Scudo Sports

bisiklet lastiklerini parlatmak

Scudo
@unlu

yok ya çatlatmıyo kaç kere parlattım:DBen çok seviyorum parlayınca:D

Fosfor nerden bulabiliriz? :D toz halinde bulabilir miiz_?

@BMX_rider07
çok istiyorum bende fosfor yada yansıtıcı parçalar onları toplayıp icat etmeyi çokkkkk seviyorum:D

coca cola ile de parladıgını duydum ben ama hiç denemedim

joe's not flat markasının lastik temizleme ve parlatma spreyide var fiyatını hatırlamıyorum..caddebostan aktif pedalda(Specialized mağazası) gördüm.. :)

• Beğen
Tepkiler: Experiment 67
@salcano

Lastiği değil jantları demek istemişsin sanırım..Lastik parlasada bişey olmaz ama jantlara dediğim gibi fosfor uygula . Güvenlik açısından ve görüntü açısından iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
Arkadaşlar; çoğu taksiciler ve minibüsçülerin yaptığı gibi arap sabunu ile silmek hem tertemiz oluyor hemde parlak ben öyle yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
ben arabalr için olan parlatma sütü var onu kullanıyorum en az 1 hafta gidiyor hemde tekerlekleri besliyor

@KoraY1459

jantlara fosforlu bant dönsek nasıl olurmu sen nasıl yaptın bi anlatırmısın acaba merak ettim

"salcano" arkadaşım yaşın galiba 11-12 yaşında:S açtığın kounular hep garip garip.pril lastiğin orjinalliğini bozar içinde asit var.burası bisiklet forumu kimya forumu değilki.

• Beğen
Tepkiler: bianconero
dostum arap sabunu her temizlikçiden bulabilirsin..birçok kişi genelde arabalırını yıkadıktan sonra lastikler için kullanıyor..bisiklet içinde aynı durum geçerli bi bezle sürmen gerekli ama bunu yıkama işi bittikten sonra yap çünkü lastiği tekrar yıkarsan bi işe yaramaz...ama jantlarla oynama bence daha şekil bişey istiyorsan para biriktir.astelli jant falan dene bence o gibi şeylerle uğraşma derim ben

ne prili ya al kolayı dök tekerlere 20 dakka sonra nasıl parlıyo bak gör prille zarrar werirsin anca

en güzeli bu iş için üretilen sütler, uzun süre parlak kalıyor ve toz tutmuyor, aksesuarcılardan 10YTL ye alıyosun 1sene gidiyor cillop gibi:)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Geri