Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.399
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Merhaba max 4000 TL ye kadar şehir içi temiz asfalt kullanım için (max 30km/gün) bisiklet tavsiyesi alabilir miyim? Bu arada Boy 180-185cm kilo 70-75kg . Çok model olduğu için karar veremedim.
Model seçmeye başlarken öncelikle temel bisiklet türünü (kullanım amacınıza bakılırsa trekking/şehir/fitness grubu size uygun), sonra o türde varsa süspansiyonlu/düz maşa seçeneğini, ardından da fren türünü belirleyebilirseniz aralarından seçim yapmanız gerekecek modeller azalır ve daha kolay karar verebilirsiniz.
Karar vermenize yardımcı olmak için aşağıda bazı konulara link veriyorum. Linkleri bu bahar aylarından sonraya verdim, yaklaşık olarak güncel bisiklet alım sezonunun başlarından itibaren okuyabileceğiniz şekilde.
Şehir/tur bisikleti seçim rehberi konusunun son birkaç sayfasına, yaklaşık şuradan sonuna kadar göz atın: Şehir/tur bisikleti seçim rehberi
Örneğin burada 4000 liraya kadarki modelleri listelemiştim: Şehir/tur bisikleti seçim rehberi
Diğer konu daha isabetli ama bu başlıkta da öneriler olduğundan yine bu bahardan itibaren bulunduğumuz bu konuya yazılmış olanlara göz gezdirin, yaklaşık buralardan itibaren: Bisiklet önerileri
Bir de yerli markaların fitness/trekking/şehir bisikletleri sayfalarındaki modellere bakın:
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- Peugeot (link) (link)
- (link)
Bütçeye göre hangi modellerin alınabileceğini bulmak için de popüler alışveriş sitelerinden genel olarak o fiyatlardaki modelleri bulup daha sonra seçtiğiniz modeli de fiyat karşılaştırma sitelerinde ya da satıcıların sitelerinde arayabilirsiniz.
(link) | (link)
Son düzenleme: