OzeNHocA
Üye
- Tepki
- 36
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hayırlı olsun. Güzel bisiklet aldınız.merhaba bisikleti yaptırdım yaptırdığım salcano servisi ümit bisiklet yetkili satıcısıymış servis değiliz falan dedi ama ona götürüceğimi söyledim ve garanmti belgesini imzaladılar yani birşey kaybetmedim bisiklet için yorumum ise inanılmaz hafif ayrıca çok şık görünüyor yoğun olduğum için çok binemedim bugun bir 15 dakika bindim ve çok hamlamışım asfjkafkhşl yoruldum fakat gidiş hissiyat mükemmel hızlı gitmek yerine normal sürsem sorun olmazdı büyük ihtimalle bayırda daha tam denemedim ama güzel bir performans vereceğine inanıyorum açıkçası
İmkan buldukça binmeye çalışın. 20 gün sonra kurulumu yaptırdığınız yere tekrar götürün. Bisikletin rodajı gibi düşünün. Jantta yamulmalar, jant tellerinde gevşemeler, furş takımında boşluklar ve viteslerde ayarsızlıklar oluşabilir. Basit bir kontrol ve ayar sonrası uzun yıllar sıkıntısız binersiniz.
Hızlı gitmek yerine size uygun kadans oranını öğrenmeye çalışın. Sonra bu kadans oranını değişen koşullarda bile koruyacak şekilde vitesleri kullanmaya çalışın. Daha az yorularak daha çok mesafelerde kullanabildiğinizi fark edeceksiniz.