Scudo Sports

Bisiklet seçimim için yardım gerekli :)

@UptownRyder
Çok sevinirim hocam. Gerçi hemen alamayacağım hem biraz daha araştırmak istiyorum. Hemde biraz daha bütçe ayarlamak istiyorum almışken aksesuarlı almak istıyorum.
İlginiz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
merida speeder 200 ün yol bisikleti olmadığını düşünmek için herhangi bir sebep bulamıyorum şahsen. drop bar gidon ya da 25 lastikler dışında. dişli oranları, kadrosu vs.. gayet yol bisikleti bence..

Donanım olarak salcano üstün sanırım ama görüntü duruşu rengi kesinlikle carraro derim.

@ahmtayd, Pazar günü Sirkeci'deydim, Salcano bayisinde bir tane beyaz 2014 Xrs030 Tiagra vardı çok satılan bir model elinizi çabuk tutun derim alacaksanız yoksa 300-400 lira ekstra ücret çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sanırım bu ay almam mümkün değil. Ekstra ücret dediğiniz nedir acaba

2014 Xrs030 2140 liraymış piyasaya çıktığında. Şu anda her türlü 1900 civarına alınır ancak 2015 Xrs030'a 2350 lira yazmışlar yani 2014'ü kaçırırsanız aynı bisikleti daha pahalıya almak zorunda kalacaksınız.

Ve de 2015 oldukça çirkin.Sirkeci'de bulamazsanız, başka bir yerde bulma konusunda oldukça zorlanırsınız diye düşünüyorum :-\

@Berke K.
Anladım. Ki 2015'i tasarım olarak pek beğenmedim (henüz canlı görmedim). Neyse hayırlısı bakalım nasıl denk gelirse..
Teşekkürler ilginiz için

@UptownRyder

Evet 2015 bana da çok çirkin geldi. İnşallah bütçeyi ayarladığımda bir 14 denk getirebilirim.
Bu bisikletlerde garanti durumu nasıl istanbuldan herhangi bir yerden aldığımda salcano garantisi geçerli mi

Sirkecide yurt bisiklet var anca orada bulabilirsin
İstediğin kadar araştır Bu fiyata en iyi sıfır makina xrs 030
Ben pedallar dahil 1800 e almıştım 3 ay önce

kendi bisikletinle gidip nakit üzerinden pazarlık yaparsan fiyatı düşebilir. aynı modeli yurt bisikletten sezon sonunda indirimli nakit aldığımda forumda aynı fiyata ikinci elini satıyordu insanlar.

Bende bisiklette 2 bisiklet arasında kaldım Carraro CR-RX Gıro Cyclo Cross ve varsa tabi piyasada bilmiyorum salcano CYCO2 APEX Cross bunlardan birisini bu ay alacam inşallah nasip olursa fiyatlarıda 2.547,00 tl carraro , 2.140,00 tl salcano olması lazım.

172 cm @ahmetkya

Evet arkadaşlar bıkmadan sorularımı Cevapladınız,binlerce okunan başlık,yorum.. Ve sizlere sorduğum zilyon tane soru sonucunda dağ bisikleti almak istiyorum diye foruma kayıt Olduğum günden beri bana doğruyu gösterdiniz :) :) Sağolun ki sayenizde doğru seçeneği buldum ve cuma günü yada birdahaki hafta içi CARRARO 052 bisikletimi almaya gidiyorum (@Berke K. :D :D) liste fiyatı 2223 lira bakalım ne Kadara alabilicem (babamda esnaf tanışıyorlar) :D çok heyecanlıyım aldıktan sonra her şeyi sizlere paylaşacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@MurathanKaratmanlı

Claris mi ? 2300 ile denk yani sakın alma 2000 tl ye acilden satılık çok temiz canavarlar bulabilirsin sahibinden.com da ya da burada acele etme iyi birşey çıkacaktır

Aslında üstü değil eş değerdedir benim görüşüme göre burada da en alt grup olarak tanıtılmış mesela (link) İş görmez mi derseniz elbette görür ben bütçeye göre tercih etmezdim

Babam yol bisikleti almama çok karşı çıkıyor:Ne o gidon öyle belin kopar/görmüyonmu incecik lastik/gidonu çok Saçma ne gerek var/disk freni bile yok/o lastiklerle kayıp düşersin......... :( :(

Forumda yol bisikletiyle ilgili olan yazıları ona da okut o zaman kesin ikna olur. :D

Genel olarak büyüklerimiz ön yargılarını kırarsa ancak ülke olarak biyerlere gelebiliriz.Onu kullanacak olan oğlu onunla mutlu olacaksa al gitsin yani...

Ya Berk K. Abi yol bisikleti ile ilgili yalan yanlış bilgiler Bölümü'nü okuttum bi kaç Mtb bi kötülemiş orda hemen bak görüyomusun deyip Mtb savunmaya başladı :D

Geri