Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.399
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Kask, araç taşıma aparatı ve diğer bileşenler için marka ve model tavsiyeniz olur mu acaba?
Tüm bileşenler için doğrudan tavsiye vermek çok zor ama kendi kullandıklarımı kısaca sayabilirim:
Araç taşıma aparatı: yok, çünkü kullanmaktan korkuyorum

Sadece tavan aparatından değil, arka aparattan da korkuyorum, çünkü mini HB'lerde yandan çıkan kısımları sürekli kontrol etmek ve her türlüsünde bisikletin veya parçaların düşmemesi için ve aracın hasar görmemesi için çok iyi önlem almak lazım.
Ön aydınlatma: Moon Meteor 1300. Yeni çıkan Moon Rigel'ler daha iyi olabilir.
Arka aydınlatma: Sele altı boşluğunda kızağa takılı harekete/yavaşlamaya duyarlı Enfitnix lambalar. Yerine iç piyasadan Moon Sirius ve benzerleri de olur. Tur bisikletinde ayrıca bagaj altında bundan: (link)
Pompa: Bisiklet üstünde taşınacak pompa, evde güçlü ve hızlı şişirme için ayaklı pompa ya da elektikli pompa. Bende trekkingde giyo var, yoldakinin markası silinmiş ve hatırlamıyorum, ayaklı pompa giyo, elektrikli Xiaomi.
Çantalar genelde Sahoo, 1 tane Zixtro.
Giyim konusu çok karışık. Ben genelde Rockbros, Wosave, West biking gibi fena sayılmayacak Çin ürünleriyle yerli markaların aktif spor ürünlerini kullanıyorum. Spor sürüşlerinde pamuklu kıyafet kullanmayın, onun dışında fark etmez, tercihler zamanla yerine oturur.
Hız göstergesi: igpsport, sigma, lixada ve plus.
Daha çok var, listeledikçe çıkıyor, burada kesiyorum yoksa bisikleti almanın masrafın sadece ucu olduğu ortaya çıkacak.
Tüm bunlar ve diğer aksesuarlar için forumdaki ilgili konularda farklı öneriler bulabilirsiniz. Tercihler bisikleti kullanım şeklinize ve şartlarınıza göre çok değişebilir. Ben bisiklet sporcusu değil, sadece bisikletli olduğumdan tercihlerim kullanım şeklime uygun ve nispeten ekonomik. Sporcu arkadaşlar çok farklı giyim, aksesuar ve diğer ekipmanlar önerebilirler. O nedenle diğer ihtiyaçları zaman içinde belirlemeniz daha doğru olur.