Scudo Sports

Bisiklet sporu yapanların egoları neden tavan yapar?

spor salonlarında çalıştığım dönemde de denk geldiğim bi durumdu açıkçası. Vücudundaki gelişimi gören kendine misyon yükleyip olur olmadık hal hareketlerde bulunurdu..bu tarz hadiseler en azından ülkemizde hemen hemen sürekli karşılaşabildiğimiz bi durum, çokta şaapmamak lazım...

Scudo
Her yerde, attığımız her adımda, hayatın her yerinde var bu tiplerden. Bisiklet sporu ile bir bağlantı kuramadım, o sadece bir araç. Karbon atından indiğinde de onun için yine "ben" ile başlar ve yine "ben" ile biter. Ben diye başladıkları ve bitirdikleri cümleleri duyduğunuz an bol kadans pedallayarak hızla uzaklaşın kaçın. Karbon örneğini kullandım yanlış aksedilmesin :) hep aynı yerden geliyor malum egosu tavan vatandaş.

@Cycoholic ben en son böyle tipe 1.5 ay önce Caddebostan Fenerbahçe sahil yolunda denk geldim. Karbon jantlı karbon bisikletiyle hub sesi eşliğinde bir aşağı bi yukarı amaçsızca sürüyordu.. anlayabilmek güç valla...

• Beğen
Tepkiler: Cycoholic
Bisiklet sporu olarak kısıtlamak bunu bir nebze yanlış olur ne yazık ki ülkemizde hangi hobiye yönelseniz bu tip insanlarla karşılaşmanız muhtemel sebebi ise gayet açık,çalışarak sahip olamayacağımıza kanaat ettiğimiz şeylere gösterdiğimiz aşırı itibar ve ilgiden kaynaklı...

Ego sadece bisiklette mi var sizce?
Çalıştığınız ortamlara sokakta yürüyenlere toplu taşımada çevrenize. Hatta düğünlerinize nikahlarınıza eğlencelerinize ailenize bakın. Orada da ego göreceksiniz. Bisiklet ile hiç bir alakası yok bu işin.

Ego yüksek olan adamın her zaman egosu yüksektir. Ben bisiklet ile direk bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Böyle tanıdıklarınız varsa da daha önce açığa çıkmamıştır belki de bisiklet vesile olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bu karakter meselesi bence. Bisiklet sporu ile ilgilenenlerin yüksek egoya sahip olmaları durumu küçük bir grup için geçerlidir. Ama var etrafımızda görüyoruz az da olsa. Yukarıda da arkadaşlar değinmişler diger spor branşlarında da aynı durum var.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri