Arkadaşlar şu anda carraro sportive 321 bisiklete sahibim (sabit maşa,toruney set,v fren,14.5 kg 18 kadro boyu).İlk aldıgım zaman kadr boyndan haberim olmadıgı için almış bulundum normalde boyum 1.80.Bu bisikleti yaklaşık 10 ay-3000 km ye yakın kullandım.Bir süreliğine ara vermek zorunda kaldım.Bisikleti alırken hobi amaçlı almıştım ama bağlandım resmen ve ulaşım-spor amaçlı kullandım şu zamana kadar.Lakin bisiklet hem ağır,hem kadro boyu bana küçük,hem de tourney vitesler sprinte kalkarken beni çok korkutuyor (sanki kırılacakmış gibi zorlanıyor halbuki chain-l yağ ile düzenli yağlama da yapıyorum,yani tourney set de yavaş geliyor.%99 asfalt yolda gidiyorum,yolların durumu da gayet iyi.
1 ay sonra yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum,lakin kafam çok karışık(ikinci el istemiyorum)bütçem 2000 tl bandı
aklımda carraro sportive 330 ya da manifesto vardı ama fiyatları el yakıyor
başka markaların hybrid/şehir kategorisine (sabit maşa) bakıyorum ne yazıkki bu bütçeye göre acera setli bisiklet bile yok işte
öte yandan bu bantta claris setli önceki yılın yol bisikletleri var alabıleceğim ama şu anda 700-35 lastik hem ince geliyor hem de konforsuz gelirken 700-25 e geçmek ne kadar mantıklı diyorum.
Böyle işte arkadaşlar elimdekini satsam ne alacağım diyorum,bir yandan elimdekinden de memnun değilim
ne yapmalı sizce?