Scudo Sports

Bisiklet sürerken sabrımızı zorlayan şeyler nelerdir..

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
981
Bisiklet
Giant
taksicilerin sürekli olarak korna çalması minibüs ve otobus şöförlerının hep köşeye sıkıştırma çabası..

• Beğen
Tepkiler: ramazanndemir
Scudo
arabaların geçişlerini beklerken benim yolumun üzerinde duran ve hiç geriye çekilme gereği duymayan yayalar ve ara yoldan çıkış yaparken beni beklemeden burnunu yoluma kadar sokan arabalar deli ediyor beni özellikle de ramazan ayında dayanılmaz oluyorlar.

Elazığ yolunda şahincilerin sanki ferrarileri varmış gibi ses çıkarmaları havalı egzozlar

@cihat koçaşoğlu

Kesinlikle... En çok sabır zorlayan şey ve beni ben olmaktan çıkaran şey korna çalan araç şoförleri oluyor. Bir de hızınızı almış ilerlerken önünüzde melül melül yürüyen duyu organları 180 derece ile sınırlı olan insani şahsiyetler var ki o an bütün hızınızı bir frenle sonlandırıyorsunuz.Bu da insanı yoruyor.

Durum bu,bisiklet yolunda yayalar araba yolunda taksiciler dolmuşçular...

karşıya geçen yayaların sağa sola baktıktan sonra hiç yokmuşsun gibi önüne önüne yürümeleri ve hız kesmek zorunda olmak

@harun tınas

florya yolunda bu sebebten dolayı az daha kaza yapıyodum.kadının tekı aynaya bakmadan çat dıye kapıyı bı açtı sag serıtte bende sola kırdım ıkı tarafta tehlıkelı sola kırsam tehlıke saga kırsam tehlıke.ama çok sukur çarpmadım..

@Rehavet

önune yuruyup gerı çekilmemeleri.hızlı degılmıssın gıbı melul melul haraket etmelerı.:)

Bitmek bilmeyen dönemecli yokuslar. Her dönemece vararken "Bu sonuncusudur!" diyorsun, dönüyorsun ve hop bir tane daha.

@Rehavet

benim artık öyle bi sorunum yok. maskemi gören yolumdan çekiliyor artık

@c. kırmızı

kuru kafa maskesı mı vardı sızde:):)

@cihat koçaşoğlu

evet :) :)

ve oldukça ilgi çekici :D

@c. kırmızı

fiyatı ne kadar ve nereden alabılırız oyle bıseyı:)

10 liraya tişrt aldığımızı var sayarsak 25 lira aldığım buff için fazla gelebilir.
asıl alma amacım boğazıma sinek kaçmasıydı. o an gözüm karardı ve paraya hiç acıyasım gelmedi. :D
(link)

(link)

Velodromda dusup sakatlanan bir arkadas icin ambulans cagirdigimizda onunde yeterli alan olmasina ragmen ambulansa yol vermeyen bu sahsiyet!

Arac soforune insallah ambulans ihtiyacin oldugunda saatlerce gelmez diye cok icten beddua etmistim pisman miyim? Hayir dogru mu yaptigim belki gene hayir.

http://img.tapatalk.com/d/14/07/16/ysepysug.jpg

@Tahsin Y.

orada ben arabaya tekme atardım

Terlemek. Terlemek kadar hiçbir şey benim açımdan sinir bozucu değil. Herşeye alıştım, o zorlu yokuşları bile ister oldum ama hem yazın hem kışın terlemek kadar sinir bozucu vede önüne geçemediğim, kesin çözüm üretemediğim bir sorun yok.

geçen alsancakta bisiklet yolunda bisikletimle giderken yoldaki 3 tane insan(!) bana doğru geliyorlar ve beni görüyorlar. ben de gördükleri için çekilecekler sandım devam ettim, yaklaştıkça baktım bir hareket yok zil çaldım birkaç kere, bu sefer de "gel gel ez beni" demeye başladı ve kollarını açtı bekliyor. Ben de istifimi bozmadan üstüne sürmeye devam ettim, ortalama 15km filan vardır hızım, ama son anda çekildi. Bu bisiklet yolunda gördüğüm gevşekliğin son noktası oluyor. Bu tarz insanlar sabrımı zorluyor.

Geri