Scudo Sports

Bisiklet şapkası önerileri

Yanlış bilmiyorsam kepleri Velocaps'e yaptırıyor onlar da. Aşağıda instagram hesabını ekliyorum. Son fiyatlarını bilmiyorum ama ister hazır olanlardan isterseniz de sizin istediğiniz şekilde el boyaması olarak hazırlıyorlar.
(link)
Velocaps a yaptırdım geçen hafta bir kep gayet güzel tavsiye ediyorum.

Scudo
Velocaps a yaptırdım geçen hafta bir kep gayet güzel tavsiye ediyorum.
Hocam nasıl yaptılar ölçü alıp mı yolladın.Birde kumaş kalite olarak nasıl ?Kask altında iyi durdu mu?
Benzer fiyata Soulrider'ın şapkaları var. Benim gibi minimal sevenlere onu öneririm, aldığım için en mutlu olduğum şey :D
Hocam merhaba soulrider e bende baktım .Standart mı ölçü alınıyor mu?Birde kask altında nasıl duruyor,memnun musun?Ön tarafı siperliği kısa gibi duruyor siteden baktım Yoksa fotodamı öyle.Son olarak kumaş kalitesi nasıl?

Terin yüzünüze gelmesini önlüyor, kısa siperliği olduğu için güneşi kesiyor ama görüşü engellemiyor (Droplardan sürerken), durduğunuz ve kaskınızı çıkarttığınızda kasktan ezilmiş saçlar yerine derli toplu bir görüntü sağlıyor. Ek olarak yazın kafanızı güneşten, kışın rüzgardan koruyor. Su geçirmez olan bir model alırsanız yağmurda gayet güzel iş görüyor ayrıca.
dostum bilgiler için teşekkürler

benim de en büyük sıkıntım

terin gözlüklerden içeri girmesi

bazen gözün içine bile girebiliyor

çok konforsuz bir durum

bu işi şapka çözer mi yani

Hocam nasıl yaptılar ölçü alıp mı yolladın.Birde kumaş kalite olarak nasıl ?Kask altında iyi durdu mu?

Hocam merhaba soulrider e bende baktım .Standart mı ölçü alınıyor mu?Birde kask altında nasıl duruyor,memnun musun?Ön tarafı siperliği kısa gibi duruyor siteden baktım Yoksa fotodamı öyle.Son olarak kumaş kalitesi nasıl?

Evet baş çevresini söyledim kendilerine ona göre yaptılar. Fiyata göre kumaş gayet iyi benim kanaatim. Kask altında varlığı yokluğu belli değil gayet güzel ikizlerimin ismini yazdırdığım için bence ayrı güzel 🤩
Soulrider da kepleri Velocaps e yaptırdı bildiğim kadarıyla. Hatta ben de soulrider ın yazı fontunu çaldım :)

Merhaba, ben bu şapkanın mantığını anlayamadım, açıklyabilir misiniz, neden kullanılıyor?
Oldum olası anlamam neden şapka takar bisikletliler. Yaz sıcağında kafama bişey takıp kafa derimin niye daha fazla terlemesine sebep olayım? Siperleri de zaten ufacık, suratıma güneş gelmesin güneş gözümü almasın desen, o görevi de yapmıyor yani. Kışın kafayı bir nebze sıcak tutsun diye takılır ancak, başka bir fonksiyonu olmaz.

• Beğen
Tepkiler: MstCnrMbt
Evet baş çevresini söyledim kendilerine ona göre yaptılar. Fiyata göre kumaş gayet iyi benim kanaatim. Kask altında varlığı yokluğu belli değil gayet güzel ikizlerimin ismini yazdırdığım için bence ayrı güzel 🤩
Soulrider da kepleri Velocaps e yaptırdı bildiğim kadarıyla. Hatta ben de soulrider ın yazı fontunu çaldım :)
Tamam hocam sağolun bende iki tane sipariş verdim .Elime ulaşınca paylaşıp düşüncelerimi yazarım 😉

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Oldum olası anlamam neden şapka takar bisikletliler. Yaz sıcağında kafama bişey takıp kafa derimin niye daha fazla terlemesine sebep olayım? Siperleri de zaten ufacık, suratıma güneş gelmesin güneş gözümü almasın desen, o görevi de yapmıyor yani. Kışın kafayı bir nebze sıcak tutsun diye takılır ancak, başka bir fonksiyonu olmaz.

Eğer yokuşlarda İsmail Türüt gibi terleyen bir bünyeye ve üstü açık bir arabanın genetik mirasına sahipseniz, o şapka terin taşan Alibeyköy deresi gibi gözlerinize dolmasını ve kaskın içinden tepenizdeki kelin nokta nokta yanmasını da önler.

Alan arkadaşlar güle güle kullansın fiyatlar devlet sırrı mı ortalama bir fiyat söyleyin de biz de bilelim.

Hele şu instagramda fiyat bilgisi için dm yazanlar yok mu telefonu ısırasım geliyor. Kafa ölçüsüne göre fiyat mı veriyon arkadaş koy ürün fiyatını bio'na işte. Değişirse orada güncellersin. Yağ satanı da aynı, aksesuar satanı da. Acayip kafalar.

Alan arkadaşlar güle güle kullansın fiyatlar devlet sırrı mı ortalama bir fiyat söyleyin de biz de bilelim.
60 TL ye aldım.100 TL’ye kadar resimli cavcavlı istediğin tarzda oluyor.velocaps instgramda var

Düz şapkalar 60 tl, şeritliler 70 tl, retro kumaşlar 100 tl, el boymalaı 90 tl den başlayıp değişiyormuş hocam.

wind extreme ürünlerini öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Türkiye de satan yok mu? Bilginiz var mı?

Güneşli havada bisiklet sürerken ensem çok yanıyor. Şu anda normal bir şapka (bisiklet şapkası değil) takıyorum, fakat çok konforlu değil. Çok kalın olduğu için kask ile takmak zor oluyor, alnıma değen kısmı iz yapıyor vs.

Burada gördüğüm şapkaların güneşlik kısmı hep çok kısa, ensemi tam kapatmayacaktır. Bu amaçla şapkalar oluyor mu bilen var mı? Marka veya mağaza adı alabilirim :)

Geri