonik içecek içmediğim zaman ilk bir kaç saat içerisinde bacaklarımın kesildiğini daha çabuk yorulduklarını fark ediyorum bazı arkadaşlar psikolojik diyebilir ama ben lisanslı hentbol oyuncusuydum taekvandodan badybuıldıng de dahil birçok ferdi sporlada amatörde olsa uğraştım yoğun antrenmanlarda vücudun neler kaybettiğini yakılan yağ ve kalori miktarını az çok hesaplayabiliyorum. Söylemek istediğim bedeni yorarak çalıştıran heleki bir saatin üzerinde yapılan antrenmanlarda günlük hayatta sarfettiğimiz mineral-yağ-su-tuz-asit gibi maddeleri mislince kaybederiz bunları dengeli olarak geri almamız gerekir. Almadığımızda kas güçsüzlüğü, kemik erimesi böbrek rahatsızlıkları vb sıkıntılar çekebiliriz, ancak antrenman yapmadığımız günlerdede kesinlikle izotonik ve benzeri şeker oranı yüksek içeceklerden uzak durmalıyız diye düşünüyorum.