1 senedir aktif bisiklet sürüyorum,15 km/h iyi ama sonrasında biri isteksizlik geliyor canım hızlı gitmek istemiyor,uykum varmış gibi gidiyorum,tabi 2.11 smart sam etkiside var ,enerji için ne önerirsiniz
Bende öneririm fakat olay kendimizde bitiyor,mtb kullanırken 28-30 ortalamayla giderdim arada. Enerji ve motivasyon şart. Halsizlik ve bıkkınlık olduktan sonra insanın hız yapası gelmez ki.
ben tek sürerken 20 den yukarı çıkamıyorum. ne zaman yanımdan yol/yarış bisikleti geçse hemen peşine takılıyorum. benim hızlı gitmem için önümde biri olmalı yetişebileceğim. sonra 40 lara kadar çıkıyorum.
Hızlanmak istiyorsunuz da hızlanamıyor musunuz yoksa istemiyorsunuz ve bunun nedenini mi merak ediyorsunuz?
Hızlanmak istiyorsanız kısmına epey cevap gelir nasılsa. İstemiyorsanız kısmına cevap vereyim :
Gerek yok, hızlanmayın. Bisiklete binmekten hangi hızda zevk alıyorsanız o hızda gidin.
Bu benim için 20-25 km/s mesela. Kullandığım rotada zaten yeterince hızlı bisikletli var, ben stravada ilk 250'ye girsem bana yetiyor
sorunun enerji sorunu veya lastik sorunu olduğunu zannetmiyorum... belki de keyif insanısınız, hızlanmak, performans arttırmak size göre diildir... mesela rampalarla aranız nasıl? eğer rampa çıkmayı da sevmiyorsanız, eğer bi sağlık sorununuz da yoksa, zolamayın kendinizi, keyif aldığınız şekilde devam edin bence
Düz yolda bende sabit 28 - 30 km hız ile gidiyorum acelem yok gittiğim mesafe 60 km birde dönüşü var bunun. Yalnız başına bir yere kadar. Daha hızlı gitmek istiyorsan yol bisikletine geçeceksin Serkan diyorum kendime. O hız bana yetiyor..
ahahah tamam... cevabı başka bi başlıkta buldum ben
@alperK
alper kardeşim, sen boynuna bir de fotoğraf makinesi tak... ve sakın hızlı gidip çevredeki ayrıntıları kaçırma işte senin hayat tarzın... bence gayet de güzel
Bir yol bisikleti sürün önce şöyle gidonu aşağıdan tutun, eğilin, 1000'lik CBR kullanıyormuş havasına girin o zaman görürüm hızlanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz.