Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Scudo
elektrikli mi bu bisiklet?
Değil, pinion denilen küçük bir şanzıman dişli seti var. Ruhloff gibi arkadan değil de ağırlık merkezini ortalayarak göbekten sabit vites sistemi yapmışlar, işin güzel tarafı 10.000 km 'de basit bir şekilde yağ değişimi yapılıyor ki ömrüm boyunca o kadar km. yapabilmem mümkün değil zaten

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Değil, pinion denilen küçük bir şanzıman dişli seti var. Ruhloff gibi arkadan değil de ağırlık merkezini ortalayarak göbekten sabit vites sistemi yapmışlar, işin güzel tarafı 10.000 km 'de basit bir şekilde yağ değişimi yapılıyor ki ömrüm boyunca o kadar km. yapabilmem mümkün değil zaten
göbekten vitesli dedikleri olay bu olmalı. Pedalsız ağırlığı kaç kg?

Emin değilim ama bir yabancı formda 13 kg. diye gördüğümü hatırlıyorum
performans bisikleti olmayacağına göre problem değil. Uzun sürüşlerde biraz rahatsız edebilir. Sora tekstil ürünleri başarılıdır ve ben kullanıyorum. Tavsiye ederim.
(link)

(link)
anzolot şu ilandan inceledim güle güle sağlıkla binin pek sağlam görünüyor,14.90 kg diye bi bilgi var ama sonuçta tur bisikleti bu ağırlık pek bakılmaz sağlamlık önemli.

Pinion vites kutusu rohloff sistemden 200-700 gram,klasik sistemden de 600-1100 gram fazla bir ağırlığa sahip diyor kitabî bilgiler.

Çok teşekkür ederim @mariokaldato Deniz beyle biraz muhabbet ettik, oraya çalışan olarak girip patron olmuş daha sonra, sanki kendi satıyormuş gibi her soruma cevap verdi. Vsf dışında bir çok markanın satışını yapan bayi diyelim, incelediğim kadarıyla dükkanlarında sattıkları her markanın bütün modellerini barındırıyor
Harika bi insan o kesin hocam.

performans bisikleti olmayacağına göre problem değil. Uzun sürüşlerde biraz rahatsız edebilir. Sora tekstil ürünleri başarılıdır ve ben kullanıyorum. Tavsiye ederim.
(link)
yol bisikletimdeki sele fizik ve biraz sert, onda daha kısa boxer gibi olanını kullanıyorum. Bu bisikletteki sele Brooks B17, tura çıkana kadar trainer üzerinde birbirimize çabuk alışırız.

Merhaba bisiklet forum üyeleri. Bugün aldığım kararla iş yerime bisiklet ile gitmek istiyorum. Ev ile iş arası 7.5 kilometre yaklaşık olarak. İş dönüşü sürekli tepe çıkacağım. Evimde 2 katta asansörsüz. Bana ne tür bisiklet onerirsiniz. Arkadaşım 3 aylık btwin riverside 500 bisikletini 1500 TL ye satıyor. Bütçem de bu kadar. Almamı tavsiye eder misiniz? Etmezseniz bana marka ve model önerirmisiniz. Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Merhaba bisiklet forum üyeleri. Bugün aldığım kararla iş yerime bisiklet ile gitmek istiyorum. Ev ile iş arası 7.5 kilometre yaklaşık olarak. İş dönüşü sürekli tepe çıkacağım. Evimde 2 katta asansörsüz. Bana ne tür bisiklet onerirsiniz. Arkadaşım 3 aylık btwin riverside 500 bisikletini 1500 TL ye satıyor. Bütçem de bu kadar. Almamı tavsiye eder misiniz? Etmezseniz bana marka ve model önerirmisiniz. Teşekkür ederim
Katlanır bisiklet düşündünüz mü peki

Arkadaslar carraro daytone 930 2020 mi yoksa daytone 2930 mu, 930 shimano 6000 serisi aksamlar var 2930 da m610

Düşündüm fakat iş dönüşü sürekli bayır tırmanıyorum zor olur mu hiç katlanır bisiklete binmedim.
21 vitesliler var aslında ama siz yine baktığınız yol bisikletini alın bende sizin gibi, Keçiörenin bayırlı yerlerinde oturuyorum katlanır bisiklet aldım sonra dağ bisikletine geçtim ama gözünüzü yine en son yol bisikletine dikiyosunuz

21 vitesliler var aslında ama siz yine baktığınız yol bisikletini alın bende sizin gibi, Keçiörenin bayırlı yerlerinde oturuyorum katlanır bisiklet aldım sonra dağ bisikletine geçtim ama gözünüzü yine en son yol bisikletine dikiyosunuz
teşekkür ederim görüşleriniz için

Geri