Amanita
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 950
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisiklet sürmeyi biliyor mu? MTB'den nasıl "ürktü"? Kendi boyuna uygun mtb denedi mi? Yani ondan daha konforlu daha rahat sürülecek bisiklet olmaz zaten.(link)
Eşim için bir bisiklet aramaktayım ;
Daha önce mtb(ürktü), elektrikli kadın şehir bisikleti (ağır ve büyük hissettirdi) ve katlanır bisiklet (artık daha hızlı ve uzun yol konforlu bişey arıyor) denemelerimiz oldu ve en çok katlanır da hakimiyet sağladı.
-Aslında baz olarak örnekteki kadro geometrisine sahip (agresif görünümlerden ürküyor),
-daha uzun km ler yapabileceği (80/100 gibi) konfor ve aynı zamanda performans odaklı da olup spora küsmeyeceği,
-olursa muazzam olacak olan sti kollara sahip ( ama şart değil ama cidden güzel olur)
bir bisiklet aramaktayım. Belkide daha küçük jant bile daha az gözünü korkutur belkide 🤷♂️
Gören, duyan, işiten, yok gari abartma birader demeden yol gösterebilecek olan forumdaşlara şiddetle ihtiyaç duymaktayım. Ben böyle bir kadro bilmiyorum ama belki de vardır umudu ile yardım çağrımı iletiyorum 🫶
Bisikletten ürken birisi için 80-100 km sürmek yada sti kola sahip yol bisikleti/gravel sürmek daha tehlikeli.
Normal şehir bisikleti alın güzel akıcı bir lastik takın güveni geldikçe mesafe artar. Küçük jant ile uzun mesafe gitmek yorar.
Attığınız bisikleti alabilirsiniz işinizi görür.
Eski seri legardalar piyasada pek kalmadı artık. 2327 227 bulursanız daha iyi olur. 2327 2324 de olur. Fiyat farkı çoksa x24e gerek yok.Merhaba uzun zamandır istediğim Mosso marka bisikleti almayı düşünüyorum. İlk baktığım zamanlarda en iyi seçenek 2330du ama şuan piyasada yok gibi duruyor varsa da muhtemelen bütçemi geçer. Bütçe maksimum 19K olacak şekilde Mosso marka şuan alınabilecek en mantıklı FP bisiklet sizce hangisidir? Aklımda pro x24 vardı ama bakınca msm v 2324 ile arasında çok fazla fiyat farkı var ve çok da farklı gibi görünmüyor. V fren ve MSM tercihimdir. Hidrolik olsa da olur.
Son düzenleme: