Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Bisan RX 9200 donanım olarak çok daha mantıklı. Tasarım güzel carraro da ama giriş seviyesinde f/p tartışılır. Carraro 012 ile tourney alırken rx9200 ile claris alıyorsunuz ön arka hazne sora orta göbek tiagra diğer tüm sistem claris.
Bisan rx 9200 ve Mosso cavalier 700 sora arasında kalsan fiyattan bağımsız olarak hangisini seçerdin?

Scudo
Bütçe sıkıntım yoksa Mosso Cavalier Sora seçerdim. Bütçe sıkıntısı varsa veya ekipmanlar eksikse RX 9200 seçerdim.
Teşekkürler. Peki Mosso'nun Bisan'a üstün tarafı nedir?

Bisan 7100 29 jant 21 Vites v fren 1270 sıfır fiyatı sizce nasıl

Carraro Active 280 28" şehir bisikleti için para biriktiriyorum 350 tl kaldı. umarım iyi bir seçim yapıyorumdur. 1150 TL gibi bir fiyata alacağım. sizce iyi bir seçim mı yapıyorum

Carraro Active 280 28" şehir bisikleti için para biriktiriyorum 350 tl kaldı. umarım iyi bir seçim yapıyorumdur. 1150 TL gibi bir fiyata alacağım. sizce iyi bir seçim mı yapıyorum
17.2 kg ve çelik kadro. Bence alüminyum kadrolu bir bisiklet baksanız iyi olur.

Teşekkürler. Peki Mosso'nun Bisan'a üstün tarafı nedir?
2. El satışta pazar payı daha yüksek. Bence kadro kalitesi ve donanım olarak bir fark yok. İki ürünü yan yana koyup kıyaslayın derim. Birde rx 9200'ün rakibi mosso Cavalier Sora değil claristir. Öyle olunca ön arka hazne be orta göbek ile bisan fark atıyor.

2. El satışta pazar payı daha yüksek. Bence kadro kalitesi ve donanım olarak bir fark yok. İki ürünü yan yana koyup kıyaslayın derim. Birde rx 9200'ün rakibi mosso Cavalier Sora değil claristir. Öyle olunca ön arka hazne be orta göbek ile bisan fark atıyor.
İkisini yan yana getirmek zor. Mosso satan Bisan, Bisan satan Mosso satmıyor. Aslında Bisan Claris ve Sora arası ilginç bir donanıma sahip. Yarın bu işi çözüp pedallamaya başlamam lazım. Aldığım bisikleti burada da paylaşırım. Şu an Mosso'ya yakınım fakat sabah ola hayrola :)

İkisini yan yana getirmek zor. Mosso satan Bisan, Bisan satan Mosso satmıyor. Aslında Bisan Claris ve Sora arası ilginç bir donanıma sahip. Yarın bu işi çözüp pedallamaya başlamam lazım. Aldığım bisikleti burada da paylaşırım. Şu an Mosso'ya yakınım fakat sabah ola hayrola :)
Cuma günü ankarada bisikletçiler gezdim bir tane race 022, 2 tane cavalier claris 1 tane de cavalier sora kalmıştı. Üretim ve tedarik sorunu var. Niyet etiiğinizi alamama ihtimaliniz var.

Cuma günü ankarada bisikletçiler gezdim bir tane race 022, 2 tane cavalier claris 1 tane de cavalier sora kalmıştı. Üretim ve tedarik sorunu var. Niyet etiiğinizi alamama ihtimaliniz var.
Şu an her iki bisikleti de alabiliyorum. İkisi de hazır. Sadece benim seçim yapmam gerekiyor.

Arkadaşlar bugün 2021 msm H modelini aldım 108 kiloyum sizce sıkıntı yaşar mıyım? Değiştirme şansım var halen teslim almadım henüz ya sportive 225 alacaktım ya da mossoyu fiyat farkından dolayı tercih ettim ama dediğim gibi bana sıkıntı yaşatacaksa değiştirebilirim tercihimi

Meraba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim şehir bisikleti almak istiyorum İzmir AAliagadayim. Kron cx100 ile carraro elit 704 arasında kaldım birbirlerine çok benziyorlar. Ama tecrübem olmadığı için kara veremedim yardım eder misiniz?

Meraba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim şehir bisikleti almak istiyorum İzmir AAliagadayim. Kron cx100 ile carraro elit 704 arasında kaldım birbirlerine çok benziyorlar. Ama tecrübem olmadığı için kara veremedim yardım eder misiniz?
Kron xc100 dağ bisikleti.

Kron cx100 pardon yanlış olmus
İki bisiklet arasında bence öne çıkan fark Carraro'nun alüminyum maşa kullanması. Bunun dışında vites seti ikisinde de aynı.

Corelli Snoop 4.1 almayı düşünüyorum alınır mı?

Geri