*Özellikle istanbulda yaşayanlar başta olmak üzere tüm Türkiyedekilerin taksici ve minibüscülere dikkat etmesi gerek. Elbette burada kimi arkadaşlarımızın taksici tanıdıgı veya akrabası vardır onlar kusura bakmasında, cidden taksiciler ve minibüscüler dehşet saçıyor. Girilmemesi gereken yerlere giriyorlar, durulmaması gereken yerlerde duruyorlar, şehir içinde trafik olmasının sebebinin %90'ı bu 2 kesim. Bende çok kez bu 2 taraflada karşı karşıya geldim, bu insanlar herzaman kendilerini haklı görürler, istediklerini yapacaklarını sanırlar birde artist gibi araçtan aşşagı inerler.
*Ülkemizdeki algıya gelecek olursak, sizlere gösterilen tepkilerin aynısı banada oluyor, mahallenin büyükleri genellikle alay ediyor bak ufacık cocuklar sürüyor sen kocaman adam oldun hala bisikletmi sürüyon diyorlar. Geçenlerde ufak çaplı bir kaza geçirdim kolumda sıyrık oldu hemen bisiklet düşmanları ortaya cıktı ; Kocaman adamın bisiklette işi ne ? Bisiklet sürmeyi bilmiyorsan niye biniyorsun ? Bak ufacık cocuk bile hiç düşmüyor vs vs. Bu insanlar konuşurken kulaklarımıza tıkaç takmalıyız şahsen ben bisiklet muhabbeti açıldıgında bulundugum ortamdan kalkıp gidiyorum. Malesef ülkemiz cok ama cok geride bu konuda.