Yola çıkışta bir mutluluk, merak, heyecan oluyor. Gittiğim yerden dönerken içimde bir ümitsizlik, pişman olma gibi duygulara bürünüyorum ama eve vardığımda içimde bir huzur oluşuyor.
hurdamla artık aramızdaki bağdan dolayı dertleşir olduk o beni üstünden attı kaç kere ben onun jantını kırdım... ne kadar sinirimiz varsa birbirimizden çıkardık bisikletimle ki en son komadaydı kaynakla dolguyla hallettik bakalım vites ve fren tellerini takıp tekrar dertleşeceğiz. 2 hafta sonra zaten emekli olacak hurdam
Bazen ıssız bir yolda orta süratte ilerlerken yanımdan kuşların süzülmesi ve adeta yarışmamız. O an sanki gerçekten kuş gibi özgür ve uçuyormuş gibi hissediyorum
en sıkı etabım istanbul-kartepe otel 1300 rakım ve istanbul olduğu için toplamı 203 km dir ,13 'üncü tur 203 km de toplam saat 14 saat 15 dakika 2 saat 15 dakika mola 12 saat sele üstü olunca ne mi hissettim hiç bi şey nötür durumu ne iyi ne kötü .
kartepe bana bu hissi verir ama olaydan zevk aldığım ise aşikardır yoksa 13 kez tepmezdim ben kartepeyi
kartepede ne var 1300 rakım var 99 km sonra 16 km rampa var beni o rampalar çekiyor her sene ,
evet ekimde bi daha kartepe 14 'üncü sefere ,
istanbulda 16 km rampa yok benim tek derdimde bu işte,
ne yapalım bizde alırız kartepe rampalarını..
Bisiklet üzerindeyken çok farkli bi dünyada buluyo insan kendini. Rüzgar eşliğinde hafiften rahatlatan lastik sesi, rampalardan sonra gelen inişler.. bi de sahile yakınsa ikamet ettiğiniz yer denize yaklaştıkça gelen deniz havası... gerçekten bambaşka.
İşe gidip gelirken bol bol egzos kokusu hissediyorum
Ormana haftasonu gidince bol bol mangal dumanı hissediyorum
Omrana haftaiçi kaçamak yapabilirsem o zaman güzel oluyor işte
kusuyorum çoğu zaman. kimi zaman bağıra çağıra ..kimi zaman öylesine sessizce.. kusuyorum ..boşaltıyorum ne varsa içimde lüzumlu lüzumsuz..düşünemez bir hal almaya başlayana kadar devam ediyor bu durum..acı düşünmenin yerini alınca ise asıl keyf başlıyor..yumruklarımla gidonu sıkmak,dişlerimi sıkmak yarasından bıçak çekilircesine.. acı besler ruhu..olgunlaştırır..bisiklet sadece eğlence değildir yani..
Önümde takip ettiğim biri varsa sebepsiz yere sırıtırım ^_^ içten içe bir gülme tutar, videolarını izlediğim yarışçıları düşünürüm onların sürüş tarzlarını