Scudo Sports

Bisiklet seçimim için yardım gerekli :)

Iyi fikir :D ha bide arkadaşlar sizde yol bisikleti bu gibi yollarda nasıldır lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Ve son olarak hangisi ? uzun yollara çıkmıyıcam mavi olanın fiyatı 1900 diğeri 1300 son fiyat aldım.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    113,7 KB · Okunma: 48
  • image.jpg
    image.jpg
    53,6 KB · Okunma: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    53,1 KB · Okunma: 43
Scudo
Bu resmini attığın yol bir şey değil. :D

Tamam o zaman problem yok çünkü %30 bu yolda kullanıcam da peki bisiklet olarak hangisini önerirsiniz son düzlükteyim alıcam bugün yarın lütfen yardımlarınızı bekliyorum :) Triban 5 mi yoksa yukarıda fotosunu attığım 2 carrarodan birimi 3 bisiklet Arasında kaldım beyler!

Ya al şu 052'yi kurtul. :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@erkan_harman Sanırım :) pek dikkat etmedim ismine ama Yurt bisiklet hiç yabancı gelmedi

@MurathanKaratmanlı Tiagra var birinde diğerinde Claris.052'yi al tamamdır :D

@MurathanKaratmanlı dua ediyorum valla bir an önce al şu bisikleti :) yanlız bugün 2 km kadar xrs 030 tıagra kullandım hiçte fena değildi hatta süperdi :)

Merhaba arkadaşlar,1-2 ay önce sizden yol bisikleti tavsiyesi istemiştim ve çoğu kişi yardım etmişti teşekkür ediyorum.

Yaza doğru Mayıs aylarında yol bisikleti alacağımı söylemiştim ve Carraro Rc 052 modelini seçmiştim yani sadece sınavların bitmesini bekliyordum.Şuana kadar olan süre zarfında tekrar tekrar benim için doğru seçimin ne olacağını düşündüm modelleri,türleri sürekli araştırdım.
Yol bisikletilerini gerçekten çok seviyorum fakat benim için pek uygun değiller,şehir bisikletlerine kanım ısınamadı zaten hiç :D,Mtb ler ise zaten bana göre hiç değil,ama dropbarlı estetik yapılı lastiği yol lastiğinden daha kalın olan,agresif sürüşede gelebilecek;toprak yolda bozuk stabil yollardada rahatlıkla kullanılabilecek bisiklet olan cyclocross türüne karar verdim.(benim Kullanım amacıma %90 uyuyor,sadece çamurda kullanmayacağım:p)

Bu konu hakkında sizden Cyclocross bisiklet önerisi istiyorum.Bütçem 2500 TL(aslında 2200 felan ama pazarlık felan :D)
Şuan Aklımda bu bisiklet var başka önerilerinizi de bekliyorum:):)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    53,2 KB · Okunma: 92
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
Şu lanet ikilemdeyim ben de hala.Kolay gelsin :D Salcano Cyc02 neden düşünmüyorsunuz?

Salcano düşünmüyorum sıcak gelmiyor bana :bsmagryr:

Bana da marka olarak hiç sıcak gelmiyor ancak paraya göre oldukça iyi donanım var bisikletlerde hakkını yememek lazım :\

Yol bisikleti almak için çıktığım yolda şehir bisikleti düşündüğümde olmuştu ama şehir bisikletlerini sevmiyorum atraksiyonlu yapıları yok :D Yol bisikletininde bana uygun olmadığına karar verdim çünkü lastikleri çok ince jant akordları bana zor dayanır mesela..
Stabilize yollarda,asfaltta,çok hafif arazide kullanmak için (%40 stabilize yol,%50 asfalt,%10 çok hafif arazi)cycloross almaya karar verdiğimi söylemiştim fakat 1 cevap gelmişti konuma :booo:
model tavsiyesi verebilir misiniz salcano istemiyorum, aklımda (link) bu bisiklet var bütçem 2500 tl (aslında 2200 pazarlık payıyla beraber düşer yani 2200lere) bu bisiklet hakkında da düşünüklerinizi yazarsanız memnun olurum ve ayrıca cyclocross bisikletlerinin artılarından bahseder misiniz;kullananlar mesela veya yardımcı olmak isteyenler :):):)

valla hiç anlamadığım ama çok özendiğim bir tür ne düşündüysem yanlış çıktı ama ben bütçe olarak bu bisikleti düşünüyorum sende bir yorumlarsan sevinirim
(link)

http://www.mossobisiklet.com/urunler/details/25575_cavalier%20cyclecross%20sora%20copy.jpg

bu modeli hiç beğenmiyorum maşası ne idüğü belirsiz garip bir şey,gidonu,jantları ve kablolaması çok garip canlı olarak gördüm ve gerçekten..:kötü:

(link) kararımı verdim bu makineyi alıcam 2547 TL liste fiyatı var gidip konuşmadım şuan için ama sizce kaç ₺ ye alabilirim ? Ve bu bisiklet Hakkında ne dersiniz:srnsml:

@MurathanKaratmanlı
mekanik disc fren olduğu için elerdim ben. bütçeniz belli ise, bisiklet almaya bu kadar yaklaşmışken, biraz daha sabredip, biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. hoşça kalın :)

Mekanik diskin dezavantajlarından bahseder misiniz:agla:başka cyclocross bulamıyorum tr deki piyasası malum

@MurathanKaratmanlı %10 indirim desek, 2297tl, 2300tlye yanında bikaç aksesuar istersiniz :) forumda bi abinin mavi cube cyclocross'u vardı, ondan sonra kendi bisikletimi bile beğenmemeye başladım :D

fuzuli ağırlık. konunun uzmanı değilim, fakat, 2500 tl para verdikten sonra en azından hidrolik disc frenli bir model almanız daha mantıklı bence. araştırmalarınıza ve incelemelerinize biraz daha devam etmenizi salık veririm. az para değil 2500 tl. almışken, sizi uzun süre götürebilecek, uğraştırmayacak, pişman etmeyecek bir bisiklet almalısınız bence bu bütçeyle. iyi geceler...

mekanik fren olması dışında F/P olarak çok uygun görünüyor.

Geri