Scudo Sports

Bisiklet önerileri

@Pentagoni Uzun yoldan kasıtlı rotanız nedir? ayrıca çoğu bisiklet ile uzun yola çıkılabilir. katlanır bisiklet ile nereleri gezen var. biraz kondisyon birazda malzeme kalitesi ile alakalı birşey. extreme birşey olmadığı sürece çoğu bisikletle çıkılabilir. ( kadro kırılması , gidon kırılması/çıkması vb.) çünkü lastik patlağı olsun vesaire bunlar aşılabilecek kolay yöntemler ayrıca bu 50 bin TL lik bisiklette alsanız kadro kırılması vesaire gerçekleşebilir. sağlamlığı tabi daha farklı olacaktır ama imkansız diye bir nokta yok.

@balporsugu gayet iyi bir tercih , yanılmıyorsam forumda bianchi touring topluluğu tarzında birşey vardı onlardan onun hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bir başka arkadaşımızın önerdiği carraro da oldukça hoş arka deore olması da ayrı bir artı. Trekking tipi ile havalı bir maşası var. sizin gösterdiğiniz ortalama 11-12 iken bu 13 leri görebilir bilginize.

Scudo
@balporsuguNe demek rica ederim :) begendiyseniz cok uzatmayin alisverisi faslini, sora zam gelir icinize oturur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: efaruk
@emnyldrmbvb ghosta 2bin lira fazla vermeye deger mi derseniz deger. Uzun yillar baska bir bisiklet aramazsınız. Ama ben isimi 2.250tl lik bisikletle görebilir miyim derseniz görebilirsiniz.

İstanbul'da şehir içinde kullanacağım. Olduğum bölgede bir sürü çukur, yamuk yumuk kaldırımlar olduğu için önceki bisikletim gibi ön amortisörlü almak istiyorum.
1.80 boy / 84 cm iç bacak/ 85 kg ağırlık
önceki bisikletim 28jant/18" kadroydu ve memnundum
Ümit 28J MAGNETIC 2863 ERKEK Şehir Bisikleti ALUM.Kadro ON SUSP. 46CM - V-FREN 21-V

önceden bunu kullanıyordum fakat dişlileri bayağı deforme oldu(sivri olmak yerine ovalleştiler). En yüksek viteste bile istediğim hıza ulaşamadığımı düşünüyordum.

1000-1500₺ arası
ve uzun ömürlü bir bisiklet arıyorum. Günlük 10-50km arası yol yapıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir sürü model var karar veremiyorum. Kron TX 450yi gözüme kestirdim ama bu fiyatlara daha uygun model önerirseniz güzel olur. Ayrıca tx450den olan memnuniyetlerinizi, şikayetlerinizi yazarsanız çok iyi olur.

Arkadaşlar merhaba, yeni üye olarak kararsız kaldığım bir konuda sizlere danışmak istedim. Amatör bir bisiklet sürücüsüyüm, eskiden çok kullanırdım ama ünivetsite vs. Derken ara verdim. Şimdi şehir içerisinde rahatlıkla süreceğim(engebelerde vs beni zora sokmayacak), spor amaçlı bir bisiklet arayışındayım. Bütçem 1000-2000 arası. Ama en uygun fiyat/performansı önerebilirseniz çok memnun olurum. Carraro sportive mı, sedona mı, ne alayım ben lütfen yardım edin :)

bisikeşt alıcam arkadaşlar konuada sürmek için yardım edermisiniz carraro fprce 500 26 jant mü yoksa salcano 650 ng 27.5 jantöı alıyım

Mossoyu ümit bisiklet satış noktalarında bulabilirmiyim?

