Scudo Sports

Bisiklet Önerisi (Güncel !!)

Scudo
@big bike
hocam bu 600 tl yi geçiyor :)
teşekkürler

@Volg
şehir bisikleti değilde hibrit bisikletin uygun olacağı düşüncesindeyim

Hibrit ler lastik olarak şehir lastiği kalınlığında 28 jant çamurluksuz bisikletler kadro yapıları biraz farkediyor ve ön maşalar amortisörlü ve amortisorsüz olarak çeşitleri var. Mosso legarda 1521 mdm, salcano city fun 70, bütçenize yakın gibi

GÜNLÜK 15KM GİDİŞ -15 KM DÖNÜŞ OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 30 KM ŞEHİRLER ARASI ASFALT YOLDA KULLANILMAK ÜZERE BİSİKLET TAVSİYESİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM. DÖNÜŞ YOLU GECE VAKTİ ALINACAKTIR.BOY 195CM KİLO 95 KG VE BÜTÇE MAX 1500TL

@gundogducenan
Sedona 410 olabilir bu sene çok popüler

HOPRIDER 300 ŞEHİR BİSİKLETİ B'TWIN konusunda ne düşünüyosunuz?(link)

bırak mtbyi al bi şehir bisikleti keyfine bak full toprak yolda gidicem dersen al derim sadece.Carraronun temiz 2.elsehir bisikletlerini bulabilirsin 600 e ama mtbye kesnlikle bulasma toprakta gitmiceksen..

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
@eneskav
bende öyle düşünüyorum hibrit bisiklet alcam galiba
en fazla ön tarafı amörtisörlü olabilir

• Beğen
Tepkiler: eneskav
@alper7742 aynen ama kilitli amörtisör öncelikli tercihin olsun..

şehirde kullanacaksan ön maşa sabit alsanda olur hrm bisiklet 1.5-2 kg hafiflemiş olur.

@eneskav
o nasıl oluyor kilitli amörtisör
fotoğraf atabilirmisin

@tanchu
evet olabilir bende alırsam sadece ön taraf amörtisörlü alıcam
yada amörtisörsüzde olabilir

@gundogducenan
bütcem o kadar değil malesef :D

Yokuş çıkarken ön amortisörü kilitleyerek güç kaybetmemeni sağlar.

bakayım

@alper7742 bence kilosuna göre güzel bir bisiklet lastikleri de 700lük fiyatı da gayet makul.Alınabilir ama forumun demirbaşların bir danışmak gerek :)

Bütçeye göre alınabilir

• Beğen
Tepkiler: alper7742
Merhabalar,

Bütçe dolayısıyla Salcano City Fun 70 modelini 550TL nakite almayı düşünüyordum. Geçenlerde bisiklet mağazasına gittim ve Sedona 300s modelini önerdi, çalışan arkadaş.. Eldiven, ışık seti, tshirt, su geçirmeyen telefon kabı, tamir seti, ayna, kask gibi ekipmanlar dahil 1400TL fiyat çıkardı. Bisiklet 1065 TL'ye denk geliyor +400/450 ekipmana gidecek sanırsam ki kışlık kıyafet bir +300TL side olabilir.

Şimdi kredi kartı çıkaramadığımdan dolayı Salcano CF 70 modeli + ekipmanları almayı düşünüyorum. Kredi kartı çıkartabilirsem Sedona 300S modelini almaya, aradaki farka değer mi ?

En son 10-11 yaşımda bisikletim vardı :) Haziran başı 3 kişi Avrupa-Asya boğaz turu yaptık ve bayağı eğlenmiştik. Bu yüzden yol bisikleti almak istiyorum ve başlangıç aşamasındayım.. Ayrıca kış sezonuna denk geldiğim için şuan bile üşeniyor gibiyim :)

HOPP :) Çok yanlış yere yazmışım, çok pardon :)

• Beğen
Tepkiler: MustafaNacak99
@eneskav
İlk kez görüyorum o modeli bana sorarsanız bulaşmayın şehir bisikleti alacaksanız üstüne bi 300-400 koyun eğer mtb alıcam dersenizde kilitli maşalı olanlar 3aşa 5yukarı saglamı o kadar eder, 1kere alayım uzun süre kullanayım derseniz scott, ghost, carraro, sedona, merida, treklere bakın bana sorarsanız, yine de siz bilirsiniz..

@M.Bedir teşekkür ederim yorum için ancak
ben öğrenci adamım :) bütcem belli 500 den fazlasını vermem mümkün değil
okula gidip gelicem ve üniversitenin bisiklet klubü turlarına katılıcam aradada free gezicem

Geri