Scudo Sports

Bisiklet sürerken neler hissediyorsunuz?

Abdullah Cimis

Forum Demirbaşı
Tepki
202
Bisiklet
Scott
Evet arkadaşlar bisiklet sürerken bir şeyler hissediyor musunuz?. Ben bisikleti sürerken her an bir şey olacak, kaza geçireceğim hissiyle sürüyorum. Bisiklet üzerinde bulunduğunuz dakikalardaki eşsiz duygularınızı paylaşır mısınız?

Scudo
Kaza yapacakmış hissiyle sürersen daha çok dikkatin dağılır, kafan takık sürersin dolayısıyla keyif alamazsın akışına bırakıp özgürce sürmek daha iyi.. :)

Şu slx'e geçseydik iyiydi :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Hiçbir şey düşünmüyorum Zaten gün içinde bir sürü şey düşünüp yorulduğum için bisiklet biniyorum. Benim için bisiklet bir nevi rahatlama aracı, onda da mı düşünelim? :)

Kendimi çok özgür hissediyorum.
Her seferinde "bu ne güzel bi icatmış, kim bulduysa helal olsun" diyorum.

• Beğen
Tepkiler: can onur
bir şiirin içinde ruhum akıyor sanki. içinden aktığım hayata güneş gibi ışık saçtığımı hissediyorum. zihnimde sürekli yayın yapan parazitli radyonun sesi kesiliveriyor. kendimi bu dünyaya ait en iyi en güzel parçası gibi duyumsuyorum. görmemem gereken hiç birşeyi görmüyorum, duymamam gereken hiçbirşeyi duymuyorum. vecd diye tarifleyen şeye ulaştığım an. bunu gidip maldivlerde falan yaşamıyorum üstelik, ankaranın otoban şehir içi trafiğinde duyumsuyorum. tüm kontrol benim elime geçiyor. o anlarda dünyamın merkezi ben oluyorum.

solunumumu dinleyip "ohhh yaşıyorum" diyorum

Ben genelde düşünüyorum, her şeyi düşünüyorum, duygusal konular da düşünüyorum tarihi de, bilimsel konular da düşünüyorum, bölgesel de... Bu yüzden trafikte kullanmıyorum bisikleti, hep ıssız orman tarafları, yürüyüşüm aşırı derecede hızlı olduğu için ulaşım pek sıkıntı olmuyor, Yozgat zaten bir avuç yer...

@Hamit E.

Duygularıma tercüman oldun Hamit bey. :)

İş yerinde yasadığım tüm olumsuzluklar ya da özel yasantımdaki tüm sorunlar bisiklete bindiğim an uçar gider içinde bir çok anlam taşır ve ne kadar eski de olsada bir çok şeyden kıymetlıdir bisikletim.

iyi düşünüyorum, hoş düşünüyorum, güzel yani

Düşüncem genelde hep aynı : Tekerlerin yerle sevişirken çıkardığı o ğğğığğğğğ ğğğığğğğğ ğğğığğğğğ ğğğığğğğğ ğğğığğğğğ ğğğığğğğğ ğğğığğğğğ sesi :D O sese bayılıyorum :D Düldül sağolsun sorunsuz bir tur hiç yaşatmıyor bana tecrübelerimi devamlı arttırıyor asldkjalskdjsa :D

Her sorunu çözüyorum aslında da biraz sinir bozucu tabi. Bir aya kadar inşallah işe gireceğim direk para biriktirip rockrider 8.3 alacağım düldülle giderken sanırım RR8.3 ün arka kasetini düşünüyorum aman tanrım öyle bir güzellik olamaz :D Decatlhon dan çıkana kadar neler çektim :D

açıkcası bisiklet üstündeyken günlük hayatla ilgili hiçbir şeyi düşünmeden,canım istediğinde istediğim yere gidiyorum.Özelliklede yol bisikletiyle düzgün yapılmış bir asfaltta kaymak mükemmel bir duygu...
Kısaca bisiklet demek; ÖZGÜRLÜK demek.

@Tahir Keskin

:p :D Bir çok bisikletçinin özellikle her gün işe gidip gelen bisikletçilerin yaşadığı duygu bu olsa gerek :)

Keyif aldığımı hissediyorum hele bir arkadaşımla yada grubla uzun yol yaptığımda ve özelliklede ormana girdiğim zaman kendimi bulmuş gibi hissediyorum. Her an kaza yapıcakmış gibi hissetmeyi zamanla atlatacağını düşünüyorum. :)

Geri