Scudo Sports

Bisiklet önerileri

merhaba bisikleti yaptırdım yaptırdığım salcano servisi ümit bisiklet yetkili satıcısıymış servis değiliz falan dedi ama ona götürüceğimi söyledim ve garanmti belgesini imzaladılar yani birşey kaybetmedim bisiklet için yorumum ise inanılmaz hafif ayrıca çok şık görünüyor yoğun olduğum için çok binemedim bugun bir 15 dakika bindim ve çok hamlamışım asfjkafkhşl yoruldum fakat gidiş hissiyat mükemmel hızlı gitmek yerine normal sürsem sorun olmazdı büyük ihtimalle bayırda daha tam denemedim ama güzel bir performans vereceğine inanıyorum açıkçası
Hayırlı olsun. Güzel bisiklet aldınız.

İmkan buldukça binmeye çalışın. 20 gün sonra kurulumu yaptırdığınız yere tekrar götürün. Bisikletin rodajı gibi düşünün. Jantta yamulmalar, jant tellerinde gevşemeler, furş takımında boşluklar ve viteslerde ayarsızlıklar oluşabilir. Basit bir kontrol ve ayar sonrası uzun yıllar sıkıntısız binersiniz.

Hızlı gitmek yerine size uygun kadans oranını öğrenmeye çalışın. Sonra bu kadans oranını değişen koşullarda bile koruyacak şekilde vitesleri kullanmaya çalışın. Daha az yorularak daha çok mesafelerde kullanabildiğinizi fark edeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Scudo
Merhaba iyi forumlar. 20-25k bütçem var. Genelde hem şehir hem de engebeli arazide köy yolu (yokuş vs.) gibi yerlerde kullanabileceğim bisiklet arıyorum. Bütçeme göre araştırdığım bisiklet modelleri var fakat bilgisiz olduğumdan dolayı kararsız kalıyorum. Konuya hakim arkadaşların önerilerini almak isterim. Link paylaşımım kısıtlı olduğu için marka model olarak yazmak durumundayım.

rijit maşalar ileride amortisörlü maşa ile upgrade yapılır diye düşündüm

bianchi t0011x3
lapierre shaper 30

Merhaba iyi forumlar. 20-25k bütçem var. Genelde hem şehir hem de engebeli arazide köy yolu (yokuş vs.) gibi yerlerde kullanabileceğim bisiklet arıyorum. Bütçeme göre araştırdığım bisiklet modelleri var fakat bilgisiz olduğumdan dolayı kararsız kalıyorum. Konuya hakim arkadaşların önerilerini almak isterim. Link paylaşımım kısıtlı olduğu için marka model olarak yazmak durumundayım.

rijit maşalar ileride amortisörlü maşa ile upgrade yapılır diye düşündüm

bianchi t0011x3
lapierre shaper 30
Konuyu 5-10 sayfa geriden itibaren bir okuyun. Eminim tam bütçenize göre ve aradığınız özelliklerde bisiklet önerilerini bulabileceksiniz. Okuduktan sonra tekrar yazın.

Konuyu 5-10 sayfa geriden itibaren bir okuyun. Eminim tam bütçenize göre ve aradığınız özelliklerde bisiklet önerilerini bulabileceksiniz. Okuduktan sonra tekrar yazın.
Hocam aslında oradan geliyorum. Daha sonra kayıt olup yazmaya karar verdim. Bu bütçelere genelde 'Mosso Legarda Pro X20' ve 'Bisan TRX8600' önerileri yapılmış. Fakat sizlere attığım marka modeldeki deore sistem kafamı kurcalıyor. Diğer yandan ''Legarda Pro X20''nin yeni sistem cues ve zırhlı lastikleri cezbediyor arada kalıyorum.

Hocam aslında oradan geliyorum. Daha sonra kayıt olup yazmaya karar verdim. Bu bütçelere genelde 'Mosso Legarda Pro X20' ve 'Bisan TRX8600' önerileri yapılmış. Fakat sizlere attığım marka modeldeki deore sistem kafamı kurcalıyor. Diğer yandan ''Legarda Pro X20''nin yeni sistem cues ve zırhlı lastikleri cezbediyor arada kalıyorum.
"engebeli arazide" diye belirtmişsiniz o yüzden süspansiyonlu model bakacağınızı varsayıyorum. Trx8600 yerine trx 8500 bakabilirsiniz, Legarda pro x20 MSM/ x18 MSM de olur. Carraro 227C cues setli diğer alternatif.

bianchi t0011x3 iyi de kablolar dışarda kötü bir görüntüsü var bence ve kullandıkları hidrolik frende toplatma kararı alınmıştı diye hatırlıyorum biraz sıkıntılı bir frendi sanırım. Alınmaz değil deore set güzel sistem ama aynı yada yakın fiyata yeni cues 4000&6000 setli bisikletler varken bence gerek yok.

Bahsettiğiniz Lapierre elde kalmış tek tük modelden biri olabilir. Size uygun kadrosunu bulsanız bile lastikleri vs beklemekten eskimiş olabilir. Ayrıca düz maşa. İthal marka olsun derseniz olabilir. Siz bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SlmNbr
"engebeli arazide" diye belirtmişsiniz o yüzden süspansiyonlu model bakacağınızı varsayıyorum. Trx8600 yerine trx 8500 bakabilirsiniz, Legarda pro x20 MSM/ x18 MSM de olur. Carraro 227C cues setli diğer alternatif.

bianchi t0011x3 iyi de kablolar dışarda kötü bir görüntüsü var bence ve kullandıkları hidrolik frende toplatma kararı alınmıştı diye hatırlıyorum biraz sıkıntılı bir frendi sanırım. Alınmaz değil deore set güzel sistem ama aynı yada yakın fiyata yeni cues 4000&6000 setli bisikletler varken bence gerek yok.

Bahsettiğiniz Lapierre elde kalmış tek tük modelden biri olabilir. Size uygun kadrosunu bulsanız bile lastikleri vs beklemekten eskimiş olabilir. Ayrıca düz maşa. İthal marka olsun derseniz olabilir. Siz bilirsiniz.
Cues 6000'lerin deore ile eş değer olması Bianchi'nin albenisini azalttı. Aynı zamanda birinin rijit diğerinin süspansiyonlu maşa olması da artı katıyor. Bilgileriniz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Geri