Selamlar , şu an kron rc 1000 kullanıyorum fakat artık bisikleti yükseltmek istiyorum bütçem ortalama 4000 tl civarında önerilerinizi paylaşırsanız sevnirim

Sizce başlangıç olarak hangi bisikleti secmeliyim aklımda olanlar şunlar kron rc 1000 corelli kr 100 carraro cr 012 kronu secmemdeki amaç jantları güzel ve rengi çok hoşuma gitti corelli claris kullandığı için carraro da bilindik marka olduğu için Sizce hangisini almalıyım

Merhaba, Kron marka bisikletler için yakınım bana indirim yapıyor. RC5000 RC4000 RC3000 inceliyorum. Fiyat olarak kıstasım yok, amacım bunlardan hangisinin fiyat performans olarak uygun olduğunu düşünürsünüz? (Şu anki piyasa fiyatlarını göz önünde bulundurarak).

Sizce başlangıç olarak hangi bisikleti secmeliyim aklımda olanlar şunlar kron rc 1000 corelli kr 100 carraro cr 012 kronu secmemdeki amaç jantları güzel ve rengi çok hoşuma gitti corelli claris kullandığı için carraro da bilindik marka olduğu için Sizce hangisini almalıyım

Uzun zamandır bisiklet almayı düşünüyorum decatlona baktım btwin 100 var sizce iyimi İstanbul'da surixem ev 8. Katta çıkarıp indirmesi sıkıntı yasatirmi başka modeller söyleyebilirsiniz

Herkese merhabalar, Öğrenciyim muğlada ikamet ediyorum. Uygun fiyattı hard tail hidrolik frenli bir bisiklet almak istiyorum. Fakat dolardan dolayı bisiklet fiyatları uçmuş vaziyette haziranda 1300 tl olan salcano ng 650 şuan 1600 tl. Mosso wildfire 1700 tl civarı.
Tek bir seçeneğim kaldı bianchi aspid 46 hd 1300 -1350 tl civarı sanırsam ve buda internet fiyatı. Sizce bu bisikleti almalı mıyım ? koltuğu rahat mıdır malzemesi dayanıklı mıdır? Kullananlar tecrübe edinenler yazabilir mi ? Veya v fren mi almalıyım ?
Bana max 1200-1300 tl ye kadar hard tail bisiklet önerebilir misiniz ?

Arkadşalar mekanik disk, v, hidrolik arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir ?

mtb bisiklet almak istiyorum bütçem 2500 falan. hafif, parçaları kaliteli bir bisiklet almak istiyorum tavsiyelerimiz neler? hemen almıyıcam kışın falan almayı düşünüyorum fiyatlar o zaman düşük oluyor ya. tavsiyeleriniz icin şimdiden teşekkürler

@alieray
@alieray mosso ve carrarolara bak fiyat performans markaları

@hcakir
koltuğu rahatmı diye birşey yok. Sonuçta ince selesi olan bir mtb. Rahat sele istiyorsanız seleyi geniş şehir bisikleti seleleri ile değiştirebilirsiniz.
Fiyat konusunda maalesef işin zor. Takip et sahibinden ve n11 indirimlerini.

Merhaba arkadaşlar benim için önemli öğrenciyim uzun zamandır bisiklet arıyorum herhangi bir aksamında problem yok kozmetik olarak 10/8 siz alacak olsanız ne kadar verirdiniz çok teşekkürler :) scott sub 30 2011

Arkadaşlar 10 yıldır mtb kullanıyordum taki bozulunca ya kadar zaten ağırdı ve yoruyordu.

Şimdi ise 1000-1500 TL civarında şehir bisikleti bakıyorum kaliteli havalı hafif ve hızlı olmalı ve mümkünse konforlu 2018 model olması tercihimdir.

Bu arada yollar dümdüz asfalt.

Teşekkürler

mtb bisiklet almak istiyorum bütçem 2500 falan. hafif, parçaları kaliteli bir bisiklet almak istiyorum tavsiyelerimiz neler? hemen almıyıcam kışın falan almayı düşünüyorum fiyatlar o zaman düşük oluyor ya. tavsiyeleriniz icin şimdiden teşekkürler

Geri