Scudo Sports

Bisiklet seçimim için yardım gerekli :)

sana guzel bir teklif etmis carraro ile fakat fiyat performans dersen salcano xrs 30 tiagra oneririm 2014 modeli o fiyata pesin paraya da bulabilirsin

Scudo
Claris setli carraro 022 nasıldır peki

2000 lira bütçen varsa 052 veya Xrs 030 bak derim 2014 model.

Berke 2015 052 üretilmiyormu şuan öyle duydum da

"Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış." desem açıklayıcı olur herhalde. :)

Bence donanımdan önce senin gözüne nasıl hitap ettiği. Ne kadar fark olabilir ki donanımda. Mesela ben Salcano almam ama biraz daha düşük donanımlı Carraro alırım. O mavi renk beni bitiriyor mesela :=)

@MurathanKaratmanlı

Forumda çok duydum durduruldu diye. Hatırlamıyorum nerelerde okudum. Kesin değil. 2015 modeli var mı bilmiyorum bile. Ama bulursun herhalde 2014.

KAdro boyunun uygun olmasına çok dikkat et. Yol bisikletinde çok önemli bence

@Umut Tekin Aslında donanım düşük de değil, tek eksiği jant ama yeni başlayanlara göre yeterli diyebilirim. Renk konusunda sana tamamen katılıyorum. :)

@Berke K. Nın 052 rengi beni de bitiriyor mükemmel.(052 şuan sitede gözüküyor üretimden kalksa sitede olmazdı herhalde?)

Yalan diyorum o konu yalan, uydurma yani. :)

Evet diğer arkadaşlar sizde düşüncelerinizi paylaşın lütfen (2015)arıyorum :)

Bende arıyorum 2000₺ bütçe yol bisikleti

Dostum salcano xrs 030 tiagra fiyat olarak çok iyi 2014 model tasarımı harika. Bir bak istersen.
Bütçelerimiz aynı, türümüz aynı istersen birlikte araştırabiliriz.

@Berke K. Berke işin içine Salcano girince hani ben gözüm kapalı daha iyidir dedim. (donanım olarak) Yoksa inan hangi Salcano'dan bahsediyoruz bilmiyorum bile. Carraro'yu bizim burada bir arkadaş aldı görmüştüm geçen yaz çok şıktı. Carraro'da tiagra vardı herhalde onun hakkında da başka bilgim yok.

Arkadaşım bütçesi kendi gibi yeni başlayanlar için bence çok çok iyi. Yani dediğim gibi ben olsam 8-10 kg arası tiagra setli mümkünse jantları güzel bir bisiklet almaya çalışırdım.

2000 Lira bütçe var dolayısıyla çok da alternatif yok.Salcano hem fiyat hem de görüntü olarak(2014) güzel.Ben de düşünüyordum bir ara vazgeçtim ama.Carraro bana kalırsa daha güzel ama.Mat rengi yeter :D üstüne de mavilik falan.Jant seti falan bence çok da takılma buna şimdilik çünkü şu anda kullanacağın bisiklet senin için her türlü yeterli olacaktır.Zaten bir süre sonra yetersiz gelir bence değiştirmek istersin.Carraro güzel bir alternatif.Türkiyeden alacak olsam şimdi alacak olsam 2000 TL bütçe ile, kesin alırdım onu.Bu arada üretimi falan da bitmiyor.Öyle bir şey yok

Hocam 2014 salcano bulunur mu ki yoksa bitiyor mu eski yıllar

@ahmtayd Tam olarak bilmiyorum nerede olur ancak eminim bulunur.Sonuçta elden çıkarma olayı vardır.Bisikleti daha ucuza satarlar elden çıksın diye.Yabancı bisiklet markalarında da olur 'Clearance' denen olay.Bulabilirsiniz bence.İstanbul'da olsanız Eminönünde kesin bulurdunuz bence ama ne yazık ki bulunduğunuz yerde bilemiyorum :\

@ahmetkya
1.73 civarı

@UptownRyder
Eminönünde alabileceğim güvenilir yerler var mıdır? Kesin karar kılarsam gider alırım hiç olmadı

İsim bilmiyorum ama Eminönü/Sirkeci'de bir dükkan var sadece Salcano satıyor.Gittiğiniz zaman görürsünüz zaten dükkan paso Salcano dolu.Yolum düşerse sorabilirim sizin için :)

@ahmtayd o zaman 54 kadrolu olanı alırsın kalırsa :)

Geri