Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Öneriniz için teşekkür ederim. Boyum 173cm 84 kilo civarındayım. 48 daha mı uygun olur bana kadro? Birde ben daha basit bir arka koltuk düşünmüştüm daha korumasız onlar. Bu attığınız çok daha iyi duruyor ortalama 2 sene kullanabilirim gibi şu an 16 kg civarında çocuk.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Scudo
Öneriniz için teşekkür ederim. Boyum 173cm 84 kilo civarındayım. 48 daha mı uygun olur bana kadro? Birde ben daha basit bir arka koltuk düşünmüştüm daha korumasız onlar. Bu attığınız çok daha iyi duruyor ortalama 2 sene kullanabilirim gibi şu an 16 kg civarında çocuk.
Evet sizin için 48 kadrosu iyi olur.

Aynen 22 kg geçse de bir şey olmaz muhtemelen de dikkatli kullanmak lazım yine de. Bu şekilde dik oturuşlu bir bisiklet şehir içinde sizin için daha iyi olur. Çamurlukları çıkartırsınız bu saatten sonra yağmur yağmaz muhtemelen Antalyaya.

16.200 TL çok iyi fiyatı piyasaya göre.

Çok teşekkür ederim.

Aynı markanın farklı ürünleri diye biliyorum. Arada fiyat farkı çok az hangisini almak daha doğru olacaktır?

1741602166399.png

• Beğen
Tepkiler: vatan11
Merhabalar Hali hazırda bir Gravel G2 sahibiyim lastiklerini 25 takıp yolda kullandım ama yarışlarda ağırlığından dolayı sorun yaşamaya başladım 2 adet eşimle kullandığımız Carrar0 328 var Şöyşe bir düşüncem var 1 adet şehir bisikletini satıp graveli hem çakıl hem şehir şeklinde orjinal lasittklerini takıp kullanmayı düşünüyorum ordan gelecek parayla da üstüne bir miktar koyup bisiklet almak istiyorum ikinci el olur muhtemelen sıfırlara bütçem yetmez 30-40 bandına hangi bisikletler alınır tercihen eli yüzü düzgün bisikletler markaları iyi olsun HD fren tercihim bu yönde 1 bisiklet gördüm ama yorumlarınızı genel olarak da merak ediyorum Lapierre Sensium 3.0 HD Tiagra Set bir bisiklet gördüm 35 e kırmızı renkli nasıldır bilemiyorum Tiagra set iyi midir yoksa 105 mi bulmalıyız veya bisiklet önerileriniz nelerdir tercihen uzun tolda kullancağım ve granfondolara gideceğim zevkine ?

Merhabalar Hali hazırda bir Gravel G2 sahibiyim lastiklerini 25 takıp yolda kullandım ama yarışlarda ağırlığından dolayı sorun yaşamaya başladım 2 adet eşimle kullandığımız Carrar0 328 var Şöyşe bir düşüncem var 1 adet şehir bisikletini satıp graveli hem çakıl hem şehir şeklinde orjinal lasittklerini takıp kullanmayı düşünüyorum ordan gelecek parayla da üstüne bir miktar koyup bisiklet almak istiyorum ikinci el olur muhtemelen sıfırlara bütçem yetmez 30-40 bandına hangi bisikletler alınır tercihen eli yüzü düzgün bisikletler markaları iyi olsun HD fren tercihim bu yönde 1 bisiklet gördüm ama yorumlarınızı genel olarak da merak ediyorum Lapierre Sensium 3.0 HD Tiagra Set bir bisiklet gördüm 35 e kırmızı renkli nasıldır bilemiyorum Tiagra set iyi midir yoksa 105 mi bulmalıyız veya bisiklet önerileriniz nelerdir tercihen uzun tolda kullancağım ve granfondolara gideceğim zevkine ?
Bi kaç sayfa gerisini okuyun güncel yol bisikletlerinden bol bol bahsedildi.

İl ilçe verirseniz 2. el de bakarız gidip görerek alabileceğiniz ama sıfır alınabilecek olanlar zaten belli önceki konuşmalarda.

