Çok teşekkür ederim, içimi çok rahatlattınız. Bu fiyatlara çıkınca insan iki kere düşünüyor. Bir de gerçekten bisiklet kullanımımızı daha da artırmak istiyoruz. O nedenle uzun seneler bizi memnun edecek, konforu üst düzey olacak ve bakımı en az olacak bir şey çok işimize geliyor. RM gerçekten Trek ve yan markası olan Diamant’a göre de çok daha iyi görünüyordu mağazada. Duruşundan kendini belli eden bir marka. Bende zamanında VFS Fahrradmanufaktur’un yaptığı etkiyi hatırlattı. Uzmanlığının elektrikli bisikletler olması da bizim için bir avantaj. Bizim de kafamıza çok yattı ama bir sürmeden karar vermeyeceğiz yine de. Roadster’dan ziyade Supercharger’ı ben de çok beğendim. Kendime cyclecross bakmasam ben de onlara yönelirdim sanırım. Bence Türkiye’deki sorun sadece ekonomik de değil, hem kültürel hem politik. Yıllarca kurlar sabitken de bu tarz markalar gelemedi, yerleşemedi. Bisiklet kültürü, bisikleti bir araç gibi görme ve saygı gösterme yerleşmedikçe bu tarz günlük kullanılan bisikletlerin en iyi markaları ülkeye gelmeyecek. RM, Kalkhoff, Diamant, Gazelle gibi markaların distribütörü dahi yok mesela. Zira bisiklet hala üst segmentte sadece bir hobi. Bu nedenle de tur ya da yol bisikletleri ancak geliyor. Kendime göbekten vites bir şehir bisikleti bakarken Diamant veya Gazelle bulamamıştım bile. Ama aynı yerde Pinarello bile alsan mağazada görme şansın vardı.