ulaş depeli
Üye
- Tepki
- 82
- İsim
- ulaş depeli
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Değil, pinion denilen küçük bir şanzıman dişli seti var. Ruhloff gibi arkadan değil de ağırlık merkezini ortalayarak göbekten sabit vites sistemi yapmışlar, işin güzel tarafı 10.000 km 'de basit bir şekilde yağ değişimi yapılıyor ki ömrüm boyunca o kadar km. yapabilmem mümkün değil zatenelektrikli mi bu bisiklet?
göbekten vitesli dedikleri olay bu olmalı. Pedalsız ağırlığı kaç kg?Değil, pinion denilen küçük bir şanzıman dişli seti var. Ruhloff gibi arkadan değil de ağırlık merkezini ortalayarak göbekten sabit vites sistemi yapmışlar, işin güzel tarafı 10.000 km 'de basit bir şekilde yağ değişimi yapılıyor ki ömrüm boyunca o kadar km. yapabilmem mümkün değil zaten
Emin değilim ama bir yabancı formda 13 kg. diye gördüğümü hatırlıyorumgöbekten vitesli dedikleri olay bu olmalı. Pedalsız ağırlığı kaç kg?
performans bisikleti olmayacağına göre problem değil. Uzun sürüşlerde biraz rahatsız edebilir. Sora tekstil ürünleri başarılıdır ve ben kullanıyorum. Tavsiye ederim.Emin değilim ama bir yabancı formda 13 kg. diye gördüğümü hatırlıyorum
Harika bi insan o kesin hocam.Çok teşekkür ederim @mariokaldato Deniz beyle biraz muhabbet ettik, oraya çalışan olarak girip patron olmuş daha sonra, sanki kendi satıyormuş gibi her soruma cevap verdi. Vsf dışında bir çok markanın satışını yapan bayi diyelim, incelediğim kadarıyla dükkanlarında sattıkları her markanın bütün modellerini barındırıyor
Raşit abi bisiklete benim doğduğum yıl başlamışsın. Ne güzel.Harika bi insan o kesin hocam.
Nasil yani yav anlamadim. Anladimsa karbon yol bisikletime Gyess sele takayimRaşit abi bisiklete benim doğduğum yıl başlamışsın. Ne güzel.
Profil resminin altında bisiklete başlangıç tarihi yazıyor. Ona istinaden söyledim.Nasil yani yav anlamadim. Anladimsa karbon yol bisikletime Gyess sele takayim@hamlet2006
yol bisikletimdeki sele fizik ve biraz sert, onda daha kısa boxer gibi olanını kullanıyorum. Bu bisikletteki sele Brooks B17, tura çıkana kadar trainer üzerinde birbirimize çabuk alışırız.performans bisikleti olmayacağına göre problem değil. Uzun sürüşlerde biraz rahatsız edebilir. Sora tekstil ürünleri başarılıdır ve ben kullanıyorum. Tavsiye ederim.
(link)
Katlanır bisiklet düşündünüz mü pekiMerhaba bisiklet forum üyeleri. Bugün aldığım kararla iş yerime bisiklet ile gitmek istiyorum. Ev ile iş arası 7.5 kilometre yaklaşık olarak. İş dönüşü sürekli tepe çıkacağım. Evimde 2 katta asansörsüz. Bana ne tür bisiklet onerirsiniz. Arkadaşım 3 aylık btwin riverside 500 bisikletini 1500 TL ye satıyor. Bütçem de bu kadar. Almamı tavsiye eder misiniz? Etmezseniz bana marka ve model önerirmisiniz. Teşekkür ederim
Düşündüm fakat iş dönüşü sürekli bayır tırmanıyorum zor olur mu hiç katlanır bisiklete binmedim.Katlanır bisiklet düşündünüz mü peki
21 vitesliler var aslında ama siz yine baktığınız yol bisikletini alın bende sizin gibi, Keçiörenin bayırlı yerlerinde oturuyorum katlanır bisiklet aldım sonra dağ bisikletine geçtim ama gözünüzü yine en son yol bisikletine dikiyosunuzDüşündüm fakat iş dönüşü sürekli bayır tırmanıyorum zor olur mu hiç katlanır bisiklete binmedim.
teşekkür ederim görüşleriniz için21 vitesliler var aslında ama siz yine baktığınız yol bisikletini alın bende sizin gibi, Keçiörenin bayırlı yerlerinde oturuyorum katlanır bisiklet aldım sonra dağ bisikletine geçtim ama gözünüzü yine en son yol bisikletine dikiyosunuz