Son düzenleme:
Bolu merkez il ilçe tamamdır bir inceleme yapayım eski mesajlardan sensium 3.0 HD tiagra set için 35 bin nasıl peki sıfırı 52 bin sanırım

Bolu merkez il ilçe tamamdır bir inceleme yapayım eski mesajlardan sensium 3.0 HD tiagra set için 35 bin nasıl peki sıfırı 52 bin sanırım
İyi ama ikinci el almışken en azından 105 setli bir bisiklet bakın derim. Zaten SIFIR 105 set hidrolik fren 38bine var şu anda decathlon rc520.
Hafif hızlı bir şey olsun diyorsanız 10 kg altı karbon kadro bile bulabilirsiniz belki eğer istanbul veya bolu çevre illerden de alırım derseniz.
Boyunuz kaç? Bir de Hidrolik olması şart mı yani V fren kesinlikle istemiyorum mu diyorsunuz?

(link)

Boyum 180 evet güvenlik açısından hidrolik istiyorum kesinlikle o konuda

Boyum 180 evet güvenlik açısından hidrolik istiyorum kesinlikle o konuda
Sensium olur o zaman tiagra da iş görür. Hidrolik yol bisikleti görmedim pek alınabilecek.

• Beğen
Tepkiler: V-TR
,,,

Son düzenleme:
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: vatan11
Merhabalar 2.el btwin triban 3 aldım vites takımı fren kolları ve fren bacakları değişmesi gerekiyor tek vites ve tek fren yapmak istiyorum önerilerinizi alabilir miyim? Bilgim çok az.

Merhabalar 2.el btwin triban 3 aldım vites takımı fren kolları ve fren bacakları değişmesi gerekiyor tek vites ve tek fren yapmak istiyorum önerilerinizi alabilir miyim? Bilgim çok az.
İnşallah çok ucuza falan almışsınızdır. 2. el bu kadar masraf yapıp uğraşmanız gerekecek bir bisiklet aldığınıza göre.

Burası bisiklet tavsiyesi başlığı olduğu için buradan yardım gelmez.

Buraya yazın.

Vites - Çekiş Sistemi

İnşallah çok ucuza falan almışsınızdır. 2. el bu kadar masraf yapıp uğraşmanız gerekecek bir bisiklet aldığınıza göre.

Burası bisiklet tavsiyesi başlığı olduğu için buradan yardım gelmez.

Buraya yazın.
4750 tlye aldım kadroyu seviyorum

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Merhaba arkadaşlar,

25 yaşındayım, 178 cm boyunda ve 90 kiloyum. Çocukluğumdan beri bisiklet sürmüyorum. Haftada 3-4 gün spor salonuna gidip gelmek (toplam 10 km yol) ve boş zamanlarımda biraz kondisyon kazanmak, hava almak amacıyla bir bisiklet almayı düşünüyorum. Kullanacağım yol, düşük kaliteli asfalt olarak tanımlanabilir, ancak toprak veya çakıl yok. Önceliğim, bisikletin beni çok yormadan spora götürüp getirebilmesi.

Bütçem yaklaşık 10 bin TL ve mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir seçenek tercih etmek istiyorum. Forumda yaklaşık iki haftadır araştırma yapıyorum ve gözüme çarpan birkaç model buldum.
  • Mosso Legarda 2321 MDM V: 10.600 TL civarında, ağırlığı yaklaşık 13,5 kg.
  • Corelli Fitbike Zero: 7.250 TL, ağırlığı yaklaşık 11,8 kg.
  • Corelli Fitbike 1.0: 8.900 TL, ağırlığı yaklaşık 11,5 kg.
Tarz olarak bu modeller hoşuma gitti ve forumdaki yorumlar da düşük bütçeye göre fena olmadıkları yönünde. Teknik konularda çok bilgili olmadığım için aralarında büyük bir fark göremedim. Bu yüzden Fitbike Zero işimi görebilir diye düşündüm ve onu almayı planlıyorum.

