Hüseyin Külcüoğlu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 658
- Bisiklet
- Ghost
Öncelikle merhabalar.Dağ bisiklet almayı düşünüyorum.Hem donanım olarak hem de kadro olarak iyi bir bisiklet tercihimdir.Tabi görüntü de benim için önem arz ediyor.Bisiklet ile dağ, bayır,yol, gezilere katılmayı düşünüyorum.Kısacası bisikleti heryerde kullanmayı planlıyorum.
Lafı fazla uzatmadan seçeneklerimi sunuyorum siz değerli üyelere.Bu arada bütçe 2000 TL ye kadar çıkabilir.
Sıralama şöyle;
GHOST SE 2000 (link)
GHOST SE 3000 (link)
SEDONA 751 (link)
SEDONA 741 (link)
CANNONDALE TRAIL SL 5 (link)
Hoşuma giden modeller bunlar.Bunlardan başka bir model tercih etmem büyük ihtimalle.Sizlerden isteğim bu modeller arasından yorum yapmanız.O paraya şunu alabilirsin gibi cümleler kurmazsanız sevinirim.
Boyum 184 bana uygun kadro boyu 19" veya 20" oluyor herhalde ? Doğru mudur değerli arkadaşlar
Bursa'da aydınbisiklette GHOST2000 gördüm.3000 yeni satmışlar.Kadro boyu 20" dediler.Acaba bir sıkıntı yaratır mı benim için ? Tabi denemeden almayı da düşünmüyorum ama 2dk da nasıl anlıcaksak ? Tecrübeli üyelerden yardımlarını bekliyorum.
Sıralama şöyle;
GHOST SE 2000 (link)
GHOST SE 3000 (link)
SEDONA 751 (link)
SEDONA 741 (link)
CANNONDALE TRAIL SL 5 (link)
Hoşuma giden modeller bunlar.Bunlardan başka bir model tercih etmem büyük ihtimalle.Sizlerden isteğim bu modeller arasından yorum yapmanız.O paraya şunu alabilirsin gibi cümleler kurmazsanız sevinirim.
Boyum 184 bana uygun kadro boyu 19" veya 20" oluyor herhalde ? Doğru mudur değerli arkadaşlar
Bursa'da aydınbisiklette GHOST2000 gördüm.3000 yeni satmışlar.Kadro boyu 20" dediler.Acaba bir sıkıntı yaratır mı benim için ? Tabi denemeden almayı da düşünmüyorum ama 2dk da nasıl anlıcaksak ? Tecrübeli üyelerden yardımlarını bekliyorum.