Scudo Sports

Bisiklet sürerken sabrımızı zorlayan şeyler nelerdir..

@mehmetsunu

bandana terin bi kısmını engeller sinirini bozmaz

Scudo
Tek sinir olduğum, önüne bakmadan yola atlayan yayalar.
Taksilerin, otobüslerin veya arabaların korna çalması beni sinir etmez hafif bir dıt uyarıcıdır.

@c. kırmızı

epey urkutucu duruyo:):)

aradabirde olsa kaskını takan veya takmayan ters yönde gelen bısıkletcı arkadaslarımıza çok fena kızıyorum..

@ebubekir sözbir

ben bu ebaydan nasıl alısverıs yapılır tam anlamıyla bılmıyorum.nasıl oluyo bu ısler.

@cihat koçaşoğlu

kredi kartıyla yapıyorsun. ebay dan ne kadar sürede geliyor bilmiyorum ama aliexpress ten 25 günde falan geliyor. ebayda aynı sürede geliyor galiba.

@c. kırmızı
O kadar vakit olmadi 3 dakika aracin aoforune laf anlatmaya calistiksan sonra bisikleti birakip yanina giderken yol verdi bende ambulansa yolu gistersigim icin mecburen eslik ettim (dip not ambulansda yolu bilmiyordu)

Ayrica aracin on tekerlerine bakarsaniz kasitli bir sekilde yol vermedigi belli zaten.

Keske bisikleti arabasina atsaymisim. Anlstirken gene sinir oldum.

@c. kırmızı

o kadar beklenır mı yaa:)ömur bıter o kadar surede.

bisiklet yolunda salına salına yürüyen yayalar

@cihat koçaşoğlu
Urunun nerden geldigine bakabilirsiniz ve kargo suresi degiskenlik gosteriyor. Bana 5 gunde gelen kargoda var ebayden ingiltereden gelmisti.

Cinden aldifim urunde 10 gunde geldi simdi bir urun daha siparis verdim gene Cinden yaklasik 4 gun oldu bakalim ne zaman gelicek :)

Geçenlerde kendi kendime bir değerlendirme yaptım. Nisan ayından bugüne kadar yaklaşık 15 araba beni tehlikeli ve zor duruma soktu. Maalesef bunlardan 10 tanesi bayandı. 5 arabada bulunan bayların 4 tanesi kusura bakma anlamında el işareti yaptılar ya da yanıma kadar gelip kusura bakma birader dedi. 1 tanesi ise zaten insan değildi o kesin. Ben bayan düşmanı değilim ama hiçbir bayandan pardon işareti ne gördüm ne de pardon der gibi davrandıklarını...Bir de köpekler var ki onların durumu başka

@Giray Akdoğan

Yürüyen İnsanlardan Nefret Ediyorum Demiştim Artik Bisiklet Yoluna Giren Arabalardanda Nefret Ediyorum Şuan İstanbul Tuzla Sahili Bilen Bilir Adam Arabası Bisiklet Yolunun İçine Nasıl Girdiyse Koymuş Afedersiniz ama ülkemiz ağır ayi kayniyor Bknz Fotoğrafı
http://img.tapatalk.com/d/14/07/17/yjudyma4.jpg

Bisikleti herhangibiri gibi değil olması gerektiği gibi kullanmamız yüzünden bizlere uzaylı görmüş gibi bakan , davranan hatta laf atan insan kırması apaçilere fena halde ayar oluyorum rica ediyorum benden uzak durun

kırılmış bira şişeleri, taze servise sunulmuş köpek ve bilumum hayvan pislikleri, yokuş çıkarken yayaların ve arabaların ritmimi bozması, rüzgarın karşıdan "estirilmesinden" kaynaklanan yavaşlama durumu, sinyal vermeden dönen şoför abi ve ablalarım vb. tüm sürpriz aksilikler

yoldan yuruyen yayalar,boş kornalar kapı acanlar dedıgınız gıb aynen sıkıntılı durumlar....

Köpekler..bu hayvanlar madem bu kadar zeki neden yoldan bisikletiyle geçmekte olan benim korumakla mükellef olduğu alan için tehdit oluşturmadığımı algılayamıyor.Birkaç gün evvel bi köpek üzerime doğru koşuyor ve ben de ona bağırdım , sürmeye devam edeyim dedim ama öyle ısrarcıydı ki itoğlu it ,köpeklerden korkmam , yeterince hızlı değildim ve o allahın belası köpeğin ısırma mesafesine girdiğini farkedince ani bir frenle bisikletten inmeye davrandım fakat düştüm ve dirseğimden yaralandım , hışımla yerden kalkıp köpeğin üstüne , ele geçirsem muhakkak o ite bir zarar verirdim, dönüp orada evlerinin önünde dikelen 2 ergene "köpeğinize terbiye veremiyorsanız beslemeyin" dedim,köpeği öldürmekle tehdit ettim, gıkı çıkmadı , en azından suçlu hatalı olduğunu idrak edecek asgari vicdana sahipmişsin lan senin gibiler için bu bile büyük bir erdemdir değil mi

1.Bisiklet yolunda yan yana 2'şerli 3'erli yürüyen insanlar.
2.Yine bisiklet yoluna elektrikli scooterla girip anlamsız hareketler ve makas atma yapanlar.
3.Dikkatsiz ve kontrolsüzce açılan kapılar.
4.Yoldaki(bisiklet yolu da dahil) bira şişelerinin cam kırıkları.
5.Bisikletin sadece amelelik ve çocuk işi olduğunu düşünen kültürsüzler...(Bu yoldaki sorunlardan değil ama belirtmek istedim)

Bisiklet yolunda mal indirip bindiren dukkan sahipleri insanin sabrini zorluyor . Ve tabi birde bisikleti tasittan sanmayip yola firlayan yayalar .

HTC Salsa C510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@emir yakup bulut

Demek bisikletten düşürdü seni o it.Neyse geçmiş olsun kardeşim bu arada kazayı sahildeki bisiklet yolunda mı yaptın acaba ?

Cihat, Allah vergisi bir "yeni konu açma" yeteneğin var. Konu ne zaman açıldı, ne zaman 4. sayfaya geçildi anlayamadım.:)

Kırmızı bir, sen iki,bravo :alkis:

Geri