Scudo Sports

Bisiklet Önerisi (Güncel !!)

alper7742

Üye
Tepki
4
İsim
ALPER
öncelikle merhaba arkadaşlar forumda yeniyim
araştırdımki bisiklet sürmek ciddi kilo verdiyor ve sağlık için çok yararlıymış
Elazığ'da Fırat Üniversitesi'nde okuyorum spor ve eğlence amaçlı bisiklet almayı düşünüyorum
okula gidip gelmek için kullanıcam
bisiklet konusunda fazla bir bilgiye sahip değilim
önceklikle şunu sormak istiyorum şehir bisikletimi yoksa dağ bisikletimi almalıyım
benim fikrim;
dağ bisikletleri. hem hoşuma gidiyor hemde sürekli dümdüz kusursuz yollar yok Elazığ'da
sadece marka da verebilirsiniz arkadaşlar ben araştırırım ama suanda bilmiyorum hangi marka iyidir hangisi kalitelidir

BÜTCE:600

Scudo
Yollar iyi değilse MTB derim sadece önden amortisörlü olanlardan

@Berkec.
yollar iyi değilden kasıt örneğin kampüs içi full parke taşı
yani araştırdım şehir bisikleti için dümdüz kusursuz yollar için diye bahsediliyor

@cilekli muhallebi
teşekkürler bakıcam

dag-bisikleti-lastikleri.jpeg Tepki alıcam ama bu durumda yol lastikli MTB size en uygunu olacaktır diye düşünüyorum :D

Semi Slick olanlardan yani :)

@serdar k
öncelikle teşekkür ederim
tamda videoda bahsedilen hybrid bisiklet istediğim sanırım
ancak hangi marka iyidir kalitelidir bilmiyorum marka verebilirmisiniz bir kaç tane
ben bir tane buldum (link)
ancak markayı bilmiyorum

Arkadaşlar bu bisiklet nasıl
marka ve bisiklet açısından
(link)

Bence şehir bisikleti bakmalısın. Ayrıca linkteki bisikletin sana küçük geleceği görüşündeyim

bende salcano hector 26 md disk fren var fiyatı 450 tl
dağ bisikleti

mosso 1521 bütçene yakın bir bisiklet. salcano city (wings ,fun,sport) serisinede bakabilirsin

@alper7742

Giant, trek , Ghost, Cannondale, focus , carraro , cube, btwin.. Türkiye de bilinen önemli markalardan bazıları. Ayrıca hibrit bisikleti seçmen bence doğru tercih olur.

@serdar k
600 tl bütçr o markaların çoğu zor

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Berkec. (link)
nasıl makina ?
Benim yaptığımı yapıyosun parçaların hepsi marka ama Dinamica ver abi alıyorum diyerek almıştım ben :D

@Berkec.
Benim yaptığımı yapıyosun parçaların hepsi marka ama Dinamica ver abi alıyorum diyerek almıştım ben :D
Jant küçük ayrıca

@tanchu
Jant küçük ayrıca
Fark ettim siz bilirsiniz diye ses etmedim bana kalırsa 26 inç olması daha iyi olur

Mtb alırsanız 26, 27.5, 29 ebatları var hibrit veya şehir alırsanız genelde 28 jant

Merhabalar bütçem 450tl benimde Ankaradayım nasıl bir bisiklet alabilirim şehir istiyorum ama yollar kaymak gibi değil tabi 187 boyum var yardımcı olurmusunuz ?

@tanchu
teşekkürler bakıyorum hemen
bir sorum olacak hibrit bisikleti nasıl ayırt edicem ilanlarda hibrit yazmıyor

@enes dökmen
nasıl bisiklet memnunmusun bakıyorum bende simdi

Geri