Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bisiklet seçimi yapmaya çalışıyorum daha önce mahallede ufakken bisiklet surmustum öyle bir bisiklet gecmisim yok yol bisikletine baslamayi dusunuyorum bütçem 4000- 4500 fiyat aralığında carraro cr race 052 Peugeot r14 ve daha bir kaç tane bisiklet arasinda bir türlü karar veremiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ? birde bisiklette ağırlık konusu bu kadar önemli mi cunku sırf bunun ağırlığı çokmuş dedikleri için vazgectigim bisikletler oldu ornegin carraro cr race 052 gibi

Scudo
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bisiklet seçimi yapmaya çalışıyorum daha önce mahallede ufakken bisiklet surmustum öyle bir bisiklet gecmisim yok yol bisikletine baslamayi dusunuyorum bütçem 4000- 4500 fiyat aralığında carraro cr race 052 Peugeot r14 ve daha bir kaç tane bisiklet arasinda bir türlü karar veremiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ? birde bisiklette ağırlık konusu bu kadar önemli mi cunku sırf bunun ağırlığı çokmuş dedikleri için vazgectigim bisikletler oldu ornegin carraro cr race 052 gibi
Bisikletin ağır olması eğer kişinin ağırlığı ideal kiloda değilse anlamsız.

Carraro Sportive 227 alacaktım fakat stoklarda kalmamış hiçbir yerde ne yazık ki. 3000 ₺ fiyat civarlarında önerebileceğiniz sportive 227 dengi şehir bisikleti var mı ?

Sonunda mosso cavalier 700 sora bisikleti aldım.
(link)
(link)
(link)
Üzerindeki uyduruk gidonu ergo bir gidonla ve gidon bandını da daha yumuşak ve kalın bir gidon bandı ile değiştirdim.

Bisikleti incelerken üzerindeki parçaları mossonun sitesindeki ve bu bisikletin inceleme videolarıyla karşılaştırdığımda sora Cs hg400 11 32t olarak belirtilen ruble kodunu internetten aradığımda alivio ruble olarak çıkıyor. Bunu fark eden ya da bir açıklaması olan var mı?

Merhabalar

Boyum 190 cm 103 kg yim.

Bana sıkıntı çıkarmayacak bisiklet tavsiyesi istiyorum.
Daha önce Carraro kullandım, o zamanlar yüksek kilom yüzünden ve sağlık nedeni ile satmak zorunda kaldım.
Tekrar bisiklet kullanmak istiyorum.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar Bu 3 bisiklet arasında kaldım yardımcı olur musunuz ?

Rockrider ST520

Carraro Force 770

Ümit Accure 2757 HYD

Abilerim ablalarım kardeşlerim herkese merhaba öncelikle,

İlk bisikletimi alacağım ve parça aksamı,kalitesi, modeli, marka kalitesi hakkında pek fazla bilgim olmadığı için sizden, tecrübelerinizden yardım istiyorum.

birçok bisiklete baktım içlerinde eleme yaptım 5 adet bisiklet modeline kadar düştüm. Ancak bundan öteye gidemedim hepsinin aksamı birbiriyle aynı gibi.

İlk bisiklet tercihimde hata yapmak istemiyorum o yüzden yorumlarınız benim için önemli.

Bisikleti kullanma amacım, çoğunluklu şehir olarak dağda da sürebilirim.

Ancak yol bisikletine de pozitif bakıyorum, önerileriniz fikirleriniz benim için çok önemli.

Bütçem 2500 - 3000 arasında, sıfır bisiklet düşünüyorum

Boyun 1.78
Kilom 80

27,5" - 29" düşünüyorum, sizin önerileriniz nelerdir ?

Sorularım şunlar;

1) Aşağıda göstereceğim bisikletlerin garantisi Türkiye de mevcut mudur. Bayii değil şirket olarak ?

2) Hangi bisiklet daha kalitelidir malzeme olarak, parça aksamları birbiriyle aynı gibi hepsinin.

