İzmir Bornova Ege Üniv. hastanesini geçince bilgisayar bölümü var.Bornova metro son durağı yanında.bilgisayar bölümü önünde yaya geçidinde evet yaya geçidi tam üzerinde, sürekli iki taksici durur,bir hafta önce başımda geçen olayı anlatmak istiyorum, yayalar karşıya geçmek isteken,bu taksicilerin ya önünden yada arkasından geçerler.
hamile bir bayan taksinin arkasından yola anice indi, zor durdum, taksiciye dedim ki, neden burada duruyorsunuz,hamile kadına çarpıyordum, daha lafım bitmeden, öndeki ikinci taksici aniden geldi ve karşılıklı laf sataşması oldu.insanlar bizi seyrediyor, araçlar bana korna çalıyor yolu tıkıyosun diye,iki taksici sanki yolu tıkamıyor,ben tıkıyorum,yayalar taksicilere birşey demiyor, yaya geçidini ihlal ediyorsun diye.işte bizim millet bu,bizim insanımız bu.
tüm suçum bisiklete binmek,başımda kask,gündüz olmasına rağmen üzerimde ekstra yeşil reflektörlü yelek var.
bu forumdaki tüm bisiklet kullanıcılarının suçu kask takması.
eğer kask takmayalım hiç kimse ne laf atar,ne de başka birşey yapar.çünkü bisiklete binmeyenler,bisikletlerimizin özelliklerine bakmazlar ve bilmezler
tüm bu olay kask.
İzmir gibi bir yerde bile bisiklet sürerken başıma hergün birçok taciz,laf atma,hakaret geliyor.
kendileri yapamadığı için bizi potansiyel düşman olarak görüyorlar.
özellikle taksici ve dolmuşcular aynı okuldan mı mezun oldular.
için çok dolu kusura bakmayın,saygılarımla.