Bu bisikletlerden hangisi ihtiyaçlarıma daha uygun olur? Veya bu bütçeyle alabileceğim en iyi bisiklet hangisidir? Tavsiyelerinize açığım, şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
F
Merhaba arkadaşlar,

25 yaşındayım, 178 cm boyunda ve 90 kiloyum. Çocukluğumdan beri bisiklet sürmüyorum. Haftada 3-4 gün spor salonuna gidip gelmek (toplam 10 km yol) ve boş zamanlarımda biraz kondisyon kazanmak, hava almak amacıyla bir bisiklet almayı düşünüyorum. Kullanacağım yol, düşük kaliteli asfalt olarak tanımlanabilir, ancak toprak veya çakıl yok. Önceliğim, bisikletin beni çok yormadan spora götürüp getirebilmesi.

Bütçem yaklaşık 10 bin TL ve mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir seçenek tercih etmek istiyorum. Forumda yaklaşık iki haftadır araştırma yapıyorum ve gözüme çarpan birkaç model buldum.
  • Mosso Legarda 2321 MDM V: 10.600 TL civarında, ağırlığı yaklaşık 13,5 kg.
  • Corelli Fitbike Zero: 7.250 TL, ağırlığı yaklaşık 11,8 kg.
  • Corelli Fitbike 1.0: 8.900 TL, ağırlığı yaklaşık 11,5 kg.
Tarz olarak bu modeller hoşuma gitti ve forumdaki yorumlar da düşük bütçeye göre fena olmadıkları yönünde. Teknik konularda çok bilgili olmadığım için aralarında büyük bir fark göremedim. Bu yüzden Fitbike Zero işimi görebilir diye düşündüm ve onu almayı planlıyorum.

Bu bisikletlerden hangisi ihtiyaçlarıma daha uygun olur? Veya bu bütçeyle alabileceğim en iyi bisiklet hangisidir? Tavsiyelerinize açığım, şimdiden çok teşekkür ederim.
Fitbike 1,0 kullandım geçmişte. Max 25 mm lastik destekliyor. Bozuk asfaltta sorun oluyordu. Konfor ciddi anlamda düşüyor. Ben o bisikleti sadece kaymak gibi dümdüz asfaltta kullanınca keyif alıyordum. Yazdığın asfaltn durumuna göre onu tercih etmezdim kesinlikle.

Mosso'yu alırsan 40 mm lastik ile gelecek ve konfor olarak çok rahat edeceksin. İstersen yine ince lastik takabilirsin isteğe göre sana kalmış. Mosso diğerlerine göre daha ağır ama kullanacağın mesafe çok uzun olmadığı için sorun olmaz zaten kullandıkça performansın artacak. Ayrıca mosso bisiketin vites parçaları daha kaliteli. Arka göbek quick release özellikli. Mosso bisikletin jantları çok eski tip ve arka vidalı. Lastiğin falan patlarsa iki tane 15 anahtar lazım olacak sökmek için.

• Beğen
Tepkiler: yigitcand
Merhabalar Bianchi nirone via 7 bisikleti kullanan varmı 105 setli olanı ikinci el bisiklet arıyorum da model hakkknda bilgi almak istiyorum ağırlığı kaç kg yarışlara uygun bir bisiklet midir granfondo en fazla yani kondisyonu güzel kozmatik yıpranmamış bir bisiklet yorumlarınız nedir bisiklet ile ilgili teşekkürler

Merhabalar Bianchi nirone via 7 bisikleti kullanan varmı 105 setli olanı ikinci el bisiklet arıyorum da model hakkknda bilgi almak istiyorum ağırlığı kaç kg yarışlara uygun bir bisiklet midir granfondo en fazla yani kondisyonu güzel kozmatik yıpranmamış bir bisiklet yorumlarınız nedir bisiklet ile ilgili teşekkürler
Neden özellikle bu bisikletin ikinci elini arıyorsunuz? Bütçeniz ne kadar? Bu model klasik 105 set aluminyum endurance kadro bir bisiklet. Bu seviyedeki tüm 105 aluminyum yol bisikletleri gibi bu da 10 kg civarı.

Pardon şimdi hatırladım sizi. Lapierreden vaz mı geçtiniz?

Doğrudur lapierre den seti dolayısıyla vazgeçtim indirim de yapmadı bu bianchi bisikleti sıfır ayarında fiyatı da 40 bin yanında pedal ve ayakkabı da var o yüzden bisiklet hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim açıkçası

Geri