Bisiklet Marka ve Modelleri ;

1) (link)
2.200 ₺
aaa.jpg

2) (link)
2.929,00 ₺ 'den 2.782,55 ₺ 'ye düşmüş.
2020-carraro-daytona-927-dag-bisikleti-29-dag-bisikleti-carraro-daytona-46017-15-B.png

3) (link)
2.850,00 ₺ ' den 2.655,00 ₺ 'ye düşmüş.
ezgif.com-webp-to-jpg.jpg
4) (link)
2.845,00 ₺
27-5-bianchi-rcx-627-dag-bisikleti-10314-jpg.jpeg
5) (link)
3.690,00 ₺ 'den 2.890,00 ₺ ' a düşmüş.
ezgif.com-webp-to-jpg (1).jpg
Umarım tercih seçimlerim doğru olmuştur marka model kalitesi bakımından.

Yorumlarınız benim için çok önemli lütfen esirgemeyin, hepinize çok teşekkür ediyorum şimdiden :)

Son düzenleme:
5'i arasında tercih yapamadım

Merhabalar

Boyum 190 cm 103 kg yim.

Bana sıkıntı çıkarmayacak bisiklet tavsiyesi istiyorum.
Daha önce Carraro kullandım, o zamanlar yüksek kilom yüzünden ve sağlık nedeni ile satmak zorunda kaldım.
Tekrar bisiklet kullanmak istiyorum.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Bütçem 2500 TL

@Tahirovic Carraro 327 olabilir;

(link)

@alitekn07 Sizin yaşadığınız yerde mağazaları/servisleri var mı bunların?

@alitekn07 Bunlar arasından Carraro tercih edilebilir sanırım. Liste dışı olarak Rockrider ST540 modelini düşünebilirsiniz; 2x9 sistem, hd fren ve 14 kg ağırlık. Carraro'dan muhtemelen 1 kg daha hafif.

@alitekn07 Bunlar arasından Carraro tercih edilebilir sanırım. Liste dışı olarak Rockrider ST540 modelini düşünebilirsiniz; 2x9 sistem, hd fren ve 14 kg ağırlık. Carraro'dan muhtemelen 1 kg daha hafif.
Yorumun için teşekkürler ona da bakayım

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Arkadaşlar bütçem 2000-3000 arası, kron harici dağ bisikleti veya trekking bisikleti önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ali önder
Birbirine teknik olarak çok yakın iki model. Fiyat olarak da çok yakın.
Biri Scott, diğeri Bianchi
Siz hangisini seçerdiniz ?
2020_scott_speedster_gravel_30_disk_bisiklet_54cm__1.jpg
nirone_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: specific
Arkadaşlar bütçem 2000-3000 arası, kron harici dağ bisikleti veya trekking bisikleti önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Carraro Daytona 930 aldım gayet güzel bir bisiklet, kaliteyi hissedebiliyorsun. Fiyatı 3.450 indirimli bir yer bulamadım bisiklet kalmamış fabrikalarda bu yılın son bisikletleri anlayacağın.

3.450 fazla diyorsan bir alt serisi olan Carraro Daytona 927 tavsiye ederim. Bu bisiklette gayet iyi, fiyatı 2.750 çeşitli sitelerde.

Yukarıda belirttiğim diğer bisikletlere de bakabilirsin :)

diğer arkadaşlarda tecrübelerini yorumlarını belirtirse hoş olur.

@Anonim İyi Bayramlar Bisan RX9200 sizin gözünüzde nasıl bir bisiklet

@Anonim İyi Bayramlar Bisan RX9200 sizin gözünüzde nasıl bir bisiklet
Açıkçası görüp inceleyince beğendim. Ankarada bulamadım İstanbula gittim baktım 😂 gözle görünce çok daha güzelmiş. Donanımı claris zaten, hazneler sora göbek tiagra ve 2990 fiyatı vardı şimdi 3300e çıkmış. 2990 haliyle 2700e iniyorlardı ve o zaman mantıklıydı almak ama şuan 3300den 3100 e iniyor en çok inen o fiyata mosso ve carraro var. Piyasaya bu sene giren bir bisiklet düşük fiyat politikasını bir sonraki seneye kadar sürdürmeliydi. Alacak olursanız giriş orta seviye için yeterli bir bisiklet. Kardeşimle birlikte claris set alıp 2-3 sene kullanmayı ihtiyaç olursa tiagra veya 105 grup sete yükseltmeyi düşünüyoruz. Nasip bakalım.

Geri