Merhaba, ikinci el bisiklet almak istiyorum. İlk yol bisikletim olacak, boyum 1.88. iki bisiklet arasında kaldım: biri giant tcr0 2012 model 57 kadro, bugün inceleme fırsatım oldu. Fazla tecrübem yok fakat bisiklet boyuma uygundu ve rahat hissettirdi. Üzerinde ultegra set var ve v-frene sahip. Herhangi bir problem göremedim açıkçası. Jantlarda aşınma, vites geçişleri, kaza göstergesi, tekerlerde aşırı eskime vs. Bu haftasonu da yanlışım yoksa 2020 model trek domane al 2 claris 56 kadro bir bisikleti incelemeye gideceğim, ilana göre sıfırdan farksız az kullanılmış ve sorunsuz.
Burada vermem gereken karar eski ama daha iyi komponentlere sahip bir bisiklet mi ? Yoksa daha kötü setli fakat daha modern kadroya sahip daha konforlu bir bisiklet mi tercihi yapmak. Tecrübelerinizden yararlanmayı çok isterim. teşekkürler
(Not: Bu konu hakkında okuduklarıma göre yaptıkları yorum şuydu, önemli olan kadro diyorlar diğer parçaları uzun veya kısa vadede değiştirme şansınız var ama kadro ihtiyaçları en üst seviyede karşılamalıymış. Konfor veya agresif sürüş açıları tarzı bu yüzden de yeni kadroları öneriyorlardı. Daha cevap almadan kendi kendime yazdım ama şimdiden teşekkür ederim katkı yapacaklara

)