Scudo Sports

Bisiklet önerisi (en fazla 2200 lira)

valla sen bisikleti öylece kullancam dedin ama şimdi de lefty ile uçuyosun. :) o maşalar için bi 2200 falan daha çıkman gerekebilir.. :)

Scudo
@beyhan bilgiç
Tamam sustum ben, lefty yok :D :D

@beyhan bilgiç
Tamam sustum ben, lefty yok :D :D

@ömer faruk çiçek

Bu fiyat aralığındaki en iyi seçenekler carraro crx3012 ile salcano ng20.fakat salcano nun slx yani shimano olanı 2700 tl civarlarında.carraro ise 2000 tl.donanım ön arttırıcı hariç aynı.x7 ye gelirsek şahsi fikrim slx ten daha alt bir model olduğu.

Bu fiyat aralığındaki en iyi seçenek carrarodur.Arkadaşlarında buna herhangi bir itirazda bulunacağını sanmıyorum.

Yol Yarış istemezmisin ? Salcano XRS 030 Apex/ Tiagra al.. Emin ol süper bi şey.. Bende Apex modeli var harika bir şey.. Apex i peşin 2200 e bırakırlar.. :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
2200 lira ciddi bir rakam böyle bir fiyata alacağınız bisiklete uzun yıllar bineceğinizi düşünebilirsiniz ama 1-2 sene sonra hevesiniz kaçarsa yada farklı sebeplerden bisikleti bırakırsanız ; her zaman para eden ve yıllar geçtikten sonra bile hala içinizde farklı duygular yaşatan bir bisiklet almanızı öneririm. O fiyata 2 tane crx 1012 alabilirken gidipte 3012 almanızı tavsiye etmem .
Benim tavsiyem
(link) (Scott 2012 Scale 70, slx/deore , hidrolik disk ,rock shox xc maşa)

http://img269.imageshack.us/img269/8605/spes1.jpg

Acelen yoksa bu bisiklet ekim ayında belçikadan gelecek sonuçta 2. el ama yenisi 1600 euro 2000 tl ye verilecek 2012 specialized carve expert

scott scale 70 derim ( 2012 ) peşin fiyatına 2000 liraya aldım ben. bikeandoutdoor.com a bak :)

bence kesinlikle carraro 3012 almalısın. SLX frenler var bi kere bu seni fazlasıyla korur. Maşa da havalı. Aynakolu iyi değil bir tek:)

Beğendiğin bisikleti al derim.Cannondale,Trek,corratec,kron.Donanımları iyi.Kron xc 3000 bir bayi bana 1.500 bırakmıştı.Sedona da sram x5 set var.Trek-sedona bayileri shimanoyu set daha iyi,sağlam dediler.Bazı arkadaşlar markaya takılma demişler,haklılar.Sonuçta araba almıyoruz.Kadro eskitmek kolay değildir.Donanımı iyi olanı seçmek mantıklı.Mtb ile slim lastikler güzel şehir bisikletide oluyor.1.40 ideal.Asfaltta güzel akıcı sürüşü var.Son zamanlar da 29'' mtb üretimleri bir hayli fazlalaştı.Specialized markada 29'' leri ürün yelpazesine ilave etmiş.29'' mtblerin jantları normalde 28'' tir.1' lastikten kaynaklanıyor.Slim lastikle rahat şehir bisikleti olur.Corratec 29'' superbow var.Kron xc 3000'ü bilgi için verdim.Hesaplı verilmezse diğer bisikletleri almak daha mantıklı.Bir arkadaşımız anket yapmıştı.Beğendiğin bisikletleri biraz daha fazlalaştır.Sende anket yapabilirsin.Oyumuzu esirgemeyiz:D

şimdiki aklımla tekrar mtb alsam 29er alırım.

26" diye şartlanmayıp 29er alternatifleri de gözönüne al derim.

Ve illa mtb mi olmalı diye düşünmüşsündür umarım :) yol bisikleti, şehir bisikleti, cyclocross kullananlarda aynı Türkiye yollarında kullanıyor :)

Önerileriniz için teşekkürler, ben bu işe yol bisikleti düşünerek başladım. Ama aldığım yorumlar (yollar ve narin olmaları) beni yol bisikletinden soğuttu :D

Cannondale trail sl2, lefty uyumlu mudur? Ya da bu yazdığım modellerden hangileri uygundur?

hoplama,zıplama,atlama bisikletleri sağlam yapıda olduğu için 20 kg ağırlıkta oluyorlar.Offroad tarzı Trek markanın kadrolarıda bu tarz sürüşlerde kırılır.Bisiklet kategorisine göre bakmak lazım.Her markanın bisiklet kategorisine göre bisikletleri gayet sağlam yapıdadır.Kullanım alanına göre bisiklet seçmeliyiz.Ülkemizde Carraro,sanırım Bianchi distribütörlüğünde bisikletleri var.Onur,5-6 tane kırık carraro gördüm yazmış.Doğrudur.Buradaki carraro ile yurtdışındaki carraro arasında fark varmı? Bunu bende düşünüyorum:D.Birde kullanım alanı dışında kullanmaktanda olabilir.Bildiğim kadarıyla Bianchi,carraro İtalyan firması.İtalyanlar, bisiklet sektörü olsun,tekstil de her zaman işçilik, tasarım,kalite,sağlamlıkta iyi.Compagnalo donanımları bile shimamo,sramdan çok daha iyi.Çoğumuzun bisikletinde compagnola donanım yok.Bizdeki carraro nasıldır,bilemicem:D.

Arkadaşlar bütçemi biraz daha zorlayabileceğimi düşündüm sedona 761 ve kron xc 4000 e baktım :D bu bisikletler hakkında yardımcı olabilecek misiniz?

Geri